Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Drakonia

Drakonia

28-12-2010 om 15:43

Hulp gevraagd: ons huis te koop op funda, geen kijkers..


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
vlinder72

vlinder72

28-12-2010 om 20:28

Je koopt de woning toch niet voor de meubels

ik zou mij geen moment druk maken over de meubels. Zolang je geen knalgele muren, een paars met groene keuken en bloemtjesvloerbedekking hebt liggen, kijken de mensen daar echt wel doorheen.

En iedereen weet toch inmiddels dat makelaars dol zijn op lege kamers en foto's gemaakt vanuit rare hoeken zodat de kamer extra groot lijkt.

Als iemand geïnteresseerd is, komen ze heus wel kijken. Voor de crisis liepen woningen zoals de Kamsalamander hartstikke goed. Het is ook echt een leuk stukje van Nieuwland. Maar je zal niet meer de hoofdprijs krijgen. Dus laat wel het idee los wat je vindt dat een huis waard is. Je krijgt straks wat iemand ervoor wil/kan betalen. Wij hebben in 2005 ons huis in Nieuwland verkocht. Voor een veel lagere prijs dan de makelaar zelf in gedachte had maar wij wilden van ons huis af en wij wilden niet nog maanden wachten. Dus wij zijn gewoon gaan onderhandelen met de eerste de beste bieder en uiteindelijk op een voor ons prima prijs uitgekomen. Ja, wij hadden misschien nog wel wat meer kunnen krijgen maar het idee dat wij ons huis kwijt waren vonden wij een stuk plezieriger.

Wij vonden Nieuwland trouwens ook niet zo leuk om te wonen. En wij vonden de scholen te massaal. Maar ja, dat is natuurlijk persoonlijk en de meeste mensen die er wonen of willen wonen vinden Nieuwland wel leuk.

Nasha 1st

Nasha 1st

28-12-2010 om 20:44

Xanneke

er zijn nog steeds hele volksstammen die daar NIET doorheen kunnen kijken inderdaad...En ik heb wel een "gevoel" nodig bij een huis. Dit huis wat wij nu hebben, is een ruime wijk vol dezelfde huizen. We hebben er 2 bekeken, exact hetzelfde en er moest ook exact hetzelfde aan gebeuren. Toch hebben wij dit huis gekozen. Waarom? Vanwege het gevoel, de warmte, en ja, dat had ook voor een deel met de inrichting te maken. Het andere huis oogde kil, alsof er niet "geleefd" werd. En al te felle kleuren kunnen mensen toch afschrikken. Daarbij wil je goed kunnen zien of je een huis makkelijk kan inrichten. Het feit dat Drakonia zelf al aangeeft dat de meubels moeilijk anders kunnen staan is not a good selling point....

bibi63

bibi63

28-12-2010 om 21:02

Ik kan wel door een inrichting heen kijken, maar........ ik vind het errug wit. Mij zal in ieder geval de vloeren tegenhouden. Een muur kun je verven, maar die vloeren zou ik echt niet willen. En dat is heel veel geld om dat overal te veranderen. De badkamer is ook niet echt mijn smaak, maar daar zou ik mee kunnen leven. De keuken is een ander verhaal. Die zou ik echt anders willen en ook dat is heel veel geld.
Ik weet het kwestie van smaak, maar als je niet al teveel geld in verbouwingen wilt stoppen (zeker als het een relatief nieuw huis is, dus je ervan uitgaat dat je er met wat likjes verf zo in kunt), dan zouden voor mij de vloeren en de badkamer naar mijn smaak moeten zijn.
Maar goed, moeilijk op te lossen. De optie om hier en daar een kleed neer te leggen lijkt mij een goeie.
Gr. Bibi

Marije

Marije

28-12-2010 om 21:05

Nasha

Verschil in smaak blijft toch, ik zou bijvoorbeeld niet in een zogenaamd "landelijke" inrichting willen wonen, maar ik kan me niet voorstellen dat ik een huis niet koop omdat ze de Ariadne als inspiratie voor hun meubels gebruikt hebben (waar overigens helemaal niets mis mee is!).
Het probleem van hele volksstammen die daar niet doorheen kunnen kijken hou je toch. Smaken verschillen, er is geen inrichting die iedereen mooi vindt. Als jij het huis van Drakonia kil vindt, hou ik van kille huizen en had ik waarschijnlijk in jouw voorbeeld voor het andere huis gekozen.

Nasha 1st

Nasha 1st

28-12-2010 om 21:32

Verschil in smaak

is ook niet erg, maar Drakonia vraagt tips over de foto's. En om een groter publiek aan te spreken is het misschien handiger om de inrichting wat algemener te maken, je doelgroep is anders wel erg klein....(jaja, ik kijk teveel woonprogramma's

merene

merene

28-12-2010 om 21:36

Tuin

Ik vind het een leuk huis. Wel erg wit, maar dat kun je veranderen. Dat zou mij niet tegenhouden.
Wat ik echt mis is een duidelijke foto van de tuin. Ik zou nu niet komen kijken, omdat ik denk dat de tuin echt erg klein is. Ik en de rest van mijn gezin wil graag ook ruimte buiten hebben. Mijn vraag, is de tuin zo groot (klein) als op de laatste foto of zie ik het niet goed?

Chippie

Chippie

28-12-2010 om 21:55

Ik heb je huis niet bekeken...

Ik heb je huis niet bekeken maar 1) zelf een huis gekocht op oudjaarsdag en 2) twee jaar lang eigenaar geweest van twee huizen.

Slechte tijd? Ja, de huizenmarkt ligt op zijn kont. Mensen bljiven zitten waar ze zitten omdat ze bang zijn dat ze hun huis niet kwijt raken, etc. Geduld is dus geboden en een scherpe prijs. Beter een scherpe prijs met nauwelijks onderhandelingsruimte dan een gemiddelde prijs met ruime onderhandleingsruimte.
Slechte tijd van het jaar, daar geloof ik niet 123 in. Veel mensen besluiten met oud en nieuw om te verhuizen (goede voornemens...) etc. Met kerst heb ik het druk maar in het voorjaar ook...

Groene planten

'Mooi huis, maar als ik er zelf zou wonen zou ik er enkele grote groene planten in zetten als mooi contast met het strak witte', was mijn eerste gedachte. Geen idee of je er wat aan hebt maar ik laat je mijn eerste gedachte even weten.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

28-12-2010 om 22:16

Tuin en tekst

Ik krijg helemaal geen beeld van de tuin met deze foto's. Die lijkt heel klein in verhouding tot het huis. En ik vind de foto's wat vreemd, ze geven niet zo'n goed beeld van hoe de kamers in elkaar zitten en wat de verhoudingen zijn.

Qua inrichting zou ik de bank midden in de kamer zetten tegenover de ramen, en de stoeltjes haaks daarop. En een kleed inderdaad, en wat planten om het wat gezelliger te maken.

Ik vind de tekst trouwens niet zo best, daar mag je makelaar zich nog wel even over buigen. Veel te overdreven met veel te veel uitroeptekens. En nutteloze informatie. "Als je van boeken houdt zal de grote ingebouwde boekenkast je zeker aanspreken". Pfff.

En verder vind ik het een behoorlijk dure woning voor wat je ervoor krijgt.

reina

reina

28-12-2010 om 22:40

Mijn reactie

Ik heb de rest niet gelezen, mijn eerste reactie is dat de tuin voor mij heel belangrijk is en ik daar weinig beeld van krijg. Lijkt me erg klein, maar misschien valt het mee? De voortuin lijkt erg dicht op de weg, maar misschien is dat ook door de foto? Ik zou ook een foto vanaf het water leuk vinden, de waterligging zou voor mij een plus zijn, dus dat zou ik duidelijk willen zien. Wat ik onduidelijk vind is dat het een 2-onder-1-kap is, terwijl het op die ene foto van de hele straat een rijtjeshuis lijkt. Het huis komt mooi op mij over, voor mij persoonlijk te strak en te wit, wat te kil, maar daar kijk je als koper doorheen, lijkt me, je kiest toch voor je eigen inrichting en kleuren als je ergens gaat wonen.

Vic

Vic

28-12-2010 om 22:59

Tijd

Ik vind het er prima uitzien allemaal. De keuken vind ik heel mooi, met die gekleurde kozijnen en de gele achterwand. Ook de boekenkast vind ik mooi opvallen in al het wit. Zelf let ik bij een bezichtiging het meest op de kwaliteit van de muren, plafonds en vloeren, en dat ziet er hier perfect uit. Ik zou zeker niet voor een te lage prijs verkopen, als je er niet persé morgen vanaf hoeft. Ik weet niet hoe de prijzen zijn in die regio, maar ik vind het niet veel geld voor een half vrijstaand huis van dat formaat. Mijn vorige huis heeft bijna een jaar te koop gestaan. Zo is de markt gewoon op het moment. We hadden 5 kijkers gehad, van wie 2 het niets vonden en 3 eerst hun eigen huis wilden verkopen. Uiteindelijk is het verkocht aan mensen die een half jaar daarvoor hadden bezichtigd.

mirreke

mirreke

28-12-2010 om 23:05

Juist mooi!! maar het is gewoon een rottijd

Ik vind het juist prachtig! Ik hou heel erg van wit en strak. Misschien wel foto's met dat gouden scherm, of gewoon een beetje bewerken met Photoshop. Alleen de tuin lijkt wat benepen. Mooie keuken ook. Hoe heb je de muur bewerkt? Wij hebben ook geen tegels en ik zoek nog steeds naar een goede toplaag die je goed kan afboenen. De badkamer vind ik ook leuk. En een nep cactuspoef vind ik juist weer heel grappig. Van mensen met zoiets in huis zou ik graag kopen.
Overigens kijk ik echt overal doorheen en ik zou me door lelijke foto's echt niet laten tegenhouden. of door een lelijke inrichting of door een gekke kleur muur. We gebruiken het
dan wel om de prijs te drukken, als dat lukt.
En over veilingen. Daar heb ik helemaal geen nare associaties mee. Ik denk wel dat mensen dan wel hopen op een koopje. Kun je de veiling niet wat uitstellen tot in de lente? En een bekend forumster hier heeft haar huis via een internetveiling goed verkocht. Doen jullie trouwens een internetveiling?
Zo zie je maar weer, wat de een niet vindt kunnen vindt een ander juist weer extra leuk!
mirjam

Veilingervaring

Ik heb mijn huis geveild. Nou ja, het is niet van veilen gekomen. Het is voor de veiling uit verkocht. Het heeft in het totaal 3 weken te koop gestaan.
Veilen is een goed verkoopconcept. Het is de manier om van de verkopersmarkt voor jouw huis een kopersmarkt te maken. Maar dat kan alleen als je veel mensen trekt op de kijkdagen.
Voorwaarde 1 daarvoor is de vanafprijs. Die moet werkelijk afsteken, opvallend zijn.
De prijs van dit huis is dat niet. De m2 prijs is 2643 €. Om de hoek (Brilsalamander 4) staat er een die 2493 per m2 doet. En dat is niet eens vanafprijs.
Jouw huis steekt niet af als een koopje.
Voorwaarde 2 is dat je veel response genereert. Dat kan niet alleen met funda of adverteren. Welke marketinginstrumenten heeft jouw makelaar ingezet?
De mijne was niet zo creatief. We hebben het dus zelf gedaan.
Ten eerste: Voor het huis hebben we een bord gezet met een bakje visitekaartjes van de makelaar. Iedere langsloper kon een kaartje meenemen. Op een tweede bord hadden we een envelop, een blokje post-it en een pen bevestigd. Mensen konden hier direct adresgegevens (en een bod) achterlaten.
Dit leverde ruim 40 reacties op. Van die 40 zijn er uiteindelijk 18 komen kijken op de kijkdagen.
Ten tweede: we hebben een uitgebreide mail gestuurd aan alle vrienden, kenissen en vage bekenden waarin we ze hebben opgeroepen de verkoop bekend te maken aan hun vrienden/kennissen en waarin we ze hebben uitgenodigd voor een afscheid van het huis feest. Het feest zelf was een kijkdag als het ware. Er kwamen een stuk of 40 mensen, waarvan 2 stellen (kennissen van kennissen) belangstelling hadden voor het huis.
Voorwaarde 3: Bij een veiling hoort dat er over geen enkele kwestie vragen zijn. Bij zo'n nieuw huis zullen kwesties als erfdienstbaarheden of achterstallig onderhoud wellicht geen punt zijn. Maar om met je kop boven het maaiveld uit te steken zou het zinnig zijn om bijvoorbeeld _wel_ een energieverklaring bij het huis te hebben. Waarom staat de woz waarde er niet bij? Zijn jullie eerste kopers (hoe lang hebben jullie het huis al)?
Voorwaarde 4: de response moet adequaat worden opgevolgd. Onze makelaar was daar geen ster in. Ook in mijn periode als potentiele koper is mij opgevallen dat makelaars weinig kaas gegeten hebben van klanten binden. Belangstellenden moeten aangesproken, gebeld, nagebeld, een intekening op de veiling ontlokt worden. Deze voorwaarde heeft ook invloed op het tijdspad.
Voorwaarde 5: de timing moet goed zijn. Minimaal twee kijkdagen, eentje om te kijken, de tweede om het zeker te weten en meteen in te schrijven op de veiling. Wij hadden er drie overigens (twee in het weekende en een door de week). Beide dagen moeten vooraf bekend zijn en worden aangekondigd.
Voorwaarde 6: die kijkdag mag niet vrijblijvend zijn. Dat was het bij ons wel (onervarenheid makelaar). Met elke aspirant kijker moet een concrete afspraak gemaakt worden: we zien u op de open dag om zo en zo laat. Ook voor de volgende kijkdag moet dat weer vastgelegd worden. Het is slim om de tijden zo te plannen dat de kijkers elkaar tegenkomen (ze moeten het idee hebben dat het storm loopt). Het is dom om helemaal niks af te spreken en er pas op de kijkdag ontdekken dat er niemand komt.
Zolang er onvoldoende concrete kijktoezeggingen zijn, moet er meer gemarket worden. Doelgroep bepalen, mailen, adverteren, bellen, etc.
Last but not least: Als je je huis _nu_ wilt verkopen, dan moet je rekening houden met de ongunstige positie waarin aspirant kopers zitten. Zij zullen de komende jaren geen waardestijging van hun bezit zien. Dat betekent op zijn minst dat de kosten koper niet terug verdiend zullen worden. Biedt von aan en je lost dat probleem op.
Dan krijg je natuurlijk minder voor je huis. Maar ja, als je dat niet wil, dan moet je niet _nu_ verkopen. Dan kunt je beter nog een jaar of tien wachten.
Groet,
Miriam Lavell

Drakonia

Drakonia

29-12-2010 om 19:55

Wat ik ga doen nav jullie tips

-De eerste foto laten veranderen,
-De derde foto verwijderen,
-Het aantal foto's beperken; teveel wekt verwarring,
-Kijken of de fotograaf de foto's wat 'warmer' kan shoppen,
-Kijken of ik wat oude foto's van de tuin kan plaatsen waarbij je een betere indruk krijgt van de grootte en ligging van de tuin,
-Proberen of ik nog wat aan de opstelling van de meubels kan verbeteren,
-De veiling afstellen of verschuiven tot in het voorjaar,
-Nog eens kritisch naar de tekst kijken,
-Aan de slag met de veilingtips van Mirjam
Balen is dat het woonoppervlak van ons huis precies klopt, zelfs aan de zuinige kant is, terwijl het oppervlak van het huis achter ons minstens 15 m2 te groot staat op funda. Ook hebben ze een kleiner perceel dan wij. Dus de prijs per m2 is voor ons toch wel wat gunstiger. Wij zijn ook 2-onder-1-kap, zij een hoekwoning.
Ik heb nu dankzij dit forum, jullie dus, een schat aan informatie en tips binnen. Wat is dat toch geweldig! Soms wel even slikken maar altijd zinvol. Dank allen!
Drakonia

Veiling

Wij hebben een paar jaar geleden een bod gedaan op net zo'n huis aan de Kamsalamander. Het zijn mooie huizen in een heel leuk wijkje. Ons bod werd overboden en t ging niet door helaas. Waarmee ik maar wil zeggen dat het prima huizen zijn, dat is volgens mij het probleem niet.

Ik zou echt enorm afknappen op het hele veilingsconcept, zeker in dit segment. Ik ga toch zeker niet online zitten "spelen" met een paar ton?? Het gaat om de grootste aankoop in je leven en dat is gewoon mensenwerk!
De makelaar die je dit aangeraden heeft zou ik sowieso meteen vervangen. Wij hebben ons huis verkocht via Hendriks en waren daar enthousiast over.

Succes!

Drakonia

Drakonia

29-12-2010 om 21:43

Dank gansje en..

Bedankt Gansje voor het hart onder de riem (waren we anders buren geworden?), en alle andere bemoedigende commentaren van forummers. Het is trouwens niet de schuld van de makelaar; wij hadden zelf aangegeven de veiling te willen doen.
Drakonia

Met de ogen van een koper

Drakonia:"Balen is dat het woonoppervlak van ons huis precies klopt, zelfs aan de zuinige kant is, terwijl het oppervlak van het huis achter ons minstens 15 m2 te groot staat op funda."
Dat is lastig en het kan waar zijn, maar potentiele kijkers hebben daar geen boodschap aan. Het blijkt ook niet uit de foto's of de plattegrond (er zit vooral veel portaal in jouw huis).
Met niet meer dan Funda als bron kunnen belangstellenden niet anders dan vergelijken. Je mag al tevreden zijn als ze de wijk kennen. Dat eiland met al die in dezelfde tijd gebouwde huizen.
Wat is er nu zo geweldig aan wonen op dat eiland? Zie deze http://www.funda.nl/koop/verkocht/amersfoort/huis-47452163-kamsalamander-11/ Je kunt voor minder dan jouw vanafprijs op dat eiland wonen.
Nu is dat niet precies hetzelfde type huis, maar waarom is jouw huis dan zo geweldig en meer dan 15.000€ beter dan die op nummer 11? Waarom heb je er zelf voor gekozen? Welk soort mensen kiest voor zoiets? Waarom vinden je kennissen het een geweldig huis? Verplaats je in je kopers. Verkoop je eigen huis opnieuw aan jezelf, maar nu in tekst en beeld.
Ga terug naar het moment dat je het zelf kocht. Wat verdiende je toen? Wat was je gezinssituatie? Wat verdient zo iemand in die leeftijd nu en is 370.000€ dan een koopje, of te hoog gegrepen?
Is er een andere doelgroep die het wel zo uit de zak trekt en wat spreekt hen dan aan in jouw huis? Wordt dat wel voldoende benoemd?
Veilen met een vanafprijs werkt in feite andersom als het gangbare. Gangbaar is dat je je huis te koop zet voor teveel geld en dat je in onderhandeling bereid bent er wat van af te doen. In deze tijd wachten belangstellenden af. Verkopers zakken vanzelf met hun prijs.
Met veilen kun je dat rondedansje afsnijden. Je haalt eraf wat je er maximaal af wilt halen. Voor dat geld wil je verkopen, voor minder niet. Wat de verkoopprijs werkelijk wordt, dat vechten de belangstellenden onderling maar uit. Je moet wel 100% zeker zijn. Zo zeker dat als het niet van veilen komt wegens te weinig belangstelling, je dus besluit nog jaren in dat huis te blijven en het niet meer te koop te zetten.
Maak die afweging opnieuw en besluit dan of je die veildatum wilt laten staan of niet. Ik denk dat ik in jouw situatie de veiling zou afblazen. Er is te weinig tijd om nu nog veel belangstelling te genereren. Je hebt voor een veiling minstens 3 bieders nodig om tot een goeie prijs te komen.
Haal het van de markt en probeer het opnieuw, maar nu niet met een veiling, maar op inschrijving. Ik zou dat zonder vanafprijs doen, maar met de woz waarde. Dat fungeert dan als richtwaarde.
Op een te laag bod ga je niet in. Krijg je alleen maar lage biedingen, dan moet je jezelf achter je oren krabben: wil je echt verkopen voor dat geld, of blijf je liever zitten waar je zit?
Groet,
Miriam Lavell

Overbieden

Gansje, er is geen sprake van 'spelen'. Het is een open bieding. Jij doet jouw bod. Een ander doet zijn bod. Je krijgt dat bod te zien. Je kunt daarop besluiten of je het zo graag wilt hebben dat je er over heen wilt bieden.
Jij hebt een huis aan de Kamsalamander gemist omdat je overboden bent. Maar je weet niet met hoeveel. Dat kan om honderdjes gaan. Zonde. Met online bieden had je het wel geweten.
Maar ik denk ook dat niet alle huizen zich voor dit concept lenen. Dat gaat niet over veel of weinig geld, maar om het feit dat ze niet uniek genoeg zijn om veel aandacht te trekken.
Dan blijft er maar een ding over om veel aandacht te trekken en dat is de prijs: een koopje, een buitenkans, dit kom je de komende tien jaar in die buurt niet meer tegen.
Met wat ik nu weet van dit huis en deze omgeving heb je het dan over een vanafprijs van 335.000€
Dat zou voldoende aantrekkingskracht kunnen genereren om met het bieden tot een verkoopprijs van 355.000€ te komen en zelfs nog een kleine kans op wat meer.
Maar ik vrees dat Drakonia op veel meer hoopt.
Overigens komt het zelden van veilen. Mensen die het huis echt willen hebben, doen vooruit een bod waar je geen nee tegen kunt zeggen. Tenminste, als je realistisch blijft in wat een huis in deze tijd kan opbrengen.
Groet,
Miriam Lavell

Rosase

Rosase

30-12-2010 om 13:58

Wat ik mis

Is een duidelijke plattegrond van je huis.

Ik haak een beetje af bij het verhaal van Rodebeuk, maar ik merk wel dat ik niet goed in beeld krijg hoe je huis nu in elkaar steekt. Is je woonkamer nu echt zo groot en hoe groot is je badkamer? De foto's alleen zijn voor mij niet genoeg om daar een beeld van te krijgen.

En daarnaast vind ik de foto van de voorkant (?) van het huis, die met de grote boom, niet zo handig. De boom beneemt je eigenlijk het zicht op het huis. Kun je dat niet op een andere manier oplossen?

Verder vind ik wel heel steriel, en hou ik niet zo van blauw. Ik ben namelijk meer van de warmte. Ik echter dat je huis genoeg laat zien omdat de te compenseren. Je keuken vind ik echt geweldig namelijk. En je badkamer vind ik ook wel okee. En de rest is aan te passen, mits de ruimten dus voldoende mogelijkheden bieden.

En dat laatste krijg ik dus op de een of andere wijze niet in beeld.

Nasha 1st

Nasha 1st

30-12-2010 om 14:20

Rosase, plattegrond is er wel

zit onder een eigen tabblad. Wel is het jammer dat daar geen afmetingen bij staan en inderdaad, een ingekleurde geeft een beter beeld wat er met ruimtes kan.

Rosase

Rosase

30-12-2010 om 14:26

Duidelijke plattegrond

Wat ik bedoel is dat de getoonde plattegrond voor mij niet genoeg is.

Ik heb nu een beetje doorgeklikt en zie dat je ook de maten eenvoudig te voorschijn kunt toveren. Maar dat was mij in eerste instantie niet opgevallen. Ik denk dus dat ik daar niet alleen in sta en dat meer mensen dit in het beging niet doorhebben.

Bovendien vind ik de getoonde maten soms wat verwarrend. Ik krijg zo niet zonder al te veel moeite inzichtelijk wat de afmetingen nu zijn.

Anonix

Anonix

30-12-2010 om 14:42

Sja...

Dit is een huis waar ik he-le-maal voor zou gaan! Onze prijsklasse, mooi licht en ruim, interieur (inclusief blauwe kast ) spreekt me ook aan... daar kan ik mijn eigen meubels prima op projecteren. Over de wijk en/of de ligging kan ik weinig zeggen, want het is niet bepaald mijn regio

Alleen... veiling-huizen slaan we eigenlijk per definitie over. Geen zin in 'dat gedoe', we willen gewoon met open vizier kunnen onderhandelen. Ik denk dus dat dat inderdaad mensen afschrikt.

Overigens vind ik die cactus geweldig! Is dat 'n poef?

Marielle

Marielle

30-12-2010 om 15:03

Mooi huis!

Ik vind het een prachtig huis! Geweldige inrichting, lekker ruim en licht, mooie ligging, lekker centraal in het land! Geen idee waarom er geen kijkers komen. Misschien omdat er heel veel huizen te koop staan? Of omdat het onzeker is wat de hypotheekrente gaat doen?

Waar heb je die leuke groene stoelen gekocht in de woonkamer?

Bennikki

Bennikki

30-12-2010 om 23:37

Anonix, marielle en plattegrond

Ok, een duidelijker plattegrond is ook belangrijk, goed punt. Maar ik denk idd dat het huis gewoon niet 'bijzonder' genoeg is voor een veiling. Qua ligging, qua prijs.
Verder: Cactus = poef. Je hebt'm in allemaal kleuren maar ik vond deze gewoon grappig. Bij de woonfabriek (Arena). Stoelen zijn van Montel. Ze zitten erg lekker.
Drakonia

Rosase

Rosase

01-01-2011 om 14:10

Veiling

Ik denk dat je daar wel gelijk in hebt. Als het huis in mijn wijk zou liggen zou ik het zeker overwegen.

De veiling zou mij echter afschrikken. Te onoverzichtelijk, ik weet niet hoe dat werkt etc.
Ik zou een huis wel echt heel heel leuk moeten vinden wil ik dat doen.

Heb niet trouwens nog even de foto's bekeken en ik vind eigenlijk wel dat je een heel leuk huis hebt. Niet standaard, lekker ruim en licht. Er zijn voor mij maar drie nadelen: de tuin lijkt me wat aan de kleine kant (klopt dit of doen de foto's de afmetingen van je tuin geen recht), mijn hypotheek zou zowat verdubbelen en de reisafstand naar mij werk zou vervijfvoudigen. Jammer jammer jammer

Marielle

Marielle

03-01-2011 om 10:59

Veiling

Ik zou de veiling verplaatsen naar februari. En ik zou in de tekst iets zetten van dat bieden voor die tijd ook mag en tegen de makelaar zeggen dat hij of zij tegen iedere kijker moet zeggen dat jullie voor de veilingdatum een goed bod accepteren en dan afzien van de veiling (die kun je dan gratis onder voorbehoud uitstellen voor het geval de koper de financiering niet rond krijgt, je makelaar kent de precieze procedures).

Dank voor de informatie over de stoelen. Ik blijf het een mooi huis vinden!

Leuk huis

Toch helemaal niet raar dat er nog geen kijkers zijn. Gezien de prijsklasse ook en het staat net te koop!

Die veiling bij opbod. Wat is dat? Spreek niet echt aan, je gaat niet even over een dag of 4 even een huis kopen op de veiling toch!!
Leuk huis wel.

1e foto ; prima. De 2e foto snap ik niet helemaal, is het een soort hoekhuis 2 onder 1 kap met jullie voordeur links? De 3e foto slaat nergens op (uitzicht); weg ermee want mensen gaan misschien denken dat het de zijkant is of zo. Doe liever nog een foto van de gehele zijkant van het huis, want dat mis ik enigszins.
Gave vloer in de hal zeg, ook leuk die 2 verschillende vloeren in de woonkamer/keuken hoewel ik dat spierwitte wel heel erg besmettelijk vind.
Wat hebben jullie ontzettend veel kasten, die keuken alleen al, en dan in de woonkamer nog. Plus de boekenkast.
Tuin lijkt prima, tenminste geen enkele lelijke cornifeer gezien.
En hoezo ; praktijkruimte . Vreemde term ,doet me aan doktersbezoek denken... Benoem het anders, extra achterkamer of zo.

Nasha 1st

Nasha 1st

03-01-2011 om 23:28

Die hal

die steeds genoemd wordt hier is volgens mij de overloop.....

Ja,

zie inderdaad nog een trap eronder....of niet?

die zithoek kun je ook a/d andere kant van de kamer doen en dan al die grote kasten er uit.

waarom altijd een zithoek tegen een muur gedrukt, als je op de bank zit, kun je nauwelijks in de tuin kijken. Zet dan die bank een meter naar voren, ruimte zat.

Praktijkruimte

oh ,is dus de garage.
Zit een groot raam in, dus vandaar waarschijnlijk.

Je moet toch je fietsen en troep kwijt, waar laat je die dan als het een praktijkruimte wordt.

Dat 2-pers.bed staat helemaal verkeerd, gewoon midden in de kamer zetten tegen een muur, plek zat.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.