Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Lekker fotoboeken


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Vonda

Vonda

29-06-2011 om 15:34 Topicstarter

Valkyre

Nou, dat valt nog mee hoor, digitaal gezien.
Analoog is ernstiger, nog van je tienertijd! Ach, meestal erg leuk om het uiteindelijk ingeplakt te hebben, herinneringen komen weer boven!!!
Vonda
PS heb je nog geplakt vandaag?

Vonda

Vonda

29-06-2011 om 15:44 Topicstarter

Besteld maar ook balen...

Ja, ik geef toe: lezen is ook een kunst, en ik dacht dat ik die aardig beheerste, maar ergens is het toch misgegaan...
Gisteravond wilde ik de bestelling van het fotoboek plaatsen dus ik dat gedaan. Komt de vraag naar de promotiecode, kreeg ik de melding dat die hierbij niet gebruikt kon worden! Even nagaan wat er aan de hand kon zijn: blijkt dat ik een waardebon had van een Large-boek en niet van een XL-boek... echt balen! Dat was me bij het bestellen helemaal niet opgevallen. Ik snap nu trouwens wel waarom deze bon goedkoper was dan een andere aanbieding die ik een half jaar eerder zag voor een zo dik mogelijk boek: dat was wel de XL!
Tja, en dan 1 dag voor de deadline (liep 30 juni af) zit er weinig anders op dan om het boek om te zetten naar het andere formaat. Complicatie was wel dat alle tekst nagelopen moest worden en de lettergrootte aangepast (en dus ook alle kaders!). Wat een werk. Ergens om 01.30 uur was ik klaar en ik baalde eigenlijk nog steeds van mezelf...!
Affijn, toch maar besteld en ik heb bedacht dat ik het even aankijk, als ik toch de grotere nog wil kan ik altijd nog dit boek weggeven aan (schoon-)ouders.
Toch een domper!

Maar weer wachten op de volgende aanbieding!

Groetjes,
Vonda

Valkyre

Valkyre

30-06-2011 om 00:48

Nee

Niet meer geplakt. Er waren ineens Dringende Zaken te doen.. Dat heb je als zzp-er. Maar ik heb er hopelijk wel weer een nieuwe klant bij.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Vonda

Vonda

03-07-2011 om 23:57 Topicstarter

Valkyre

Ja, dat snap ik wel. Bij mij lukte het ook pas toen ik voor mezelf een deadline had gecreeerd door een waardebon te kopen...
Mooi, een nieuwe klant!

Plak-ze zodra het rustiger wordt...!

Vonda

Vonda

Vonda

07-07-2011 om 00:19 Topicstarter

Hmmm

Het boek is verzonden... ik ben benieuwd!

Vonda

Valkyre

Valkyre

07-07-2011 om 19:52

Spannend vonda!

Hier nog geen vorderingen.. Ik heb 't toch weer erg druk met werk. Zucht.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Vonda

Vonda

14-07-2011 om 00:21 Topicstarter

Nou, 't is nogal vreemd gegaan!

Ik kreeg het boek, was op zich erg mooi (hoewel, wel klein natuurlijk, tja, large ipv XL...). Maar goed, ik sla het open: zijn de eerste 3 bladzijden verkeerd ingebonden: gekanteld en op de kop! (en dat ondanks 2 kwaliteitscontroles!). Ik bellen met de klantenservice: ze kijken het nummer snel even na vanuit de computer en die vrouw zegt: nou, we gaan hem opnieuw in productie nemen! Geen gedoe met terugsturen. Nu heb ik ook de 2e gekregen, die was helemaal goed. Op zich is het niet erg wat er is gebeurd, komt wel goed uit juist: ons plan is om de 2 large-boeken aan ouders/schoonmoeder te geven en dan alsnog voor onszelf de XL te bestellen.
Zij hebben ook nooit zo vreselijk veel foto's gekregen, in dit boek staat de geboorte van onze dochter, dat is ook wel mooi voor hen om te hebben.

Valkyre: het ermee beginnen is het lastigst he!! Je moet eigenlijk een dwang hebben om het te moeten. Bij mij lukte het ook pas toen ik een waardebon had gekocht die voor een bepaalde datum besteed moest worden.

Groetjes,
Vonda

evy

evy

14-07-2011 om 22:03

Mijn systeem

Ik heb er nu een paar gemaakt en ik vind die van de AH het prettigst (cewe) Zodra ik nieuwe fotos heb b.v van een volleybalwedstrijd zet ik ze in de map van het betreffende kind weer in een mapje volleybal.
Dan is het uiteindelijk veel minder werk want ik hoef niets meer uit te zoeken. Als je het bijhoudt is het een fluitje van een cent.
Succes Evy

Valkyre

Valkyre

15-07-2011 om 01:44

"als je 't bijhoudt"

Uhm... Tja.
Hahahaha!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre

Valkyre

15-07-2011 om 09:42

Ik dus niet

Bij mij staan de foto's ongeveer per kalenderjaar op de computer Heb sinds het eerste jaar van zoon niks meer ingeplakt...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

evy

evy

15-07-2011 om 11:59

Hobby

Ik heb een paar hobby's en fotos maken en albums is er 1 van. Misschien moet je dat tegen jezelf gaan zeggen
Door de week 's avonds, als ik er aan denk, ga ik op de bank met de laptop alvast een paar blz maken en zo zijn het steeds maar kleine leuke klusjes.
Maar als het je niet ligt is het moeilijk want bijhouden van het huishouden of de tuin schijn met een beetje discipline ook niet zo moeilijk te zijn maar dat lukt bij mij stukken minder ...
Succes Evy

Prakje

Prakje

15-07-2011 om 17:09

Hier ook druk bezig

Naar aanleiding van dit draadje ook weer begonnen met het maken van een fotoboek. Was de laatste keer gebleven bij kerst 2007.... Als je zo bezig bent is het erg verslavend, en leuk om alles weer even 'mee te maken'.

Gelukkig slaan wij alle foto's altijd op in de juiste maand. We hebben voor elk jaar een mapje, en daarbinnen de maanden. Bij het maken van een fotoboek begin ik bij het laatste mapje en loop rustig alle mapjes langs. Na 3 dagen prutsen (heb nu vakantie...) ben ik aanbeland in juni 2010. Nog maar 1 jaar te gaan

Ik wacht met bestellen tot er een leuke aanbieding langskomt. Het loop behoorlijk in de papieren...

grt Prak

amk

amk

15-07-2011 om 20:43

Per jaar en per maand en dan soms ook nog per onderwerp

dat is mijn manier van sorteren.
1x per maand haal ik mijn fototoestellen leeg. En update mijn mappen die ik dan ook gelijk op een externe harde schijf kopieer, al te vaak een dodelijk gecrashte computer gehad.
Het sorteren op jaar en maand is derhalve een eitje.
Maar met de 900! foto's van de afgelopen 12 dagen is het toch nog wel sorteren. (en dan zijn er de eerste 4 dagen nauwelijks foto's genomen, we lagen aan het zwembad.)

Ik ga morgen maar eens vrolijk verder bij september 2010. Daar zit meestal ook een piek aan foto's ivm de verjaardag van dochterlief. Dan zijn er weinig foto's tot kerst.
En 2011 is natuurlijk nog onderweg.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.