Home » Forum » Verhuiskaarten

Verhuiskaarten

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
jessica 5
Verhuiskaarten

Ik ben op zoek naar die gewone verhuiskaarten. Het liefst het nieuwe adres al in gevuld. Waar kan ik deze bestellen?. Bij post.nl kun je ze wel maken maar die zoek ik niet. Wie weet waar?

Marie
Makelaar

Hoi,
Wij kregen die toen van onze verkoopmakelaar (ERA) met een foto van het nieuwe huis erop. Maar dat ging om een koophuis. Verder zou ik het zo gauw niet weten.
succes

krin
Hier misschien?

http://verhuiskaarten.kaartje2go.nl/category/voorbeelden-verhuiskaarten/
Dan kun je het zo simpel maken als je zelf wilt.

Temet
Verhuisberichten bij ptt-

Ze adverteren er niet mee, maar vziw verkoopt men op het postkantoor - o shit, afgeschaft, het postagentschap - verhuisberichten voor de prijs van een postzegel. Feitelijk een soort ansichtkaart. Moet je zelf het adres nog op schrijven, maar daar kan je natuurlijk een vel etiketjes voor printen.

Zo deden wij het bijna 3 jaar terug. Maar op de site van de Post zag ik die dingen niet, ik ging er voor naar het postkantoor (dat toen dus nog bestond...)

Groeten,

Temet

Triple
Zelf maken

Ik had zelf kaartjes gemaakt en die bij een kopieshop laten printen.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

jessica 5
temet

Bij het postagentschap kun je ze inderdaad nog kopen in pakketjes van 10 stuks voor 5 euro, 50 euro cent per stuk dus. Etiketjes print ik wel uit. Wel raar dat je deze dus niet via de website bedrukt en wel kunt bestellen.

Temet
Jessica

Ze maken er denk ik te weinig winst op om het de moeite waard te maken ze te promoten. Wat dat betreft verbaast het me dat ze überhaupt nog verkocht worden... Maar ik denk dat de post liever ziet dat je zo'n kekke persoonlijke zelfontworpen verhuiskaart bestelt tegen een fors hogere prijs.

Groeten,

Temet

jessica 5
Temet

""Maar ik denk dat de post liever ziet dat je zo\'n kekke persoonlijke zelfontworpen verhuiskaart bestelt tegen een fors hogere prijs.""
Ja dat denk ook dat dat de reden is. Nou mijn moeder die dus die kaarten nodig heeft zit daar ook niet op te wachten. Ik was al blij dat ik ze voor 50 euro cent per stuk kon kopen voor haar.

Tijgeroog
Foto af laten drukken

Zelf laten drukken hoefde ook niet duur te zijn. Voor m'n schoonmoeder heb ik verhuiskaartjes in een fotobewerkingsprogramma gemaakt, plaatje met tekst. Dat hebben we af laten drukken bij de Hema, kost 20 cent per stuk, en een euro verwerkingskosten. Als je die in een envelop stopt ben je ook klaar. Dan vind ik die van het postkantoor dus nog best duur.
Maar fijns dat je geslaagd bent.

jessica 5
Tijgeroog

Die kaarten bij het post agentschap voor 50 cent zit al een postzegel op. Dus ik denk dat ik goedkoper uit ben.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.