Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

06-01-2011 om 22:53

Marktplaatsperikelen, zucht

heel veel goede ervaringen, maar ook nu is het mij overkomen. Rokje besteld, ver voor de Kerst, via MP. Geld overgemaakt en nu is het rokje er nog niet. Volgens verkoper heeft ze het ver voor de Kerst al verzonden....Waarschijnlijk dus kwijt bij de post....balen....


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Sancy

Sancy

19-01-2011 om 14:47

Je hoeft niet te reageren hoor

want ik zag dat je al 3 keer gepost hebt dat je het hierbij laat.

Pluk53

Pluk53

19-01-2011 om 15:49

Nasha; communicatie/inlevingsvaardigheden

als jouw manier van communiceren met de verkoopster op het zelfde niveau staat als dat van jouw reacties in deze draad, dan zou ik als verkoopster ook niet echt open staan voor een schikking. Hoewel, ik zou de 2.50 overmaken met de opmerking: en drink er een op mijn gezondheid.
en voorts ben ik van mening dat je je nick weer mag ontdoen van die ridicule vleugels

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

19-01-2011 om 15:51

Pluk

dat had je al gezegd...

mijn communicatie richting verkoper was in 1e instantie nog vriendelijk. Tot ik voor de 2e maal een jammerdebammer mail terug kreeg, toen werd de toon iets onvriendelijker....

Pluk53

Pluk53

19-01-2011 om 16:06

Nasha

"dat had je al gezegd" Cato beeindigde elke speech op die manier, net zolang tot Carthago weer de oorlog verklaard werd en vernietigd. Het ziet er toch echt niet uit! Als je nu nog 12 was kon ik het begrijpen.
En communicatie, het is een vak, en niet ieder gegeven (kijk naar Jan-Klaassen/Cohen); maar met honing vang je meer vliegen dan met azijn!

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

19-01-2011 om 16:09

Nou pluk

zoals ik al zei, mijn mails waren keurig netjes. Zelfs de laatste, ook al was hij misschien iets feller van toon.

En in dit draadje irriteert me nu gewoon het gezeur over de slingers even, daar gaat het hier namelijk nu niet om...

Ceterum cense0 (o.t.)

slinger delendam esse...

ceterum censeo= en overigens ben ik van mening
delendam esse= moet worden vernietigd.

Sorry. Dat en gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo... dat is wat ik nog weet van Latijn.

en on topic: het zit ook weleens mee in het leven. Dat houd ik mezelf altijd voor ogen als het eens tegenzit. Of heb jij nooit gehad dat iets bij de kassa goedkoper bleek dan op het prijskaartje stond Nasha?

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

19-01-2011 om 16:36

Rodebeuk

welja, ook wel, maar dat komt maar zelden voor. Ach, het is misschien meer de irritatie dat hier zo gemakkelijk gedacht wordt het gaat maar om 7 euro. Waar ligt de grens dan? Wanneer is het wel erg?

Fiorucci

Fiorucci

19-01-2011 om 18:51

Tjongejonge

Moeten jullie allemaal ongesteld worden ofzo? Ik lees deze draad echt met stijgende verbazing eerlijk gezegd.
Wat een hoog PMS gehalte. Voor jullie is 7 euro niks, voor een ander is het toch weer 7 euro.
Mag iemand zelf uitmaken of het een probleem is of niet?
Een goede verkoper probeert toch mensen tegemoet te komen. Zeker als je graag ziet dat diegene weer eens terug komt. En ja, ook als je tussen neus en lippen door wat kinderkleding verkoopt via een website. Want juist door onze goede service kregen wij klanten die graag terugkomen. Dan kan een klein bedrag delen en terugstorten zorgen voor een grotere aankoop later.
En hou eens op over Nasha's nick, wat flauw zeg.

NaShA

NaShA

19-01-2011 om 19:03

Fiorucci

inderdaad, deze webwinkel had misschien nog klandizie aan me kunnen hebben, ze verkocht voornamelijk merkkleding en precies in de maten voor mijn dochter. Ik koop nieuw geen merkkleding, dat kan niet in mijn budget. Maar tweedehands kan het best leuk zijn. Dit betreffende rokje was dat dus ook. Een merk maar wel voor een aardige prijs.

Nu vermijd ik alle aanbieders uit Sluiskil, want ik ben er wel al achter gekomen dat ze zich met meerdere namen aanbied op MP....

Dank voor je steun aan mijn nick overigens, maar ik heb hem toch maar aangepast. OOL-publiek is er nog niet aan toe...

Puck

Puck

19-01-2011 om 20:07

Nasha nu zonder slingers

Je bent in je MP-perikelen een stuk standvastiger dan in je Nick-perikelen ) Ik vond je nick met slingers wel wat hebben. Dus in variatie op Pluk: En tevens ben ik van mening dat Nasha zelf mag weten hoe haar nick eruit ziet.

NaShA

NaShA

19-01-2011 om 20:25

Puck

ik merk gewoon een irritatiefactortje, zelfs in dit draadje dat totaal ergens anders over gaat. En dat het zelf zijn effect heeft op hoe men dan op dat verhaal reageert. En daar pas ik voor....Ik vind het ook jammer, vond hem wel gezellig. Kon ook snel terugvinden in welke draadjes ik gereageerd had....Maar goed, het zij zo, wat ik met de MP-perikelen doe, ik zie wel....

Fiorucci

Fiorucci

19-01-2011 om 20:38

Dat is raar

Als ze onder verschillende namen opereert, is dat vreemd. Hoe dit ook afloopt, ik zou niet meer bij haar kopen. Als webwinkelier was ik ook op mijn hoede voor kopers die in diverse varianten een en dezelfde bleken te zijn. Sterker nog, ik hield een lijstje bij en weigerde soms kopers. Van die types die je halve winkel bestellen, jou de kleren op gereserveerd laten zetten, en nooit meer iets laten horen, terwijl je in die tussentijd de kleding wel aan anderen had kunnen verkopen misschien. (Webwinkeliers onderling hielden een zwarte lijst bij, je wilt niet weten hoe lang die was.)

NaShA

NaShA

19-01-2011 om 20:59

dat vond ik dus ook...
Ik snap best dat je als winkelier ook op je hoede bent hoor...

Fiorucci

Fiorucci

19-01-2011 om 21:23

Nasha

Nou dat zei ik meer om aan te geven dat iemand die onder diverse namen opereert vaak niet geheel kosjer bezig is met dit soort dingen. Ik vind het vreemd inderdaad.

dynastie

dynastie

20-01-2011 om 14:07

Even een ander geluid, nasha

Ik hoop dat je dit nog leest. Begrijp ik het goed dat je bij een webwinkel hebt gekocht en er sprake is van een bedrijfje in tweedehands kleding? Dan is er sprake van consumentenkoop en is art. 7:11 van toepassing; de verkoper is dan aansprakelijk voor de verzending, ongeacht wat hij of zij in de algemene voorwaarden zet.

NaShA

NaShA

20-01-2011 om 20:31

Bedrijfje?

dat weet ik niet zo, ze heeft wel een site, maar ik kan niet achterhalen of ze bij de KvK staat ingeschreven. Neem aan dat dat het criterium voor een bedrijf zijn is?

Pluk53

Pluk53

20-01-2011 om 22:00

Particulier?

ook al heeft ze (ook) een web-winkel, de vraag is met wie je de overeenkomst bent aangegaan. Met haar als particulier of met de (web-)winkel.
Leuke nick trouwens .

Rosase

Rosase

20-01-2011 om 22:48

Jammer nasha

Zowel van je nick als van je rokje.

Zou het je minder gestoord hebben als ze geen webwinkel had?

Kan me wel voorstellen dat je baalt trouwens.

Ik heb laatst een redelijke niet zo vriendelijke mailwisseling gehad met een verkoper van een wat duurder artikel. Het is uiteindelijk wel bezorgd, maar veel en veel later en dan ook nog met een k*tsmoes. En dan nog niet begrijpen dat ik dat niet leuk vind. Soms is MP niet leuk.

Maar vaak ook wel, want ik heb er al een hoop dingen gescoord. Meestal probeer ik trouwens af te halen, doe alleen vooruitbetalen als het echt niet anders kan en bijvoorkeur voor maar een paar euro. En dan nog zit ik in spanning of het wel geleverd gaat worden.

De Sluiskil-opmerking staat genoteerd. Ik neem ook aan dat dat de bedoeling was

NaShA

NaShA

20-01-2011 om 22:51

Rosase

het was wel een kleine hint inderdaad....

Nee, ik vind het ook geen leuke ervaring dit keer. En inderdaad, wijze les geleerd, ik kijk alleen nog maar in de buurt en hier omliggende gemeentes.

NaShA

NaShA

20-01-2011 om 22:52

Pluk

ze verwees me nadrukkelijk naar haar webwinkel! Daar kon ik het ook zelf reserveren en misschien nog wel meer uitzoeken. Ben ik ff blij dat ik dat niet gedaan heb!!!
Overmaken moest ik ook naar een rekening op naam van haar webwinkel.

zullen we ophouden over de nick?

dynastie

dynastie

21-01-2011 om 00:04

Nasha

Criterium hiervoor is handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf. Aangezien je uitdrukkelijk naar de webwinkel bent doorverwezen, zou je best kunnen betogen dat hier sprake van is.

Ik zou (als ik jou was, maar ik begin ook te vermoeden dat ik in dit soort dingen een stuk principieler ben dan de meeste mensen hier ) haar dan ook een kort, zakelijk mailtje sturen dat je binnen een week het rokje graag tegemoet ziet, of de door jou gemaakte kosten (dus ook inclusief eventuele verzendkosten!) terug wil, omdat het risico van verzending conform art. 7:11 voor haar rekening komt.

Maxime.M

Maxime.M

21-01-2011 om 10:04

Kvk vinden

je kan op de site van de kamer van koophandel zoeken onder handelsnaam en woonplaats, of straatnaam en woonplaats of kvk nummer. Kijk maar bij het handelsregister op die website (is allemaal gratis na te vragen) verder kan je ook proberen via www.sidn.nl na te gaan wie er achter de website zit. Soms is dat een hostingbedrijf maar 5 van de 10 keer zie je daar ook de naam van de eigenaar bij staan, wel even 'meer informatie' aanklikken en een vinkje bij het Whois schermpje.

Maxime.M

Maxime.M

21-01-2011 om 12:37

Zelazny

ik denk dat je daarmee hooguit 5 minuten bezig bent hoor, dat is toch niet veel?

Fiorucci

Fiorucci

21-01-2011 om 16:43

Zelazny

heb jij er last van als iemand dat uit wil zoeken? Nee toch?

NaShA

NaShA

21-01-2011 om 20:20

Site kvk

heb ik gekeken, daar is ze niet onder de naam van de webwinkel terug te vinden....(het was nog geen minuut wer

Fiorucci

Fiorucci

22-01-2011 om 07:00

Zelazny

Ik heb geen probleem, ik verwonder me alleen wat nasha hier allemaal over haar heen krijgt.

NaShA

NaShA

22-01-2011 om 11:40

Ik ga

nog 1 keer een e-mail sturen (heb geen postadres) met daarin die verwijzing naar het BW. Krijg ik dan wederom geen reactie of iets dergelijks, dan laat ik het er maar bij....jammer van het geld en het rokje....

Juanna

Juanna

23-01-2011 om 18:46

Tnt maakt veel post kwijt

Ik heb ook de laatste maanden heel vaak verkeerde post, bv. van een ander huisnummer maar wel onze straat, of van een andere straat maar wel ons huisnummer, in de bus. En ik ben dan zo netjes om het zelf bij het goede huis te brengen of om het terug in de brievenbus te stoppen. Maar hoeveel mensen zijn er die dat niet doen. Zelf heb ik echt veel kerstkaartenen andere post niet gehad waarvan ik zeker weet dat het wel is verstuurd. Ook belangrijke post bv. van de huisarts of bjz. Ik vind het echt een naar idee dat dat waarschijnlijk gewoon bij iemand anders is bezorgd, er staan wel allemaal persoonlijke dingen in.
Maar het is nou eenmaal niet na te gaan of iemand iets wel of niet heeft verstuurd als ze het met briefpost versturen. Ik doe het daarom maar liever met DHL for You, dat kost iets meer maar dan weet je wel zeker dat het echt verstuurd is. En je kunt het volgen met track en trace.

NaShA

NaShA

29-01-2011 om 13:44

Zoals te verwachten was

geen enkele reactie....goede les geleerd. Inmiddels is er in ons dorp weer een tweedehands winkel, kan ik er persoonlijk naar toe en daar kijken en meteen meenemen...is beter....

Puck

Puck

29-01-2011 om 16:35

Nasha

Gewoon niets meer verwachten, maar ik zou in dat geval gewoon voor de irritantigheid iedere dag een paar mailtjes versturen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.