Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

3d-film: hoe werkt dat voor brildragers?

Vader & zoon gaan naar Ice Age 4, later deze week. De 3d-versie is het makkelijkst bereikbaar. De heren hebben nog nooit een 3d film gezien en nu vragen wij ons af: hoe gaat dat eigenlijk bij brildragers? Je moet zo'n speciale bril op, past die over je gewone bril heen? Want zo niet, dan moeten ze naar Pathe Arena voor de 2D versie.

Groeten,

Temet

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

24-07-2012 om 11:46

Ja hoor

Die zet je gewoon voor je eigen bril op je neus. Ik ben het na een paar uur wel zat,maar het kan dus wel.

Temet

Temet

24-07-2012 om 11:59 Topicstarter

Dank

Aha, dat kan dus gewoon. Nou, dan kunnen de heren kiezen wat ze willen: twee brillen op hun neus, of toch maar naar de 2D-versie.
Ik kan me voorstellen dat je dat zat wordt, maar die animatiefilms duren toch niet langer dan anderhalf uur, dus dat zal wel vol te houden zijn.

Bedankt voor de berichten.

Groeten,

Temet

Gewoon opzetten

Wij hebben al meerdere 3D-films gezien met zo'n grote bril over de eigen bril. Gaat prima hoor, ze wegen niet veel.
Heb nu ook zo'n LG-voorzettertje, die kreeg ik ergens bij, is ook handig, maar kon tot nu toen prima uit de voeten met de bioscoopbrillen.

Temet

Temet

24-07-2012 om 21:11 Topicstarter

Bedenk me net

Terwijl ik vanochtend nog dacht dat de 2D-versie niet in het centrum draait (info van filmladder.nl ofzo) blijkt dat toch wel degelijk het geval te zijn. Toch meer keus dan gedacht dus.

Ineens schoot me iets te binnen: zoon heeft een klein neusje. Dirksmama, kan een zesjarige met een hidung pesek ook twee brillen op ? (volgens mij is er gewoon geen plek)

Nou ja, de mannen moeten het zelf maar beslissen. Partner is geloof ik bang dat zoon hoofdpijn gaat krijgen van 3d. Nu hij bril 1 nog geen week heeft en er nog een beetje aan wennen moet lijkt me dat ook weer niet heel vergezocht.

Groeten,

Temet

Tink

Tink

25-07-2012 om 00:00

Vorig jaar

... zijn wij met een toen net 4-jarige erbij naar een 3D film geweest. Er is maar 1 maat bril en die was veel te groot voor dat koppie natuurlijk. Hij viel van haar neusje en was ook niet strak genoeg om hem op haar bolletje te klemmen. Toen bracht een stuk postelastiek uit mijn onvolprezen hutkoffer uitkomst .
We hebben de bril gewoon achter haar hoofd met de pootjes aan elkaar ge-elastiekt en tot onze verbazing bleef dat nog prima zitten ook. Madammeke vond het best zo en heeft zich slap gelachen om de film.

En over hoofdpijn: ik (niet-brildragend) ben de enige in onze familie die daar last van heeft bij het kijken van 3D films. Dus als ik kiezen mag gaan we naar de gewone versie. De film moet wel erg leuk zijn wil ik er die hoofdpijn voor over hebben, ben ik inmiddels achter.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.