Buitenland Buitenland

Buitenland

Koninginnedag in londen

Ik zag toevallig in de krant dat er weer koninginnedag in Londen is dit weekend, zaterdag 18 april vanaf 12 uur.

http://www.holland.com/uk/hollandhouse2009/holland_house_programme.jsp

Wij zijn vorig jaar geweest en het was heel gezellig. Hopelijk gaan wij dus weer lekker patatjes sate en bitterballen eten dit weekend!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Engelandvaarder

Engelandvaarder

15-04-2009 om 21:18

Je bent me net voor!

Hoi Petal, je bent me net voor! Wij gaan ook weer. Ik ben benieuwd wat de veranderde lokatie voor effect heeft. Ik vond het wel knus aan de South Bank. Vorig jaar belandden we nog aan een strandje aan de Thames waar de kinderen heerlijk gespeeld hebben. Ik denk te weten hoe je eruit ziet (je had me vorig jaar naar de foto verwezen) ik zal je aanspreken als ik je zie . Zijn er nog meer Engelandvaarders van plan te gaan? Mini-meeting regelen?
groetjes,
Jose

Poppy

Poppy

16-04-2009 om 17:20 Topicstarter

Jose

Ja ik ben ook benieuwd naar de nieuwe lokatie, die andere was zo handig voor ons met de kinderwagen. Nu ook maar van Waterloo naar Trafalgar Square lopen want de underground en buggies is een crime.

Ik zou het best leuk vinden om mensen te ontmoeten. Man kan zaterdag niet - balen - dus heb ik ook minder zin. Maar die patat he, en oliebollen, die wil ik wel. Volgens mij gaat zoon het ook leuk vinden met al de muziek.

Ik denk dat wij er wel rond een uur of 12, 1 zijn en dan een paar uurtjes blijven.

Engelandvaarder

Engelandvaarder

18-04-2009 om 10:34

Hoi petal

Hoera, de zon is terug! Het zal wel druk worden, maar ik zal naar je uitkijken.

groeten,
Jose

Poppy

Poppy

18-04-2009 om 21:36 Topicstarter

He jose

Leuk je even gezien en gesproken te hebben vandaag. Wat een prachtig weer hadden we he. Meneertje viel na nog geen 20 stappen op weg naar het station in slaap, hij was erg moe van alle drukte. Jammer dat er geen oliebollenkraam was deze keer, ik had zo'n zin om een hele zak te kopen. Maar de patat en kroket was erg lekker, en we hebben 2 ballonnen en een klomp met slechts 1 kras erop als aandenken

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.