Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Kerstdiner en iemand lust niets

Ik krijg eters met kerst, en nu is er van het stel één die echt niks lust. Nou ja, boontjes uit blik en pudding uit een plastic bakje. Wat zouden jullie doen?
Serveren wat de gast wil, of je eigen uitgebreide diner doen in de hoop dat er voor iedereen iets bij zit wat ie lust?

Dorry


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Dorry1

Dorry1

27-12-2011 om 10:16 Topicstarter

Hoera!

We hebben uiteindelijk 2 trucs toegepast en die werkten!
Ten eerste hebben we de borden opgemaakt geserveerd, dus hij kreeg gewoon iets voorgeschoteld. En ten tweede hebben we nergens moeilijk namen of onbekende woorden gebruikt. Een amuse van carpacio met truffelolie en rucola, werd bijv. gewoon een hapje rosbief met sla.
Resultaat; hij vond het héérlijk en heeft ALLES opgegeten.
Het niet lusten zit dus vooral in zijn hoofd en de angst dat hij het niet kent.
Bedankt voor de tips en het begrip. Deed me goed.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

27-12-2011 om 13:27

Haha

Wat leuk dat hij het zo wel lekker vond. En er komt vast wel weer een keer dat je je gerechten onder een sjiekere noemer kan serveren

Chippie

Chippie

27-12-2011 om 16:25

Hier ook een succes...

Zoon heeft gekookt en gaf aan dat hij dat en dat ging maken (wel redelijk qua opa's smaak) en dat hij geen extra dingen ging maken. Voorgerecht heeft opa niet gegeten maar hij kreeg een paar plakjes harde worst (eigen idee van zoon!), hoofdgerecht smaakte prima en nagerecht (de charlotte) heeft hij ook braaf gegeten. Hij mocht kiezen een kerstboomijsje of dit prachtige dessert.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.