Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

(¯`·._.·NashA·._.·´¯)

06-01-2011 om 22:53

Marktplaatsperikelen, zucht

heel veel goede ervaringen, maar ook nu is het mij overkomen. Rokje besteld, ver voor de Kerst, via MP. Geld overgemaakt en nu is het rokje er nog niet. Volgens verkoper heeft ze het ver voor de Kerst al verzonden....Waarschijnlijk dus kwijt bij de post....balen....


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Hmmm

Zie dat ik okt 2010 in de titel heb geschreven. Dat moet dus aug 2010 zijn.

dynastie

dynastie

02-02-2011 om 15:31

Juanna

Ik moet toch echt even reageren:
"ik vind het schandalig dat je die verkoopster van de webwinkel hiervoor aansprakelijk stelt terwijl het je eigen keus is geweest om het op de goedkoopste (en minst betrouwbare) manier te laten verzenden. "

Dat staat gewoon in de wet, dus dan moet je even met de wetgever bellen dat je het er niet mee eens bent. Wie webwinkeltje wil spelen, moet ook de regels kennen.

Fiorucci

Fiorucci

02-02-2011 om 17:04

En daarbij

Als je een winkel hebt, is enige service ook een goed idee, dat scheelt echt enorm in je klantenbestand, is mijn ervaring.

effe zo

effe zo

03-02-2011 om 17:21

Marktplaatsmannetje

Wat zouden jullie doen

Ik heb een mannetje van marktplaats mijn tuin laten betegelen, top gedaan, het praatje kwam erop dat ook mijn poort en bijbehorende deur vervangen moesten worden,was geen probleem,zo gezegd zo gedaan, het werk aan de poort is niet goed, er is te slap materiaal gebruikt waardoor de boel behoorlijk instabiel is(ik heb 1500.00 betaald,materiaalkosten zijn ongeveer 450 a 500 geweest)
Hij is een paar uur bezig geweest met een vriend,nu moest hij sowieso terugkomen voor de deur, die was nog niet helemaal af en toen heb ik hem ook laten zien dat de boel behoorlijk instabiel was (gevaarlijk zelfs, want het dreigde naar beneden te komen),nu krijg ik een mailtje,wanneer hij de boel moet komen repareren,maar ik moet rekenen op 200.00 euro voor zijn tijd , de nieuwe materialen moet ik ook betalen (+-100.00 a150.00) en omdat het niet in de auto kan moet hij opnieuw een bak huren voor achter de auto en die moet ik ook betalen.
Ben ik nou gek, ik besteed het toch uit, betaal in mijn ogen een bom duiten, hij kiest de verkeerde materialen, en nu wil hij het wel komen maken maar dan moet ik het nog een keer betalen.

Wat is wijsheid in deze?

Groet

dc

dc

04-02-2011 om 08:08

Tja

Als hij niet aangesloten is bij een bedrijf is het lastig.

Dit soort dingen doe ik alleen bij bedrijven die een goede aftersales service hebben.

Ik zou hem zeggen dat je niet akkoord gaat. Maar ik ben bang dat je dan kunt vergeten dat hij terugkomt.

Pluk53

Pluk53

04-02-2011 om 11:22

Zwart of wit

als je zwart betaald hebt, kun je hinten dat je enige "band" die juliie hebben gebaseerd is op"vertrouwen", en als hij dat doorbreekt, dat jij ook geen reden meer ziet om zijn gegevens niet door te geven bij de BD.
En als je "wit" betaald hebt, dan kun je denk ik een civiele procedure beginnen wegens wanprestatie.

Tijgeroog

tijgeroog ik vind dat je wel erg zwart wit bent. wie laat er nou een rokje van 7 euro versturen voor 4.50 euro?
nasha, het gebeurt wel eens dat iets kwijt raakt. om dan meteen klaar te zijn hiermee snap ik niet.

ik koop en verkoop veel 2e hands en ja, het gaat weleens mis. ook nu is een pakje kwijt.
komt het over 2 weken nog niet terecht, vergoed ik het. de kans is er dat koper liegt, ook dat maak je mee als je webwinkeltje speelt.

maar ach..om nou meteen te zeggen dat je niet meer koopt..

Tijgeroog

Tijgeroog

04-02-2011 om 19:55

Annemir

Ik niet, ik laat dat per brievenbuspost opsturen. Maar ik reageer op Nasha, die schrijft dat het de keuze ver van de verkoper was om het in een envelop op te sturen.

NaShA

NaShA

04-02-2011 om 20:37

Annemir

dat heeft dus te maken met vertrouwen...Die heeft nu een knouw gekregen. En als een verkoper zoals jij wel aanbied het te vergoeden, kijk, dat vind ik top. En als koper zou ik dan zeggen, ok, maar dan ieder de helft (zoals ik dus al eerder aan verkoper voorstelde)

NaShA

NaShA

04-02-2011 om 20:38

Tijgeroog

ik zei al, ik kende geen andere mogelijkheid als bijv aangetekend via de TNT. Dat vind ik voor 7 euro dan weer een beetje overdreven. Daarbij, de kans dat het kwijtraakt is niet zo heel groot....ik vermoed nog steeds een dubbele verkoop, maar kan het niet bewijzen. En ook daarom stop ik met zo ver iets te kopen, dichterbij kan ik het zelf halen...

Plien

Plien

05-02-2011 om 00:17

Wat ik niet snap

Je zegt ergens dat de verkoper zich onder verschillende namen aanbiedt op MP. Hoe weet je dat het niet daadwerkelijk verschillende mensen zijn? En waarom meld je dát dan niet bij MP? Die zijn daar vast ook niet blij mee.

Verder zou ook ik het al lang los hebben gelaten. Soms gaat er nou eenmaal iets fout. Ik ben wel benieuwd of het pakketje alsnog gaat opduiken over een paar weken.

NaShA

NaShA

05-02-2011 om 14:51

Dat weet ik

omdat de artikelen die op mp staan ook in haar webshop staan. En bij het rokje toen stond een andere naam dan nu bij haar artikelen staan. De naam die er nu bij staat, ondertekende ze ook haar mail mee. Dus is wellicht haar echte naam. De andere was meer een nicknaam.

Ik heb het ook al losgelaten. Ik heb een paar weken terug nog 1 mail gestuurd, daar geen reactie op gekregen en nu, het is dan maar zo.Ik denk niet dat het pakje nog gaat opduiken, we zijn nu anderhalve maand verder, dat lijkt wel erg lang.

Plien

Plien

05-02-2011 om 21:32

Niet zo raar

Ik hanteer op MP ook een andere naam dan in het echte leven, heel veel mensen staan daar onder nickname ingeschreven. Ik zou het pas verdacht vinden als dezelfde persoon onder meerdere namen op MP te vinden was (dacht dat je dat bedoelde)

NaShA

NaShA

05-02-2011 om 21:46

Dat bedoel ik ook

Deze persoon staat onder meerdere namen op MP. De naam die bij de advertentie bij het rokje stond en de naam waarmee ze de mail naar mij ondertekende...Onder die 2 namen is ze dus op MP te vinden (in ieder geval, misschien nog wel meer)

Juanna

Juanna

06-02-2011 om 10:59

Over meerdere namen op mp

dat kan ook komen omdat je max. 100 gratis advertenties mag plaatsen op MP. En als zij meer dan 100 dingen heeft dan kan het zijn dat ze om die reden ook meer namen heeft, dat ze dan toch meer dan 100 dingen gratis mag plaatsen. Dat kun je dus wel bij MP aangeven want dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.