Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

elixer

elixer

29-01-2012 om 20:40

78% korting bij neckermann!

ik zag net via een advertentie een aanbieding voor 78% korting op een camera bij de neckermann. De canon FS 406 blauw, is afgeprijsd van 999 euro naar 224 euro.

wat een koopje, dacht ik! onze camera staat op het punt van overlijden dus och...misschien?

gelukkig was ik zo slim om even te googlen, en wat blijkt: bij de mediamarkt is ie standaard 150 euro.verder prijzen tussen 150-200 euro.

jeetje wat word je dan genept door de neckermann zeg?!! denk je 78% korting te krijgen terwijl hij daar met die prijs nog veel duurder is dan andere winkels.

het zal vast allemaal mogen omdat ze op zich niemand echt kwaad doen, iedereen kan verder kijken dan hun neus lang is, maar ik krijg het gevoel van bedrieging, misleiding? raar?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
merel

merel

29-01-2012 om 20:47

Jee

belachelijk zeg, misschien een briefje met deze info naar de consumentenbond of radar sturen? Of naar neckermann zelf (of gewoon naar beiden). Ik weet niet of dit onder misleiding valt, maar het is wel raar natuurlijk.

Fianna

Fianna

29-01-2012 om 21:44

Typefout

Als je kijkt naar de andere canon FS-en van Neckerman (een zilvere en een rode_ dan vermoed ik dat het een typefout is. Die zijn nl afgeprijsd van 269 euro. Ik denk dat er ook in dit geval ipv 999, 269 had moeten staan. Niet handig deze fout, maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ik denk dus niet dat het bedriegerij is. Lijkt me ook vreemd als het op zo'n opvallende manier gebeurt.

Kaaskopje

Kaaskopje

29-01-2012 om 22:54

Dit is wel een erg groot prijsverschil

en wie weet inderdaad een typfout, maar als je vaker prijzen vergelijkt dan zie je dat er voor een en het zelfde artikel echt hele grote verschillen in de kostprijs zijn. Ik verbaas me daar iedere keer weer over. Als bedrijf X voor een fototoestel 500 euro vraagt en bedrijf Y vraagt er 300 euro voor dan lijkt het mij logisch dat bedrijf X minder verkoopt. Waarom zou X dus zoveel blijven vragen als duidelijk is dat het goedkoper kan? Maar ook addertjes als veel hogere bezorgkosten waardoor de prijs alsnog opgedreven wordt, wat ze al niet verzinnen!

Lokkertjes

Zijn de bekende lokkertjes, en blijkbaar werkt het.

Een laptop of pc voor weinig bij een supermarkt bv, en er dan maar eentje bij elk filiaal hebben (die overigens bij voorbaat al door een personeelslid wordt geconfisceerd). Is bij diverse consumentenrubrieken al vaak aan de orde geweest.

Als er zoveel korting wordt gegeven moet je je afvragen waar het addertje zit....

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.