Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Vic

Vic

08-12-2010 om 13:56

Het kerstpakket


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Stekkerpan

Gek eigenlijk dat die stekkerpannen in Nederland niet zo populair zijn.
In Australië staat er in vrijwel elke keuken eentje. Wordt vooral gebruikt om vlees en casseroles klaar te maken. En om pannenkoeken in te bakken.

Bij Turkse families zie je ze ook veel, worden die lekkere dunne Turkse pizza's in gebakken.

Nasha 1st

Nasha 1st

21-12-2010 om 19:56

Minet....

je raadt het al, ik heb hem ook gekregen....de tinkeling vind ik dit jaar ook niet veel, zeker niet de "verplichting" een goed doel nog te kiezen, waarbij dan 4 totaal onbekende doelen genoemd staan....

fladder

fladder

21-12-2010 om 20:29

Minet...

...da's niet bepaald subtiel, moet ik zeggen...

Kaaskopje

Kaaskopje

21-12-2010 om 23:47

Zitkussens

Nou de zitkussens zijn gearriveerd. Lachen hoor, ik paste er niet eens mee door het deurtje naar de treincoupé. Dochters zijn blij met hun cadeautje.

reina

reina

22-12-2010 om 10:22

Kaaskopje

Ik zie je al staan in een overvolle trein Leuk dat je je dochters er blij mee kon maken!

Wow, super!

Dit kerstpakket past helemaal bij mij.

een chocolade pakket!
chocolade kerstkransjes-chocolade broodjes-chocoladekoekjes-Chocolade candybars-chocolade pinda,s-chocolade rozijnen-chocolademelk-chocoladepasta en nog veel meer chocolade hmmmmmmmmmmm dat wordt smullen.

Man had ook een apart pakket met het thema India.
erg leuk!

Pakket

Ik heb een kerstpakket gekregen van mijn werkgever. Het bestaat uit een poef gevuld met een spelletje, wijn, snoepjes, kaas, thee, chocola, een pak om iets te bakken, dipspul met van die kleine soepstengeltjes er bij. Mijn man heeft een bijkorfbon gekregen met en afzichtelijk tasje en een kerststol. Van die bijenkorfbon heeft manlief inmiddels een hele mooie pan van creuset besteld.
Al met al zijn we best verwend dus.

Fiorucci

Fiorucci

23-12-2010 om 14:29

Jeej

Wij kregen zojuist een mooie vuurkorf, helemaal gevuld met allerlei lekkers, en voor onze drie kinders ieder een bioscoopbon.
Leuk!

Wilma

Wilma

24-12-2010 om 13:55

Wat een leuke dingen!

En zo'n vuurkorf-pakket vind ik ook een erg leuke !

Hier niks noppes nada. Wel net van een werkrelatie een doos verschillende soorten bier gekregen. Net uitgepakt, vonden we al leuk (omdat we geen wijn drinken en wel vaak wijn krijgen). Ik vind 't uitpakken eigenlijk al 't leukste, ben net een klein kind .

Groetjes,
Wilma

Terpi

Terpi

24-12-2010 om 15:46

Margriet

Waar werk jij? Kunnen we ruilen van werkgever? hahaha

Hier

Van man's werk: een doos met 6 flessen wijn, een zakje met kerstchocolaadjes en een doos met allerlei luxe eetzaken (3 soorten zeezout, 3 soorten olijfolie, dat werk). Die doos was een leuke verrassing, de wijn vonden we nogal gemakzuchtig eigenlijk. Maar wij zijn geen wijndrinkers moet ik erbij zeggen.
Van mijn werk: een USB-stick in verpleegsters-poppetjesvorm (grappig) en een pasje van de Hema van (nog) onbekende waarde.
Oudste dochter mocht voor 30 euro kerstshoppen bij de grootgrutter waar ze werkt. Kwam wel erg goed uit vlak voor de Kerst. Middelste dochter moet nog vervoer regelen om de grote krat met etenswaren van haar werkgever aan de andere kant van de stad op te halen. Per fiets of tram was dat niet te doen. Tikje onhandig kerstpakket voor een club die vooral fietsters in dienst heeft. Of klinkt dat te ondankbaar?
Alles bijelkaar een zeer rijke oogst - vorig jaar ontvingen we door geen-werksituatie noppes.
Groet,
Onyx

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.