Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Annet

Annet

17-03-2011 om 13:02

Loopschoenen > shape-ups?

Hoi!

Ik heb gisteren buiten gelopen, muziekje op het hoofd > heerlijk. Dat deed ik een jaar geleden ook veelvuldig maar tegenwoordig minder. Ik mis ook de juiste wandelschoenen. Als ik gewoon vooral op straat loop, en vlotte meters wil maken met mijn (toch wel) gevoelige knieën, welke schoenen kies ik dan? Er wordt tegenwoordig veel op tv geadverteerd met shape-ups. Ik kan geen verkoopadressen vinden en vermoed dat je ze alleen online kunt kopen maar dat doe ik met schoenen liever niet.

Kortom: wie kent shape-ups en kan er iets over vertellen of wie raadt me juist heel andere schoenen aan!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ik heb ze hier.....

gewoon in een schoenenwinkle zien staan laatst. Je bedoelt toch die ietwat over-de-toppe gympen met van die rondlopende zolen? Ik vind ze er persoonlijk vreselijk uitzien (in het rek dan, heb er volgens mij nog nooitiemand op zien lopen) maar wie weet loopt het heerlijk.

Zelf zou ik in jouw geval naar een goede outdoorwinkel gaan & je daar een paar echt wandelschoenen laten aanmeten. Type bergschoen zeg maar, maar dan met een meer flexibele zool, en evt iets lager. Zit heerlijk & loopt fantastisch.

Ingrid

Marie

Marie

17-03-2011 om 14:01

Fitplop / mbt / ecco

Hallo

Tegenwoordig kun je zulk soort schoenen gewoon in de schoenenwinkel kopen. Bijvoorbeeld de fitflop of mbt:
http://www.fitflop.nl
http://schoenen-mbt.nl/?___store=schoenen_mbt_nl&SID=b5iskh15c0hqopqtigk2mhlqe4
en Ecco heeft ook iets vergelijkbaars:
http://www.ecco.com/nl/nl/collectie/dames/walking/index.jsp
succes

Nu vele goedkopere varianten

en ze zien er vaak beter uit dan die shape ups. Zag ze laatst in een schoenenzaak, helaas vergeten welke keten.

Met het gebruik heb ik geen ervaring. Het zou ook goed zijn voor je rug. Dat zou voor mij een reden kunnen zijn om ze te gaan gebruiken. Maar ik wantrouw het ook nog wel een beetje

Annet

Annet

17-03-2011 om 15:29

En als geen shape-ups > wat dan prima schoenen?

Jaaaaaaa... die shapu-ups zijn niet echt mooi te noemen. Maar ik ging vooral voor het verende gevoel dat ze lijken te geven. Maar! Dat mogen ook andere schoenen zijn, ik ben er alleen helemaal niet in thuis. Natuurlijk ga ik nog shoppen dit weekend maar ik hou ook erg van input van (liefst tevreden) gebruikers.

Annet

Ik ben Lowa fan. Berg & wandelschoenen, ook in damesmodellen.

Ingrid

amk

amk

17-03-2011 om 16:23

Hangt van je voeten en looppatroon af

die lowa schoenen zijn bij mij goed voor problemen binnen het half uur. Als je echt wandelplannen hebt ga naar een goede buitensport zaak en leg uit wat je gaat doen, op wat voor ondergrond. En pas en probeer.

Lol amk

Dat zei ik in mijn eerste posting ook. En jij bewijst dat dat idd het beste advies is. Ik ben dol op mijn Lowa's. Net pantoffels, zo lekker zitten ze. Maar dat hoeft overduidelijk niet voor iedereen te gelden...

Ingrid

Easytone van reebok

Omdat ik schoenen nodig heb die goed dempen en comfortabel lopen (rugproblemen) heb ik een half jaar geleden Easytones van Reebok gekocht. Niet goedkoop (109 euro) maar ze lopen waanzinnig. Als een zonnetje!
(verder geen aandelen)

Easytones zeggen hetzelfde te doen als Shape ups, door het lopen op die dingen zou je ongemerkt je lijf trainen. Nou, dat boeit mij verder niet zo, ik vind het loopcomfort belangrijk. Door de extra (lucht)kussens in de zool loopt dat echt heerlijk en ik merk echt een goed verschil met wanneer ik op mijn laarzen heb gelopen.

Overigens kun je Shape ups hier overal kopen, ze zijn van Sketchers. Zeker in de grote steden overal te koop.

Ander voordeel van Easytones: ze zijn een stuk aantrekkelijker om te zien dan de shape ups

Valkyre

Valkyre

17-03-2011 om 22:15

Bij pijn

Zelf veel last van bekkenpijn en rugpijn gehad. Ik heb lichtgewicht wandelschoenen van Ecco, waarop ik uren kan lopen - en geen centje pijn. Het is een beetje zoiets: http://www.ecco.com/nl/nl/collectie/dames/outdoor/810013/55634/detail.do

Annet

Annet

19-03-2011 om 17:56

't zijn meindl's geworden

VAndaag naar een outdoor winkel geweest. Prima geholpen. Ze hadden dan weer geen Ecco of zelfs Shape ups maar wel -tig soorten wandelschoenen. Ik heb er een poos gepast en was er al gauw uit, ik heb Meindl schoenen gekocht! Ze zijn van heel soepel leer, zitten heerlijk en staan ook nog eens stoer. Daar ga ik een hoop lol van hebben! Dank voor 't meedenken allemaal!

Hier ook de easytones van reebok

en ook ik ben er zeer happy mee!

Ik loop graag maar heb nogal wat rugproblemen. Deze schoenen lopen echt heerlijk zacht en soepel. Daarnaast moet ik zeggen dat ik na een flinke wandeltocht ook echt merk dat de spieren achterop mijn benen tot in mijn billen behoorlijk meer hebben moeten werken. Volgens mijn man (ook fysiotherapeut) loop ik ook opvallend meer rechtop dus tsja... hier beslist enthousiast.

Overigens ben ik niet heel enthousiast over het uiterlijk, maar ze zijn wel beter dan die hele ronde idd. Ik heb ze online besteld direct bij Reebok, had ze heel vlot in huis.

Mare

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.