Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Ivanka10

Ivanka10

05-06-2011 om 17:38

Zonnebrandspray welke?

hallo

ik vroeg mij af welke zonnebrandspray jullie fijn vinden ??

groetjes

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Thursday Next

Thursday Next

05-06-2011 om 20:22

Nivea

Hier die van Nivea, factor 20 of 30. Die is vrij dun en dat vindt mijn man fijner, dikkere spray smeert bij hem moeilijker door beharing op armen en benen. Mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit.

Puck

Puck

05-06-2011 om 21:13

Van de aldi

Ik heb net vorige week bij de Aldi een spray met factor 20 gekocht en vind het prima spul. Werkt heel goed, smeert fijn uit, trekt snel in en het ruikt nergens naar, ook erg prettig. En het allerbelangrijkste: zowel ik als de kinderen krijgen er geen uitslag/jeuk of rode vlekken van.

Chippie

Chippie

05-06-2011 om 23:48

Ik zweer bij p20 or vison

Eén keer smeren (voordat je in de zon gaat) en de hele dag beschermd! Zuinig in gebruik. Eén tube is best prijzig, zo rond de 18 euro, maar je doet er erg lang mee.

Biene M.

Biene M.

06-06-2011 om 06:34

Vision

Voor ons vision (p20 vonden we te erg stinken) en voor de kleine kinderen la roche posay 50+. Helaas allebei alleen maar in tube verkrijgbaar, maar ze smeren goed uit, dat scheelt weer.

Ah, de jaarlijkse zonnebranddraad!

Hij is laat dit jaar, gezien de zonovergoten lente
Hier: No Add van het Kruidvat, strategisch gekocht in de 2-halen-1-betalenweken. Stinkt niet en geeft geen problemen met eczematische huidjes hier. Er is ook spray van, maar die ken ik niet.

Puck

Puck

06-06-2011 om 10:41

Wij ook niet lorwyn

Ik heb vorig jaar ook No-ad gekocht en ben er ook niet tevreden over, maar dan om andere redenen. Zelfs met factor 50 verbrandde Puckjongste terwijl dat normaal toch echt niet het geval is.

Ook p20

Hier zweren we ook bij p20 en niks geen allergische uitslag terwijl oudste daar heel snel last van heeft (o.a. wel bij no-ad en allerlei shampoo's en douchespul b.v.) Oudste is ook nog 's spierwit dus heeft hoge factor nodig. Wij smeren wel 2 keer per dag.
groeten albana

Hier nog altijd vision factor 30

En nu maar hopen dat ze die formule nooit vernieuwen want niemand is er allergisch voor en niemand verbrandt meer binnen ons gezin, sinds we dat spul in gebruik hebben genomen.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

06-06-2011 om 16:30

Hee lorwyn

Hier precies hetzelfde. Smeerde zoon vorige week in met No-ad en de volgende dag was zijn hele gezicht rood en opgezet. Nu hangen de vellen erbij.

Dus nu meer weer aan de Vision, veel duurder maar geen gekker reacties.

P20 en

ik heb zonneallergie en smeer in het buitenland P20 (factor 20) echt voor het zonnen.

Als ik al bruin ben smeer ik ook wel Ambre Solaire Clear Protect, in verschillende SF te krijgen, is niet vet en voorkomt, bij mij, ook zonneallergie.

Al een paar jaar bijna allergievrij! (dat bijna is voor de momenten dat ik dacht éven onbeschermd een paar zonnestralen mee te pikken )

TIP: de ambre solaire staat vaak heel goedkoop te koop bij de Action (soms ook Zeeman/Wibra)

P20 en die Ambre Solaire wel op tijd aanbrengen en in laten trekken, geen witte kleding er gelijk overheen, dat geeft vlekken die niet verdwijnen..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.