Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Fiorucci

Fiorucci

22-12-2011 om 20:14

Kerstpakket

Zo daar is ie weer: de jaarlijkse kerstpakket draad. Hebben jullie een kerstpakket/kado gekregen en wat vindt je ervan? Wij kregen een pizzarette, een italiaans pakket wat daarbij past, een whiskypakket en een bol.combon voor elk kind. Reuze verwend dus!!


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Margriet*

Margriet*

22-12-2011 om 20:50

Een

USB stick van 4 GB (wel handig) met daarop een filmpje met code voor een waardebon. Origineel vond ik wel.
Een Whiskypakket, tja je zou toch maar geen Whisky lusten dan baal je. Enneh wat is een Pizzarette, weer zo'n ding wat achter in je keukenkastje verdwijnt.
Je begrijpt het al doe mij maar een bon.

Vvv-bon

Vorig jaar bol.com-bon, dat maakte meer glimlachjes los bij de collegae.

Ik heb alles al meegemaakt, pak oliebollenmix, pastamachine, sportpakket, rolkoffertje met toilettas (van Minister Hoogervorst die erbij zei dat het duurzaam was ??? ach ja VVD), of helemaal niets, of een Landwinkelpakket. Mij hoor je niet snel klagen.

Dit jaar hebben man en ik hetzelfde gekregen, die VVV-bonnen blijven vaak lang liggen en dan betalen we er zomaar iets van.

Yta Chalne

Yta Chalne

22-12-2011 om 21:25

Dubbel pret

Twee werkgevers, en laat ik nou bij allebei een stem hebben bij de pakketten Dat was bij de een een Bijenkorfbon met wat lekkers, bij de ander een traditioneel kerstpakket met lekkers en leuks (voor het eerst in de twintigjarige geschiedenis van het bedrijf). Bij de een met een heerlijk etentje bij de Thai, en bij de ander met een supergezellige kerstborrel en bij iedereen een leuk persoonlijk verhaaltje bij de overhandiging. Allemaal erg leuk, ik heb ook echt een heleboel fantastische collega's.

Fiorucci

Fiorucci

22-12-2011 om 21:30

Margriet

Met drie pubers verdwijnt die pizzarette zeker niet in de kast..) De whiskey gaat naar mijn vader, die verheugt zich al.

tonny

tonny

22-12-2011 om 21:36

Kerstmarkt

Mijn ene werkgever heeft geen geld meer voor pakketten.
De andere houdt een kerstmarkt. De kraampjes zijn ingericht door plaatselijke middenstanders.
Elke werknemer krijgt 35 euro 'monopolygeld' en kan naar wens van alles uitzoeken. Zoetigheid, dingetjes voor in huis, boeken, geurtjes, shawls, wijn, sieraden. Je kunt ook bijbetalen als je meer wilt besteden. Leuk bedacht!

Pasje

van een wellnescentre: een vertroetelcheque. Ik ga met mijn dochter, die het een "supervet" idee vond

Vvv bon

Mijn man kreeg dit jaar een VVV bon van 50 euro, we zijn er blij mee hoor, maar als ik eerlijk ben vind ik een pakket eigenlijk veel leuker, vind het altijd zo gezellig om met het hele gezin in die doos te duiken en te kijken wat er allemaal in zit.
Vriendin van me krijgt dit jaar ook geen pakket en vindt dat ook jammer dus we hebben bedacht dat we best met een groepje vrienden pakketten voor elkaar kunnen samenstellen. Ben benieuwd of dat ooit nog echt gaat gebeuren, maar het idee vond ik heel leuk.
Zelf kreeg ik 2 theelichthouders en een stuk chocolade van de school van de kinderen net zoals alle ouders van de OR en MR.

Nerina

Goed idee met die vriendin! Da's een binnenpretje van mij. Meestal doe ik iets extra's voor mensen waarvan ik weet dat ze helemaal geen pakket krijgen. Bijvoorbeeld de medewerkers bij de buitenschoolse opvang.

Fait trade pakket

Helemaal goed

Kaaskopje

Kaaskopje

23-12-2011 om 00:54

Bescheiden

Wij kregen een weekendtas met daarin de doos van het kerstpakket. In de doos: rode wijn, Kaarsenhouder voor 2 waxinelichtjes, een stapeltje kortingsbonnen van vakantieoorden en de Zwaluwhoeve en een paar lekker dingen. Geen uitbundig pakket, maar we krijgen wel vaker iets wat je in een hotel bijvoorbeeld kunt gebruiken. Er zit lijn in zeg maar. Volgende keer verwacht ik het laatste onderdeel... de sloffen

Niks

Er wordt bezuinigd bij de gemeente.

henriette

henriette

23-12-2011 om 09:48

Ook niks

Ik heb nog nooit een kerstpakket gehad. Het geld daarvoor gaat altijd naar een goed doel.

Caitlynn

Caitlynn

23-12-2011 om 10:09

Tegen de verwachting in

toch nog een aardigheidje gekregen van mijn werkgever: een ritualspakketje. Ik had heel toevallig precies hetzelfde setje de dag daarvoor voor mijn vriendin voor kerst uitgezocht.
Manlief had als kerstpakket een kleine barbeque en borden. De barbeque heb ik ook aan mijn vriendin gegeven, voor op haar balkon. Borden zijn bij ons nooit weg met drie wildebrassen in huis.

mix

mix

23-12-2011 om 10:21

Mooi maar apart

meestal heeft bedrijf wel een thema in de doos, maar dat kon ik nu niet ontdekken.
Wel zijn er veel ontslagen gevallen, dus misschien daarom:
pingpongbatjes met bal om je teleurstelling weg te slaan ook al heb je geen tafeltennistafel(wat een woord)
springtouw met automatische teller om je boosheid weg te springen
Glazen fles bronwater met 2 gekleurde glazen om je wanhoop weg te drinken
zak pinda's om je verdriet weg te kanen
Een enorme fluweelachtige blauwe deken om je even aan te warmen.
Ik zeg het, mooie doos, maar de inhoud snap ik niet zo als ik de inhoud van de dozen over de jaren bekijk en dat bedoel ik vooral vwb thema

Vic

Vic

23-12-2011 om 11:56

Inlogcode

Ik heb een inlogcode gekregen om zelf iets uit te kiezen. De brief zit dan gelukkig nog wel in een feestelijke enveloppe Net als vorig jaar heb ik handdoeken besteld, dan krijg je er 6 en 2 badlakens dus volgende week zal er wel een grote doos bezorgd worden.

ilsepilse

ilsepilse

23-12-2011 om 12:08

Tinteling ...

een fles wijn met een tinteling (www.mijntinteling.nl)
maar heel veel dingen heb ik al, of je moet helemaal naar Breda of Eindhoven voor een schoonheidsbehandeling, mss toch maar het boek van Nelson Mandela nemen ...

liora

liora

23-12-2011 om 12:13

Joel en ethan

Wij kregen ook een zelf-uitkies-ding. Meestal kies ik filmbonnen maar dit jaar heb ik gekozen voor de dvd-box van Joel en Ethan Coen!!!

Heb er veel zin in!

Tinteling en bonnen

Hier een tinteling (ingewisseld voor 2 boeken) en VVV bonnen.

Die vvv-bonnen hangen dan altijd maanden in mijn portemonnee, tot ik er aan denk dat ik er in een winkel mee kan betalen.

Bon

van £10, voorgaande jaren 2 flessen wijn. Ik ga er een boek voor kopen voor onze wandelvakantie in Andalusie !

Geen idee wat er in zat!

Ik heb ze beide gegeven aan de voedselbank

Mix

Ik mis iets voor 'stuk in kraag'

Bennikki

Bennikki

23-12-2011 om 16:33

Vrijmiboys

http://fd.nl/entrepreneur/young-entrepreneur/vrijmiboys/

(En dan die van vorige week, nr 65)

Hier geen kerstpakket, sterker nog, kreeg net een telefoontje dat ik ben ontslagen
Hij wenste me nog wel fijne feestdagen

Fiorucci

Fiorucci

23-12-2011 om 17:27

Bennikka

Wat een lullig moment, zo vlak voor kerst. Sterkte!!

Nou zeg

Wat een timing om je te ontslaan.

Je gaat in ieder geval een nieuwe uitdaging tegoed in 2012, al is het waardeloos dat het niet je eigen keus is. Maar wie weet wat voor goeds er uit voortkomt? Think positive!

Kaaskopje

Kaaskopje

23-12-2011 om 21:17

Bennikki

Telefonisch? Wat een lafbek zeg! Sterkte ermee.

Bennikki

Bennikki

23-12-2011 om 22:17

Dank!

Voor de support. Er zal vast wat beters op mijn pad komen, verandering is goed! Eerlijk gezegd vond ik er al lang niks meer aan, maarja, het betaalde zo goed...
Overigens is het idd een e-nor-me eikel. Hij deed begin deze week zó aardig, ik had het aan moeten zien komen.
Maar ik wil het draadje niet kapen verder. Kerstpakketten! Wat zat er allemaal in!

Niks, weerstation en vvv bonnen

Ik heb nog helemaal niks van een kerstpakket oid gezien, nog niet eens een kerstkaart van de baas. Ik zit momenteel thuis met verlof. Vorig jaar kregen we een bon.
Man heeft een weerstation en 100 euro in VVV bonnen gehad.

MM.

MM.

24-12-2011 om 01:07

Donatie

Ik kon kiezen tussen het boven door P omschreven pakket of een donatie aan het World Food Programme. Ik heb de donatie gekozen maar zie nu dankzij P dat ik dan dus ook geen eindejaarsuitkering in de vorm van een VVV-bon krijg. Flauw zeg... dat was nu ook weer niet de bedoeling.
Man had na jaren de traditionele goedgevulde grote doos twee flessen dure wijn en een cadeaubon van de Bijenkorf. Op die bon kwam veel commentaar: allemaal mensen die nooooit bij de Bijenkorf komen. Waarom niet gewoon VVV-bonnen, da's toch veel fijner, ik wil wedden dat je die zelfs bij de Bijenkorf kunt uitgeven!

Yta Chalne

Yta Chalne

24-12-2011 om 12:09

Oh nee mm

Het gevoel wat mijn prachtige Bijenkorfcadeaukaart me geeft in mijn portemonnee zou absoluut niet geëvenaard kunnen worden door een stel VVV bonnen. Echt niet. Al koop ik er hetzelfde voor

Monet

Monet

24-12-2011 om 12:31

En hier

Van mijn opdrachtgever kreeg ik een bon van 37.50 van een geweldige delicatessenzaak in onze stad, van mijn detacheringsburo kreeg ik een doos via de post thuisbezorgd, met daarin 2 flessen wij, een 'kookboek' met daarin amuserecepten met alle mogelijke soorten kaas, een prachtig houten kaasplankje met bijbehorende kaasmes, een theedoek met als titel 'gespreksstof' en erop gedrukt allerlei vragen/stellingen om over te praten

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.