Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Fiorucci

Fiorucci

22-12-2011 om 20:14

Kerstpakket

Zo daar is ie weer: de jaarlijkse kerstpakket draad. Hebben jullie een kerstpakket/kado gekregen en wat vindt je ervan? Wij kregen een pizzarette, een italiaans pakket wat daarbij past, een whiskypakket en een bol.combon voor elk kind. Reuze verwend dus!!


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

En hier

een in kleine oplage gemaakt kunststukje: zijden sjaaltje van 1 van de modedocenten op de academie waar ik werk. Erg leuk en modern.

Vorig jaar was het een zeefdruk op papier van een (oud?) student.

Vic

Vic

24-12-2011 om 13:40

Dat is toch ook wat!

Ik heb afgelopen donderdag handdoeken besteld met mijn inlogcode, en nu zijn ze al bezorgd!

Monet

Monet

24-12-2011 om 13:59

Vic

Bij Overtoom? )

liora

liora

24-12-2011 om 14:19

Monet

Wat een leuk kerstpakket!

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

24-12-2011 om 16:25

Hier

Een fleecedekentje. Met een dusdanige print dat je zeker weet dat het bij niemand in zijn interieur past.

Rosa van der Zanden

Belle Époque

Belle Époque

24-12-2011 om 17:08

Ik heb een geheime kerstman..!

Vanmiddag kwam ik thuis... Stond er een JOEKEL van een doos op mijn matje...! Vol lekkernijen...! Geen afzender, geen aanwijzing, we tasten allemaal in het duister (jongste is bang dat het verkeerd is bezorgd), maar wat ontzettend LIEF!!!!

Geen idee in welke hoek ik de gulle gever moet zoeken, dus roep ik ook hier, ook namens mijn kinderen: BEDANKT, KERSTMAN! (m/v)

Moontje

Moontje

25-12-2011 om 19:35

Ja wij hebben gekregen:
manlief, kaasfondue pan (elektrisch) met kaasfondue pakket erbij en 100 euri!

en ik heb gekregen een bol van bol.com van 50 euro en een Bijenkorf cadeau-card van 50 euri..

verwend dus!

Anders...

Anders...

25-12-2011 om 23:10

Hier...

Zoals elk jaar: manlief een dik vet cadeau: een grote doos Rituals producten, een heerlijke kerststol en een waardebon van 100 euro. Dat kreeg hij tijdens een leuk kerstetentje.

En ik, een bon van de Wereldwinkel van 10 euro. Sorry, maar toen dacht ik echt 'geef dan niks'. Ik voelde me een meisje van 16 dat 3 uur per week vakken vult. Ik weet het... een gegeven paard...etc. Enne, mijn kerstetentje met mijn leuke collega's heb ik ook zelf betaald.

Biene M.

Biene M.

26-12-2011 om 10:01

En hier

Van mij feitelijke werkgever heb ik niets gekregen; ik had zelf aangegeven dat ze het geld aan een Afrikaans ziekenhuis mogen geven. Anders had ik kunnen kiezen uit één van de overgebleven kerstcadeaus van de afgelopen 10 jaar (die allemaal niet leuk en/of van slechte kwaliteit waren). Van de afdeling heb ik nog een rode pluim (waarde €17,50? Of € 20?) gekregen, en van de overkoepelende organisatie waar ik voor werk een VVV bon van € 25,-. Best goed bedeeld dus eigenlijk. Maar veel leuker vonden we wat mijn man kreeg: een mooie schaal met daarin goede kwaliteit pasta, pesto, passata, olijfolie, een goed mesje, een goede en mooie ovenwant, en een banketstaaf.

Anders

Meen je dat ? Liever niets dan een Wereldwinkelbon van € 10, schaam je ! Ik ben blij met mijn bon van £10 hoor !

Anders

Anders

26-12-2011 om 20:58

Shonagh

Ja, het klinkt heel cru, maar ik denk nog steeds 'doe dan niets' . Geen politiek correct antwoord inderdaad. Ik vind er totaal geen waardering uitblijken. Nu voel ik me een 3-uur-per-week-vakkenvulster. En ja, dan had ik tig keer liever gehad dat ze die tig keer 10 euro hadden geschonken aan een goed doel. Daar zou ik een veel beter gevoel aan over hebben gehouden.

Onze organisatie draait niet slecht, is wel een welzijnsorganisatie maar ik begrijp niet waarom daar dan blijkbaar geen fatsoenlijk kerstgeschenk af kan.

En dan hoef ik nog niet eens een Bijenkorfbon van 100 euro (lijkt me heerlijk, Bijenkorfbon is tig keer leuker dan een HEMA bon, HEMA is mijn favoriete winkel maar een HEMA bon zou opgaan aan theedoeken, nieuwe pyjamas kinderen, scheergel, etc met een Bijenkorfbon zou ik mezelf verplichten het aan iets luxe uit te geven wat ik anders nooit zou doen).

Anders

Stel, stel DAT "ze" niets hadden gedaan, was je dan wel tevreden geweest ?

Belle Époque

Belle Époque

27-12-2011 om 00:33

Anders

Als ik een Bijenkorfbon van 50,- had gehad, zou ik die graag willen ruilen tegen die wereldwinkelbon. Want hier is geen Bijenkorf, ik kom er ook zelden. Maar de Wereldwinkel zit overal en ik kan er niet stoppen met kwijlen! Vorig jaar heb ik er een geweldige sleutelhanger met malle pomponnetjes en blingkraaltjes gekocht. Ook heb ik er prachtige tassen gekocht van oude rijstzakken, en een boodschappentas met een Indiaas thee-merk. En die sieraden die ze daar hebben, wow! Daar kan de Bijenkorf niet tegenop...!

Ilva

Ilva

27-12-2011 om 09:42

Was het maar een bon

Ik kreeg een doos smerige zeer goedkope chocolaatjes en een fietstas waar nog geen fles sinas in kan. Ik, en vele collega's met mij, dachten ook: geef dan niets. Ik snap best dat het allemaal wat moeilijker gaat dit jaar maar had dan gewoon een banketstaaf of zo gegeven, dat is tenminste nog lekker. Geloof me, beter een bon van de wereldwinkel dan dit. Misschien kan je het schelpenspel kopen, dat is erg leuk en te koop bij de wereldwinkel.

Anders

Anders

27-12-2011 om 10:10

Reactie

Ik vind een bon ban de Wereldwinkel leuk en best een goed initiatief. Maar een bon van een tientje vind ik wel erg karig. Een waardebon van een tientje vind ik horen bij een 16 jarige met een bijbaantje. Dat gevoel krijg ik dus ook. Dan liever 'niets' omdat het financieel moeilijke tijden zijn (al vind ik dat een kulargument).

Je kunt het onzin, decadent, niet dankbaaar vinden maar mijn gevoel blijft. Ik zou onze oppas-aan-huis ook niet af kunnen schepen met een bon van 10 euro. Zij krijgt een geurtje van circa 50 euro en een week doorbetaald terwijl ze vrij is.

En van alle pakketten die ik hier langs heb zien komen, was het het minste pakket. Het gevoel dat ik erbij krijg is niet positief (heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat er niet eens een persoonlijke boodschap vanaf kon, manlief heeft iedereen toegesproken tijdens een kerstbijeenkomst en 180 kerstkaarten persoonlijk ondertekend).

De Bijenkorfopmerking maakte ik omdat het daar eerder in het draadje over ging. Ik zou dolblij zijn met een Bijenkorfbon van 100 euro. Wow!

Fiorucci

Fiorucci

27-12-2011 om 10:15

Anders

Je bent heel gul voor je oppas aan huis, dat zijn er maar weinig,is mijn ervaring als oppas. Ik zou als oppas blij zijn met die bon, omdat het gaat om de gedachte, niet om het kado....

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

27-12-2011 om 10:31

Ik begrijp anders wel

Dat gevoel had ik toch ook wel met mijn fleecedekentje en voorgedrukte kaart met een joekel van een stijlfout.

Rosa van der Zanden

Vera*

Vera*

27-12-2011 om 11:14

Belle epoque ot

Wil je mij even mailen?
crocusbolletje at gmail.com

Chippie

Chippie

27-12-2011 om 11:41

Rosa

Jij hebt dit jaar gewonnen in de kerstpakketronde; liever een Wereldwinkelbon van 10 euro dan een fleecedekentje (wat moet je met een fleecedekentje?).

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

27-12-2011 om 13:29

Chippie

Mijn dank is groot. Wereldwinkelbon komt makkelijk op!

Rosa van der Zanden

Fleecedekentje

leg je in de auto, voor als je ooit onverhoopt in de kou zit in je vervoermiddel.

Fiorucci

Fiorucci

27-12-2011 om 19:39

Fleecedekentje

Het ultieme kado voor je kat, die van mij zijn er dol op..

Fleecedekentje

In de caravan, voor een koude nacht of avond ;o)

Roosje Katoen

Roosje Katoen

27-12-2011 om 21:51

Fleecedekentje

Lekker warm voor op de bank, ik heb er nu ook een over mijn benen liggen

Vic

Vic

27-12-2011 om 21:55

Fleecedekentje

Die zijn toch voor mannen? Voor als ze een beetje ziekjes zijn, met hun dekentje op de bank?

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

28-12-2011 om 08:50

Cobi, jij wint

Mag jij onder mijn fleecedekentje komen uithuilen. Een halve bon, tssk! Geef dan een fles Gluhwin, kost hetzelfde maar heb je veel meer lol van .
Iemand is echt serieus bezig geweest om al die dingen te verzinnen, in mijn geval nog betaald ook. Daar kan ik met mijn pet niet bij.
Zo, en nu ga ik lekker schaatsen zodat ik straks als ik tot op het bot verkleumd ben gezellig op de bank kan zitten onder mijn zwarte dekente met rode, groene en gele bloemen.
Rosa van der Zanden

Sancy

Sancy

28-12-2011 om 09:42

Gut

Hier gaf mans baas een slagroomtaart als kerstpakket. Die werd dan wel persoonlijk afgegeven aan huis door zijn zoon.

Henriette123

Henriette123

29-12-2011 om 12:38

Bioethanolbrander

Man kreeg oa een bioethanolbrander voor binnen. Na de kerst kwam er een mailtje dat het ding niet gebruikt mocht worden omdat het een grootte steekvlam kan geven. Wij hadden hem niet gebruikt omdat er naast alllerlei andere waarschuwingen ook al gewaarschuwd werd dat het ding niet op een brandbare ondergrond gezet mocht worden. Geen idee waar je hem dan binnen neer zou moeten zetten. Op je aanrecht???

Fiorucci

Fiorucci

29-12-2011 om 17:55

Henriette

Ehm...da's een goeie...in de douche?

Even

gegoogled op het woord, want ik had geen idee wat het was.
Als je het toch binnen wilt gaan gebruiken, zet je het op een plavuis/ grote glazen onderzetter oid.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.