Home » Forum » Ben ik achterdochtig

Ben ik achterdochtig?

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mijanka
Ben ik achterdochtig?

hallo allemaal,
Ik heb een beetje raar probleem. Mijn man zit de hele tijd naar de hyves site van mijn vriendin te kijken. Ik snap nie waarom hij dat doet!?!?!?
mijanka
even met een andere naam want mijn vriendin zit ook hier op het forum weet ik

riemke
Vragen

Maar hoe weet je dat dan? Heeft hij dat zelf verteld of heeft je vriendin hier iets over gezegd? Of het je het gewoon gezien? Of misschien kijkt hij wel om te lezen wat jij allemaal aan je vriendin krabbelt? Als je er bij bent als hij zit te kijken kun je het toch gewoon vragen?
Ik zou het in mijn plaats niet zo leuk vinden in ieder geval, maar zou het wel op het moment dat ik het zie aan hem vragen.

mijanka
Antwoorden

nou ja, ik vind het gewoon wel gek. Ik kan zien wat hij op de pc heeft vanwaar ik zit maar hij ziet niet dat ik soms kijk. Dus zo weet ik dat.... en hij kijkt ook alleen maar hoor. dat is precies het rare. Als hij nou krabeelt of tikt of berichten stuurt... en ik heb alleen hyves verders niks, geen msn of zo en hij ook niet. En ik wilde eerst weten of het aan mij ligt dat ik het vreemd vind.

Roberta
Mijanka

ja hoor, zo heb ik ook van die vriendinnen. Zien eruit als saaie mutsen en dan lekker zeuren van me man kijkt naar andere vrouwen. La me raden, je bent zelf zeker zo'n figuur die met de rollers nog in aan de schoolpoort gaat staan en dan boos is dat de man naar mooiere vrouwen kijkt?

koentje
Nou roberta...

wat is dat nu weer voor een belachelijke reactie?

Jujube
Lol

Jaha Roberta, iedereen hier op Ouders Online zit met zijn/heur haar in de rollers, een roze gezichtsmaskertje op en in een oud versleten joggingpak met crocs achter de pc. En zo halen we idd ook onze kinderen uit school. En mijn man zit de hele dag in z'n hemd voor de tv met een halve liter blik bier. Is dat niet normaal dan?

MariaRosa
Ja roberta

Of moet ik zeggen Robert? Het is idd heel stom van die vrouwtjes die zich moeten haasten om de kids naar school te brengen, de bammetjes van mannetje in het trommeltje moeten doen, nog even de was in de droger en dan naar die aquisitie-afspraak, dat ze hun rollers vergeten zijn aan de schoolpoort. Tja, dan kan je toch niet anders als man dan vreemdgaan of op zijn minst je verlekkeren aan de vrouwen die nog wel hun 'act togetether' hebben? Domme, domme, domme, krulspeldvrouwtjes ook, je weet toch wel dat je je man graag moet houden? Volgens Roberta dan.
Volgens mij doe je er echter goed aan, stel je man reageert zo als Robert(a), om of heerlijk je te verschansen in je oude peignoir, met krulspelden en al (en als hij lastig wordt: werp hem de afstandsbdienining toe). Of je werpt je vermomming van krullers na de schoolpoort ver van je om je heerlijk te vermaken met iemand van beiderlei kunne.
M.a.w. wat een ontzettend gezeik Roberta, leven met elkaar gaat echt verder dan krulspelden hoor.

MR

Poezie
Nou,

Ik zou het ook niet leuk vinden hoor. Tis toch ook raar? Waarom zit je man zo uitgebreid naar je vriendin haar hyves te kijken? Lijkt me dat hij daar dan wel een heel geldige reden voor moet hebben.

Gr. Poezie.

Polly Shearman
Hier ook rollers

ik heb regelmatig rollers in mijn haar, dat is nl nodig om daarna WEL een geweldige coupe te hebben.
Niemand stapt zijn bed uit, met een good hair day!
daar zijn eerst rollers fohnen en spuitbussen haarlak bij nodig! whahahahahah

Marieke
Rollen en trollers, ik ben de draad kwijt:-)

Lidwientje heeft gelijk, dit draadje is wel heel absurd.

Maar om on topic te blijven: ik zou mij enorm verbazen als mijn man zich überhaupt met een hyves zou bezig houden en zeker als hij een vriendin op het scherm blijft aangapen. Ik zou hem dan ook zeker gaan vragen of het wel goed met hem gaat.
Marieke

Linnie@
Ook raar

Ik vind het ook vreemd hoor. Stel dat mijn man dat zou doen. Even rondneuzen bij iedereen die gehyved zijn is prima en nieuwsgierigheid, maar om nou steeds bij 1 persoon te blijven hangen...wat heeft ze voor intrigerends op die hyves staan? Ik zou m er gewoon - al gekscherend - om vragen.

Tirza G.
Echte mannen

hyven toch niet?

Tirza

Onderwerp gesloten