Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kiki

Kiki

22-07-2011 om 07:54

Kraamcadeau


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Maylise

Maylise

23-07-2011 om 18:00

Fianna

Je bent niet de enige. Ik heb er ook totaal geen moeite mee om dingen te kopen die niet mijn smaak zijn. Het is toch niet voor mij bedoeld? Ik ben allang blij als ik iets weet wat helemaal in de smaak gaat vallen bij een ander.

Maylise

Maylise

23-07-2011 om 18:06

Prenatal

Prenatal lijkt mij juist een goede keuze als het gaat om een lijstje neer te leggen. Het is de meest bekende baby winkel keten in Nederland en in bijna elke stad zit wel een filiaal. Best handig gekozen dus.

Ik snap trouwens niet zo goed waarom Prenatal wel of niet iemands smaak is. Prenatal verkoopt toch spullen van allerlei verschillende merken? Het is toch niet een enkele collectie? Mij lijkt dus dat je onmogelijk alles daar mooi of alles lelijk kan vinden.

Wat kleertjes betreft heb ik wel een eigen smaak maar ik vond het ook niet erg om kleertjes te krijgen die wat afwijkend waren van mijn smaak. Die heb ik ook gewoon gebruikt. Alleen 1 of 2 keer iets gekregen wat zo'n pijn deed aan mijn ogen dat ik het inderdaad niet heb aangedaan (soort clownkomstuum met allemaal kleuren en een pakje met stippen in allerlei kleuren). Verder vind ik het vlug best ook al is het niet helemaal mijn smaak. Het zijn maar kleertjes tenslotte.

Fiorucci

Fiorucci

23-07-2011 om 18:29

Maylise

Ik vind de prenatal collectie soms lelijk,soms saai, over het algemeen niet mijn smaak.

Sterre en ...

ah joh, da's ook niet zomaar een winkel.
Dat is 'Voor (aanstaande) ouders, grootouders en vrienden met hoge verwachtingen' zoals de website vermeldt.

Nou, zo'n pasgeboren hummel staat voor een grote uitdaging!

Massi Nissa

Massi Nissa

23-07-2011 om 20:41

O help

Bromvlieg, dat is toch zeker een psychisch probleem van hebikjoudaar in de maak? Vreselijk, zeg, 'hoge verwachtingen'. Nou ja, ik moet niks zeggen, mijn man verwacht van onze zoon van vier maanden dat hij later bij Barcelona gaat voetballen .
Groetjes
Massi

Massi

Ach, als je man een paar keer hardhandig met de werkelijkheid in botsing is gekomen stelt hij zijn verwachtingen wel bij.

Ik hoor partner nooit meer over een eventuele sportcarriere van zoon, hij is inmiddels op aarde geland.

Zoon niet, overigens, want die hoorde ik vanochtend nog beweren dat hij goed een bal kan vangen. Ik heb mijn mond gehouden.

Groeten,

Temet

Jaja

Niet alleen hoge verwachtingen van de eigen ouders, ook van grootouders en vrienden. Ze doen daar niet voor minder!

Massi Nissa

Massi Nissa

24-07-2011 om 18:41

Temet

Lol, "ik heb mijn mond gehouden". Ik niet. Ik zei tegen man dat de enige voetbalgerelateerde carriere die ik voor zoon zie weggelegd, die van reservebal is. Dat zou nog lukken met zijn fysieke kwaliteiten. Mascotte zou eventueel ook nog kunnen: bol, schattig en grote ogen.
Ach, hoge verwachtingen ten aanzien van je kind koester je altijd wel (stiekem), vooral in het begin als je je nog wezenloos kunt projecteren en ruim voor blijkt dat het kind toch echt a) eigenwijs is en b) diverse minder geslaagde karaktereigenschappen van jou en je partner blijkt te hebben georven (geerfd, weet ik veel, te lui om naar onzetaal.nl te surfen).
Ik zou trouwens denken dat die hoge verwachtingen ten aanzien van kleding eigenlijk niets zijn om je op te laten voorstaan. Hoe lager de sociaal-economische status, hoe nadrukkelijker er wordt gepronkt met merkkleding.
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

24-07-2011 om 21:24

Pelle

Nou - hij heeft wel twee benen, maar mij bekruipt zomaar het gevoel dat je iets anders bedoelt. Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat man toch gelijk krijgt en jullie tot in lengte van jaren het hele bejaardenhuis kunnen vervelen met het feit dat je je nog kristalhelder voor de geest kunt halen hoe de wereldberoemde voetballer Dingetje Huppeldepup in een boekendraadje op OO werd geboren.
Groetjes
Massi

Valkyre

Valkyre

26-07-2011 om 00:07

Goh

Wat een onverwachte wending van dit draadje - van cadeaulijstetiquette naar de potentiele keeperskwaliteiten van Massi's zoon. Wel gezellig trouwens

Verder alles goed met je boeddhakind, Massi?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Massi Nissa

Massi Nissa

26-07-2011 om 20:39

Valkyre (ot)

Prima de luxe, lief dat je het vraagt. Bij jou ook alles goed? Zoek me anders even op Facebook - naam op te vragen via massi-oo apestaartje hetepost punt nl.
Groetjes
Massi

Enveloppe

Bij ons is het heel gewoon dat er een enveloppe op het geboortekaartje staat. Sterker nog, meestal staat er dan een rekeningnummer naast zodat je kan overschrijven.
Iets anders kiezen dan de geboortelijst kan, maar wordt meestal niet gedaan. Het is 1)not done en 2) wat heb je eraan om geld uit te geven aan een kado dat de anderen misschien niet leuk vinden en daarom niet gebruiken?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.