Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Fianna

Fianna

28-12-2010 om 10:05

'slijm' in bank

Briljant idee een potje slijm voor de kinderen als kadootje. Maar wat doe je als dat spul in de bank komt? Ik heb geprobeerd het er uit te krijgen met een doekje, maar dat lukt natuurlijk niet.
Iemand tips??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

28-12-2010 om 10:44

Fianna

Er is spray voor bekleding, oa van Vanish, een roze spuitfles. Ik krijg zelfs kattekots uit bank en vloerbedekking,met dat spul. Even sprayen, even inlaten trekken, en dan even boenen.

joep

joep

29-12-2010 om 21:38

Hohoi

Nou hier dan:
Ik weet niet precies wat het voor goedje is en ook niet wat het materiaal van je bank is. Ik heb een soort alcantara, daar krijg je alles uit (zit ook alles in) en kun je met grof chemisch geweld op.
Ik zou in eerste instantie de bank een uurtje of 2 buiten zetten (niet zelf he, laten doen), als het vriest, misschien net als kauwgum dat het er zo afgaat.
Lukt het niet, dan zou ik met dreft (voor de vaat) aan de gang gaan, verdund, met heel heel warm water, dat gaat niet zo snel uitbijten en is minstens zo effectief als allesreiniger.
Gaat dat nou ook niet dan kun je nog babyolie of i.d. proberen, heel weinig en daarna heel goed afspoelen.
Wel eigen risico he. Dus als je zegt van: Joep,ik vind dat maar een slecht advies, dan niet doen hoor. Ik zeg er eerlijk bij: het zijn maar ideen en ik ben heel slecht met het huishouden.
Groetjes

Fianna

Fianna

29-12-2010 om 21:44

Dank

' Ik zeg er eerlijk bij: het zijn maar ideen en ik ben heel slecht met het huishouden.'

Haha, zo te horen ben jij beter dan ik.
Ik ga het proberen! Het kan ook nog dat ik besluit dat dat gifgroene op die zwarte bank heel mooi staat. Da's wel zo makkelijk

Oja, Fio, als ik dat goedje van jou zie, ga ik dat ook proberen. Wel geen katten met kots, maar wel kinderen met kots.

Fianna

Fianna

29-12-2010 om 21:46

Oja

' Ik zou in eerste instantie de bank een uurtje of 2 buiten zetten (niet zelf he, laten doen),'

Het is maar een gek idee, maar ik kan ook gewoon het kussen (de zitting) waar de vlek op zit er afhalen en buiten leggen

joep

joep

29-12-2010 om 21:57

Hahahaha

Nou daar moet ik echt heel hard om lachen, tranen over mijn wangen (niet te luidruchtig, want dan begint mijn man zich weer af te vragen).
Fianna, jij hebt helemaal niemand nodig, als je zo helder kunt nadenken, dan wordt het weer wat met je hoor!!
Ik zou er zelf pas buiten achter zijn gekomen, dat mijn man zegt: joh, waarom zetten we de bank eigenlijk buiten? nou daar en daarom. Kan dat kussen dan niet los? Proberen en inderdaad. Ik zie het zo voor me.
Nou de groetjes hoor

Fianna

Fianna

30-12-2010 om 21:14

Haha joep

'Ik zou er zelf pas buiten achter zijn gekomen, dat mijn man zegt: joh, waarom zetten we de bank eigenlijk buiten? nou daar en daarom. Kan dat kussen dan niet los? Proberen en inderdaad. Ik zie het zo voor me.'

Nou daar moet ik dus keihard om lachen

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.