Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

An.

An.

20-04-2012 om 13:21

Hoe ga ik om met mijn schoonheidsspecialiste?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rosase

Rosase

04-05-2012 om 18:04

Juist

ja

Fiorucci

Fiorucci

04-05-2012 om 18:17

Rosase

Er stond een smiley achter mijn reactie..)
Ik heb ook weleens in die stoel gelegen, maar ik vind het een luxe, die niet goedkoop is. Mijn huid vindt het ook teveel van het goeie, en ik wil ook niet betalen voor dingen die ik zelf ook kan.

Rosase

Rosase

04-05-2012 om 18:22

Heb ik gezien fiorucci

Maar ondanks dat was het blijkbaar toch tegen het zere been

Ook zelf wel

Tuurlijk doe ik tussendoor zelf ook wel wat, maar zelf harsen daar moet ik niet aan denken, zou het niet durven die hete was op m'n bovenlip. Ik vind het juist zo relaxed dat ik dat allemaal niet zelf hoef te doen. En meeëters verwijderen die verstopt zitten in het randje van je neus is nu ook niet echt mijn specialiteit. En als ze op m'n kin zitten laat ik ze echt niet 6 weken zitten totdat m'n schoonheidsspecialiste ze eruit kan halen. Scrubben en een maskertje neem ik me vaak voor maar het komt er niet van. Maar goed, zoals iemand al schreef, de één vindt het heerlijk, de ander vindt het gedoe. Ik vind het zalig om 1 1/5 uur niks te hoeven en lekker naar de vogelgeluidjes en watervallen te luisteren en m'n huid vaart er wel bij!

Jade

Jade

04-05-2012 om 23:40

Helemaal..

...mee eens: het is zalig!! Tuurlijk kun je een heleboel dingen zelf en omdat dat kan ga ik nu met wat langere tussenpozen er naar toe. Hier in het dorp zit eentje, die erg goed is (en niet duur). Ik ben bij verschillende schoonheidsspecialisten geweest (in de stad), maar die zijn stukken duurder (en ik ben nu geen reiskosten kwijt). Na de behandeling een lekker bakje koffie met een bonbonnetje erbij. En als ik weg moet dan maakt ze me ook lichtjes op (anders laat ik dat achterwege).

De 1 vindt het niks, de ander wel......helemaal goed

Ik vind het alleen jammer dat de tijd zo snel voorbij gaat

Jade

Jade

04-05-2012 om 23:47

Reden:

ik heb (of liever gezegd 'had') een probleemhuid.....door mijn bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste is mijn huid heel erg opgeknapt.

Ik ben dus bij verschillende schoonheidsspecialisten geweest en heb me geen moment schuldig gevoeld dat ik daar niet meer kwam. Inderdaad (geen idee wie dat schreef), ik meld me ook niet af bij een groentenboer of zo

Fiorucci

Fiorucci

05-05-2012 om 10:03

Rosase

Sorry....maar de tekst kwam me zo bekend voor..

Rosase

Rosase

05-05-2012 om 21:37

Ja nou ja fiorucci

Ik heb 'm nog eens opnieuw gelezen, maar nu met jouw bril. En ach verhip, je hebt wel een punt.

Zouden ze dan soms toch gelijk hebben? vraag ik me nu af

Fiorucci

Fiorucci

06-05-2012 om 09:25

Rosase

Mooie bril he? Ik ben er nog steeds blij mee.
He get nee, natuurlijk hebben ze geen gelijk. Tsss....

mirreke

mirreke

06-05-2012 om 15:08

Probleemhuid

Ik kan me wel goed voorstellen dat je met een probleemhuid naar iemand toe gaat. Maar gewoon voor de ontspanning, dan zit ik zelf net zo lief in bad
Iemand hierboven schreef het al, de kapper is ook al zo'n ramp. Vind ik dus ook, ik doe het ook meestal zelf, die kapper.
Gek genoeg had ik als puber juist een hele erge probleemhuid. Enorm veel en lelijke grote pukkels, waardoor ik me toen erg vaak echt niet fijn voelde. En nu heel zacht en gaaf. Ook geen snor, trouwens...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.