Relaties Relaties

Relaties

elisa

elisa

30-10-2008 om 10:38

Vriendinnen die je verjaardag vergeten, wat doen jullie daarmee?

titel verklaart alles. Ik was gister jarig (41 geworden) en 2 van mijn vriendinnen hebben geen kaartje gestuurd, niet gebeld en niet op de koffie, terwijl ze weten dat ik thuis ben. Wat zouden jullie doen in zo'n geval?
Gr. Elisa


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tirza G.

Tirza G.

02-11-2008 om 23:08

Vriendin vergeet verjaardag?

Kennen jullie die reclame van Hi (ofzoiets, mobieltjes in elk geval), van: geen kusje? Dat ze dan die gozer ondersteboven uit het raam hangen? Nou, dát gebeurt er ook met mijn vriendinnnen als ze mijn verjaardag vergeten. Kom op zeg. Het hoogtepunt van het jaar. Ik wil zélf majestueus en mysterieus zeggen: neuh, doe geen moeite, ik dóe er dit jaar niks aan (dat zeg ik elk jaar), maar ik wil aandacht, kadootjes, kaarten, telefoontjes en taart. Wat is er nou te feesten en te vieren in een jaar? Geen zak toch? Al die opgelegde Halloween en Kerst-flauwekul tel ik niet mee. Ik ben van de verjaardagen.

Tirza

Linda

Linda

03-11-2008 om 02:53

Ligt eraan

Kijk als je vriendinnen elk jaar trouw komen, en jij komt bij hun ook elk jaar op hun verjaardag. Dan zou ik het heel raar vinden als zij zomaar deze dag voorbij laten gaan.
Als mij dat zou gebeuren, zou ik best pissig zijn, en niks meer van me laten horen. Dat zijn dan namelijk geen echte vriendinnen. Benieuwd wanneer hun weer wat laten horen, en dan alsnog vragen waarom ze niet op mijn verjaardag zijn gekomen.
Ik ben ook iemand van de verjaardagen, vier het elk jaar, gewoon op de dag dat ik jarig ben, en niet op een andere dag, want dan ben ik dus niet jarig meer. Iedereen weet dat, en als iemand niet komt, dan krijg ik een kaartje, of telefoontje.

Groetjes Linda

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.