Buitenland Buitenland

Buitenland

Wat mis je het meest?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Sylvia

Sylvia

26-11-2008 om 00:14

Nog een keer voor nynke

Is het Nynke of Nienke? I'm confused.......
Die NL vriendin woont in Tolland, volgens mij is dat ten zuiden van Hartford, weet niet zeker, ben er nog nooit geweest.
Wij wonen in Vienna, VA, erg prettig wonen hier. Vanwege de Wereldbank en Exxon wonen er veel Nederlanders en andere buitenlanders. Inmiddels wonen we hier bijna 3 jaar. We hebben trouwens ook een weblog (als je het leuk vindt)www.familiewils.blogspot.com
Had jij ook niet een weblog? Of vergis ik me met een andere Nynke?
De kroepoek noemen ze trouwens "shrimp snacks"
Groetjes maar weer
Sylvia

mamavandrie

mamavandrie

26-11-2008 om 01:30

En weer voor sylvia

Het is Nynke
En ja, nu weet ik weer wie je bent.. .. ik ken je inderdaad een beetje van je blog (maar we hebben nu al weer een tijdje geen internet thuis, dus ik heb het ook niet kunnen volgen de laatste tijd). Mijn blog is www.nynkethuis.blogspot.com (voornamelijk foto's, heb nooit zoveel tijd om te schrijven, wel heel leuk trouwens dat jij dat doet -en vaak erg herkenbaar!).

Ik heb net even opgezocht waar Tolland ligt (ben nog niet zo heel bekend met CT), het is ongeveer een uur bij ons vandaan denk ik, dus helaas niet heel dichtbij.. maar je mag haar mijn info wel geven.

Groetjes!
Nynke

Happy thanksgiving!

voor de "amerikanen" onder ons!
Hoe vieren jullie het? Of helemaal niet? Wij gaan naar mijn zwager, lekker eten (ik maak green bean casserole, een vegetarian roast, en koop een pecan pie ) en football op de achtergrond. Het is zo'n 20 graden celcius...haha!
groetjes, Olief (TX)

mamavandrie

mamavandrie

27-11-2008 om 20:52

Vanuit west virginia

goh, 20 C dat is wel even wat anders.. het is hier rond 0C en er ligt sneeuw!

Wij zijn bij mijn schoonmoeder in West Virginia en Steve (mijn man) is nu druk bezig met het voorbereiden van onze (biologische) kalkoen (we zijn voornamelijk vegetarisch maar voor Thanksgiving maken we meestal een uitzondering), "stuffing" maken etc.

Ik ga straks nog gevulde acorn-squash maken en cranberry saus en aardappelpuree. De pumpkin-pie is al gemaakt door mijn schoonzus die hier gister met mijn zwager op visite was. Dus dat is gemakkelijk dit jaar..

Dit is het derde jaar dat we Thanksgiving vieren bij mijn schoonmoeder in WV, dus het is helemaal traditie aan het worden..

Eet lekker!! (wat jullie eten klinkt ook goed!
Nynke (we wonen in Connecticut)

De helft

wat ik opschreef is de helft (ongeveer) van wat er op tafel komt. Ik neem aan dat mijn zwager de rest verzorgt
Hoe vul je je acorn squash? Sounds delicious! De stuffing laat ik over aan Pepperidge Farms, haha! Lekkere wijn ingeslagen...
Ik wou dat het hier sneeuwde!! Als het hier ook maar even ijzelt wordt er hysterisch op het nieuws gesproken over "Ice Storm 200..", en worden veel wegen afgesloten. Tja, die Texanen ook hè..lol
Leuk dat er buitenlandse tradities zijn ontstaan.
Eat up, stuff that turkey and Happy Thanksgiving!
Olief

Oooops

Ik realiseer me nu pas dat ik inbreuk op een andere draad heb gedaan ipv een nieuw draadje te starten! Haha! sorry.....

KarinK

KarinK

28-11-2008 om 21:13

Nynke

Wij wonen zelf in New Jersey maar zijn naar de winkel Kaas n co geweest in South Norwalk in CT. Daar kun je haring kopen, krentebollen, kroketten, bitterballen en allerlei andere NL producten. Ik lust zelf geen haring maar manlief vond het erg lekker
http://www.kaasnco.com/

groetjes uit NJ,
Karin

Muusje

Muusje

28-11-2008 om 23:59 Topicstarter

Turkey day

Wij hebben gisteren thanksgiving gevierd met onze Spaanse buren, hier was het ook warm. In de ochtend heb ik de traditionele Thanksgiving Run gedaan (5 mijl gerend, heb nu fijn spierpijn, terwijl ik toch zo'n 4x per week ren) Op het menu stond heerlijk gebarbecued lamsvlees, een ovenschotel met rundvlees, aardappelen gebraden in de oven, een uitgebreide 'chopped salad' en alles vooral met veel knoflook. Dit jaar dus geen gefrituurde kalkoen (is echt heel erg lekker, de kalkoen droogt niet uit en is totaal niet vet.)

Vandaag heel erg Amerikaans naar de mall geweest, het was druk, maar het viel best wel mee.

groetjes, Muusje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.