Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

sinas

sinas

10-10-2012 om 13:30

Fan van de action, wie nog meer?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

12-10-2012 om 17:51

Blij met:

Schilderdoeken, acrylverf, spulletjes voor art journaling, er zitten heel leuke dingetjes tussen!

En het corrigerende ondergoed, waarvan de maat niet bij 44 stopt! (terwijl boven die maat juist het meest te corrigeren valt, hahaha!)

Fiorucci

Fiorucci

12-10-2012 om 17:55

Yta

Ik snap je opmerking. Maar bij Action worden ook veel restpartijen verkocht, van allerlei fabrikanten. Zeker op het gebied van voeding,shampoo, schoonmaakspullen etc.
Ik zou niks liever doen dan alles fairtrade en verantwoord/duurzaam kopen, maar het prijskaartje is er ook naar helaas.

Ella2007

Ella2007

12-10-2012 om 20:32

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes kom ik wel bij de Action, maar voor de rest nauwelijks. Net als Krin heb ik een hekel aan overbodige troep mijn huis in slepen, en als ik een geodriehoek of potlood nodig heb ga ik er wel een halen. Zal denk ik niet in dit leven gebeuren want op een of andere miraculeuze manier heb ik sinds mijn studietijd zoveel kantoor-en-school-spul verzameld dat ik er nauwelijks doorheen kom. Hoeveel potloden heb je nodig in je leven ?
Verder ben ik nogal kieskeurig wat betreft shampoo-wasmiddel en dagcreme, veel "moeilijke huidjes" hier in huis, dus dat koop ik zeker niet bij de Action. En ik hou niet van tuttemurul in huis, dus decoartikelen koop ik zowiezo al nooit.

Mea Proefrok

Mea Proefrok

12-10-2012 om 21:01

Ella, haha

Tuttemurul, nooit eerder gehoord en toch zie ik meteen voor me wat je bedoelt . Ik kom wekelijks bij de Action, die zit hier tegenover de Jumbo. Ik zorg dat ik er om negen uur 's ochtends ben, dan is het nog niet idioot druk. Ik koop er babydoekjes en andere drogisterijartikelen (shampoo, douchegel, bodylotion), schoolspullen, stickers, beddengoed (ze hebben leuke retro bloemetjes die zo vreselijk zijn dat ze weer kunnen), van alles eigenlijk. Ook sokken en ondergoed en pyjama's voor de kinderen, T-shirts, rokjes, nepcrocs, leggings. Batterijen, fietslampjes, grote koffiemokken (ik laat nog wel eens iets kapot vallen). Leuke dingetjes voor het Sinterklaasspel op school.
Ik denk dat het per filiaal verschilt, want hier is het wel een enorm zooitje (je moet echt goed zoeken want alle maten liggen door elkaar en het personeel heeft meestal geen flauw benul wat waar ligt en of ze iets ueberhaupt hebben), maar het is verder gewoon schoon en het personeel is aardig. Ik was er pas iets voor negenen. De deur was nog dicht maar door het glas zag ik de filiaalmanager het hele personeel een peptalk geven en aan het einde moesten ze hun vuist in de lucht steken. Dat vond ik zo grappig.

Interieur opleuken

Dat zal het zijn! Ik houd ook niet van interieur opleuken en al hélemaal niet in een stijl die 'iedereen' op dit moment heeft omdat het 'in' is.
Vréselijk.
Margje heeft hetzelfde zie ik. Gelukkig dan voel ik me gezien het overgrote aantal dat het wel leuk vind niet zo alleen.
Ik houd juist van interieurdingen die 'niemand' heeft, alleen ik.Omdat ze bijzonder, opvallend of 'anders' zijn. En dan maakt het niet uit waar ze vandaan komen als het maar niet iets is wat vrijwel iedereen heeft. Dat kan van de rommelmarkt zijn of een handgemaakte dure design vaas of een erfstuk,of uit het buitenland zelf meegenomen, dat maakt niet uit. En dan staan ze járen! Of voor altijd. Hoogstens verwissel ik ze een keer van plek (van vensterbank voor naar vensterbank achter). Ik ga van die interieurdingen 'houden',raak eraan gehecht en heb zelfs dingen waarop mijn kinderen hun 'rechten' al hebben doen gelden, die willen zij als ik dood ben (nou gezellig zeg...). En met dingen van de action ofzo heb ik dat helemaal niet.
Dan voel ik me alsof ik in een etalage zit, niet als 'thuis'.
groeten albana

an

an

13-10-2012 om 12:25

Nuts!

In de Volkskrant beklaagde Hanna Bervoets zich erover dat de nuts uit de verkoop was. Maar.....ik vond ze bij de Action.. Lang leve de Action. (ook voor knutselspul, onderbroeken, allerhande doekjes en zeepspullen en gewoon om een uurtje in rond te lopen).

Tirza G.

Tirza G.

13-10-2012 om 12:50

Maar

Hoe vaak heb je die dingen nou nodig die iedereen hier op z'n lijstje heeft staan? Hoeveel keukenrollen, pedaalemmerzakken en bakpapier gaan er bij jullie doorheen in een jaar? Goeie help
Overigens, die vuilniszakken: mijn dochter belde mij ooit van uit de Action. *Belde* dus he dames, een unicum. Ze belt nooit. Ze hadden daar vuilniszakken met lavendelgeur. Ik dacht dat ik er in bleef, maar zij werd er helemaal blij van. Ach ja, op je 11m2-kamertje wil je natuurlijk wel een frisse prullenbak.

Tirza

amk

amk

13-10-2012 om 12:59

Weinig

ik kom er denk ik 2x per jaar en haal dan voor een jaar voorraad zakken voor de groene afvalbak (van die kleintjes) en soms sokken voor mijn dochter.
Ik vind het een verschrikkelijke winkel. Een uur zou ik het er echt niet volhouden.
De prullaria die ze verkopen vind ik niet leuk, heb ook weinig prullaria in huis moet je allemaal schoonmaken en dat vind ik te veel werk en het maakt je huis klein als je niet zo groot woont.

Ook de kleding is mijn smaak niet, en de voedingsmiddelen die ze hebben eet ik ook al niet. Toch snap ik wel dat je daar koopt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

13-10-2012 om 13:11

Voor de kinderverjaardagen en surprises

Want je kunt daar prima tractatiespul en andere kleine rommel op de kop tikken. En van die leuke hebbedingetjes die iedereen dan opeens heeft en mijn kinderen ook willen hebben: ja en die vind je dan bij de Action.

En tussendoor ga ik af en toe samen met dochter voor knutselspullen. Gemiddeld dus zo ongeveer een keer in de 2 -3 maanden loop ik er wel eens rond. Maar zo bezoek ik ook de Intratuin, de Makro, de megabouwmarkt. Een beetje als woensdagmorgen of zaterdagmiddaguitje.

En idd als ik een windlicht zoek, ze nergens onder de 60 euro per stuk kan vinden en ik denk dat dat goedkoper moet kunnen. En dat klopt dan, 12,50 eurootjes was ie daar.

En echt iedere keer sta ik dan buiten met 3 tassen vol en hoef ik maar iets van 30 euro af te rekenen.

Heb trouwens ook ontdekt dat je er heel goed sokken kunt kopen.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

13-10-2012 om 13:13

Veel dus...

En ik hou het er prima een uurtje vol.

De Action is hier dan ook behoorlijk groot en best ruim opgezet.

Dat is het

ik heb niets met windlichten. Ja ik heb ooit een waxinelicht houdertje gekocht van glas, ook zo'n kneuterig prul en die staat al een paar jaar hier op de kast met af en toe een waxinelichtje erin. That's it.

Verder niets dus behalve knutsel en tekenboeken oid.

Maar omdat jullie er allemaal zo blij van worden wil ik de ellende nog wel aangaan als er kerstboomkaarsjes verkocht worden. Dat is voor het andere vreselijk prullerige kitsch ellendige houten weichnachtspyramid die ik ook dankzij oo ooit heb aangeschat, de kinderen vinden hem erg mooi. Die verrekte kerstboomkaarjes kon ik vorig jaar nergens vinden en dus is dat lelleke houten duitse kerst prul niet de zolder afgeweest.

DUS: verkocht de action ook kerstboomkaarsjes ?? Zo nee, waar dan wel ?

En verkopen ze

er kattenbakvulling wat niet stuift, veel geur opneemt, zelf nergens naar ruikt, in de groenbak kan en in grote zakken goedkoop te krijgen is ?

Thea

Thea

13-10-2012 om 14:15

Vandaag

Vandaag op aanraden van andere voetbalmoeders mooie, dikke voetballeggings gekocht. 2,50 per stuk! Ik heb er meteen vier meegenomen. Kunnen ook prima onder de skibroek. Vorig jaar heeft mijn man er 25 euro per stuk voor betaald! (een voetballegging is een zwarte leggin die je onder je voetbalbroek en sokken aantrekt).

Op aanraden van hier ook twee boxers gekocht. Zien er iig leuk uit. Kwaliteit moet zich bewijzen.

Enne, Sint kan hier komen: gevelvlag, slinger en sintspellenboek is binnen! Daarnaast ook alvast wat schoencadeautjes: Hello Kitty stickertjes, stoere badschuim, kralen rijgen. En de oase (?) voor het kerststukjes (50 cent per stuk) op school ook.

Achter mij iemand met vier (1 lijst opgebouwd uit verschillende kleinere lijstjes) waar tig foto's in konden. Ze ging een jaar naar het buitenland en had voor haar beste vriendinnen een afscheidscadeau gekocht. Tja, ik vond het leuk (voor op mijn nieuwe werkkamer?) en ben ook geen waxinelichtjestyp.

Zoon is al de hele morgen in de weer met zijn lijmpistool. Nog geen 3 euro!

En voor mezelf een l'Oreal crempje voor 6 euro.

Fiorucci

Fiorucci

13-10-2012 om 14:32

Hanna bervoets ot

Oh was zij dat? Nuts, Snickers, en Milkyways liggen hier gewoon bij de benzinepomp.

Fiorucci

Fiorucci

13-10-2012 om 14:33

Manda

Het gaat niet om die windlichten en kaarsen, het was maar een voorbeeld. Ja, Action heeft soms kerstboomkaarsjes.

Fiorucci

Fiorucci

13-10-2012 om 14:35

Ps manda

Ik mocht vorig jaar een beeldschoon zilverenkleurig weihnachtsdingetje met elfjes. Voor een euro. Bij Action. Met waxinekaarsje erin.

Spuitlak

Ik ben helemaal gek op de spuitlak van de Action. Ik ga nl ook graag naar de kringloop, de spullen die ik daar opscharrel spuit ik wit, beetje pimpen, prachtig. Maar wel voornamelijk spullen die ik dan in mijn veranda neerzet. En dubbelzijdig tape: geweldig! Vooral voor het maken van sinterklaassurprises.....

Margriet*

Margriet*

13-10-2012 om 19:22

Ok vandaag er geweest....

Gekocht een bakvorm die bij de Hema 6,75 kost en bij de Action (Duitse makelij dus degelijk) 4 euro. Ik wist dat ze daar goedkoper maar vooral degelijker zijn. Papieren bakvormpjes voor vijftig cent. En uhh, nog iets maar dat ben ik kwijt.... O ja wattenstaafjes. De frutsels en windlichten vond ik niet mijn smaak en daar ben ik snel langs gelopen. Ik ben ook niet zo van frutsels in huis, met kinderen al meer dan genoeg rotzooi.
Ik heb nog een poging gedaan om naar ondergoed te kijken voor dochter maar het was en lelijk en het vak met haar maat was een zooi, dan haak ik af... In deze Amsterdamse vestiging is het altijd druk en men maakt er een grote rommel van....

Thea

Thea

13-10-2012 om 19:48

Tirza

"Hoe vaak heb je die dingen nou nodig die iedereen hier op z\'n lijstje heeft staan? Hoeveel keukenrollen, pedaalemmerzakken en bakpapier gaan er bij jullie doorheen in een jaar?"

Vuilniszakken, wasmiddel, gel, shampoo, badschuim, kadopapier vliegen er hier door heen. Knutselspullen zijn niet aan te slepen. Dus een keer per twee maanden loop ik er even naar binnen en loop ik toevallig tegen dingen aan die ik toch nodig had: nieuwe emmer, kleine kadootjes, etc.

Kinderen maken trouwens altijd zelf kadootjes voor opa's, oma's en oppas. Basis is bijna altijd van Action. Cake in een leuke bakvorm, kerststukje, beschilderde mokken, schilderijtjes, beschilderd vogelhuisje en heel veel knutselwerken.

Vandaag hebben we twee schalen gekocht waarin we een frituurvet-vogelzaad-pindanootjes-smurrie in storten. Leuk inpakken in cellofaanpapier (35 ct per rol) en je hebt een leuk kado.

Even denken

Ja ik koop er wel, maar geen interieurdingen. Vaatdoekjes, doekjes voor de swiffer, mapjes, insteekhoezen, ordners, en ik ontdekte pas kleine matroesjkapopjes met lipgloss erin, leuk meidenkadootje.
Speelgoed ben ik vanaf, veel rotzooi. Ik koop voor die vijf euro per kinderkadootje liever een intertoysbon. oh ja, laatste keer kocht ik fotolijsten voor de schoolfoto's van 5 jaar. Heb nu alle schoolfoto's in 3 x3 dezelfde simpele witte lijsten, voor weinig.

Erka

Erka

13-10-2012 om 21:21

Action, ja leuk!

Ik ga ook eens in de 2 maanden naar de Action. Wat ik er tot nu toe heb gekocht: theedoeken en handdoeken, schoonmaakmiddelen, kantoorartikelen, kaarsen, etenswaren (nogal lange koekjes van Bolletje, mmmm), hemdjes (blijven erg mooi in de was), sokken, en hier komt het: laatst een donkerblauwe chino! Zit heerlijk en doet qua model niks onder voor mijn chino van Esprit.

Ook koop ik er wel knutselspullen en van die leuke knutselpakketjes voor kerst. Gisteren een pakket met papierstroken gekocht om sterren en kerstballen mee te maken. Ook wel eens vilten kerstpoppetjes gemaakt met zo'n pakket.

De action is bij ons erg groot en heel netjes. Ook de kleding ligt er netjes bij. Personeel is prima, net als het personeel in andere winkels naar mijn idee.

neteret mut

neteret mut

13-10-2012 om 21:24

Volgende week

wil ik eens gaan kijken bij een action. Wil toch ook naar ikea en misschien een paar andere winkels, zitten bij elkaar in de buurt.

Dat moet ik erbij zeggen: sinds de action bij ons op een andere lokatie zit, netter is, ruim en licht, brede gangpaden, winkelwagentjes kom ik er liever. En leuk personeel.

Kaaskopje

Kaaskopje

14-10-2012 om 00:25

Celine

Ja dat geld voor mij ook hoor. Vroeger was hier een Action waar ik amper kwam omdat het aan de andere kant van de stad was. Geen kleine winkel hoor,maar toch wat onoverzichtelijker dan de winkel die dichterbij is gekomen. De nieuwe winkel (ook alweer een aantal jaar) is ruim en ik neem er ook altijd een boodschappenkarretje. Dat is wel gevaarlijk trouwens, want omdat je dan niet hoeft te slepen kan je ook inladen
De Action in de plaats waar ik werk, ben ik wel eens uitgelopen met achterlating van mijn boodschappenmand. Er stond een enorme rij en ik moest weer terug naar mijn werk. Dus na even braaf in de rij gestaan te hebben moest ik het voor gezien houden. Er was maar 1 kassa open, zo stom.

Yta Chalne

Yta Chalne

14-10-2012 om 09:51

Fio (duurzaam)

Ja, fair trade kost altijd meer (maar je weet waar dat extra geld naartoe gaat). Maar duurzaam hoeft niet meer te kosten (marktplaats is een stuk duurzamer dan Leen Bakker .
Windlichten en symmetrisch in tweetallen in de vensterbank opgestelde actionvazen (etc.) heb ik trouwens nooit nodig. Keukenrol, lipgloss en goedkope speelgoedjes ook niet. En ook geen tsjechische variant van snoepgoed of shampoo (daar gebruiken we heel weinig van). Dus ik mis er niks aan, als ik dit draadje lees

Fiorucci

Fiorucci

14-10-2012 om 10:44

Yta

Klopt, als je hier marktplaats roept stort het huis in. Zo vond ik een schitterend terrarium met wandelende takken, gemaakt van delen van een een oude houten lessenaar, een theetafel en bijzettafel. Echt een plaatje.
Ik ben dol op fairtrade, maar mijn portemonnee niet.

Kaaskopje

Kaaskopje

14-10-2012 om 14:44

De mijne ook niet

Als ik een ruimer inkomen had zou ik ook met alle plezier op fairtrade overstappen. Ik vraag me trouwens wel eens af hoe fair fairtrade in de praktijk zal blijven als de massa daar op overstapt. Of is dat achterdochtig van mij?

Tirza G.

Tirza G.

14-10-2012 om 16:05

Nee

Dat is een hele goeie vraag. Dat vraag ik me ook wel eens af - dús is het een goeie vraag, dat lijkt me duidelijk

Tirza

Yta Chalne

Yta Chalne

14-10-2012 om 17:20

Allemaal

Dat zou me een luxeprobleem zijn zeg. Tot nu toe zie ik het nog niet gebeuren, iedereen alles fairtrade, en gaat het stapje voor stapje. Lang niet alles is fairtrade te koop/ heeft gecontroleerde keurmerken. Mocht de vraag enorm toenemen, dan komt er gegarandeerd ook aanbod. En mijn portemonnee is er ook niet gek van, maar ik koop gewoon nog minder. Scheelt een hoop tijd (ik bedoel, een uur in de Action, pfoe, ik werk fulltime, dat zit er echt niet in... Overigens, ook in de keurmerkwereld rondom FT worden fouten gemaakt, en zijn er misstanden. Alleen niet te vergelijken met de misstanden die er elders zijn.

Fiorucci

Fiorucci

14-10-2012 om 20:45

Yta

Met de huidige stand van mijn portemonnee koop ik al zo min mogelijk. Nog minder wordt lastig!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.