Relaties Relaties

Relaties

Toch maar weer even de buren...


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Pennetje

Pennetje

09-12-2008 om 19:52 Topicstarter

Die niet

De politie en de verhuurder niet, maar de huurders zelf wel. Toen de muziek weer een keer erg hard stond, heb ik vriendelijk gevraagd of ze de muziek even zo wilden laten staan en mee wilden komen om te luisteren. Eentje kwam mee en vond het ook erg hard (de vloer trilde letterlijk van de bassen). Toen ging ze naar beneden en zette de muziek nog wat harder...
Je ziet en hoort wie dan ook al van mijlen aankomen in deze doodlopende straat, dus de overlast houdt op zodra er iemand aankomt. En dan zijn ze reuze verbolgen en verbaasd: ze doen ECHT helemaal niks hoor!
Die rijdende rechter, daar moeten ze zelf ook aan meewerken. En zij zeggen gewoon: "wen er maar aan, wij gaan toch niet weg."

MaximeM

MaximeM

09-12-2008 om 19:55

Belachelijk!

Ik zou nu toch echt langs de buren gaan die er wel last van hebben en vragen of ze mede met jou een briefje willen schrijven met hun bevindingen en dit willen doorgeven aan de politie. Verder zou ik daarna opnieuw een gesprek aangaan met de politie en het verhaal nogmaals uit de doeken doen. Ga door met een dagboek bijhouden, desnoods met geluidsopnamen. Is er een wijkagent? Kan je deze nog eens langs laten komen. Het zou nu toch van de zotte zijn dat jij alles in je schoenen geschoven krijgt. Er zijn trouwens meer agenten dan die ene mevrouw die je vandaag aan de lijn hebt gehad, is er uberhaupt al een keer wat genoteerd van al je klachten tegen de buren?
Ik hoop dat je dit snel recht kan trekken, want zo loopt het wel heel krom en wat een vreselijke vent die verhuurder bah!

Maxime

MaximeM

MaximeM

09-12-2008 om 19:58

Langs laten komen...

Hoi,

Ik zou, stél dat er een wijkagent langs zou willen komen, wel vragen of hij in burger langs wil gaan. En het liefst op een tijdstip waarvan je zeker weet dat er herrie is. (zal je altijd zien dat áls er eens iemand langskomt het toevallig muisstil is) en ik denk dus echt dat je je andere buren erbij moet vragen hoor. Laat ze zeker ook vertellen dat ze ook graag de verhuurder wilden spreken maar dat deze toen gauw weg was.

Maxime

Pennetje

Pennetje

09-12-2008 om 20:02 Topicstarter

Ja, wel genoteerd

Ze hebben bij de politie een notitie gemaakt van de keer dat ze 's nachts zijn langsgeweest, maar toen was het ook net stil toen de politie een uur na mijn telefoontje langskwam. Mijn dagboek wordt welles-nietes. Geluidsopnames blijkt ook best lastig te zijn, ik heb een dictafoon voor mijn werk maar die blijkt het geluid nauwelijks te registreren en veel ruis te geven, zelfs op het moment dat iemand die ik telefonisch interviewde vroeg of mijn muziek zachter mocht. Ik moet iets beters hebben om op te nemen, maar weet nog niet wat.
Die verhuurder is inderdaad een vervelende vent, rare bullebak en nog een racist ook. Heeft het altijd over apen als hij het over mensen met een kleurtje heeft. Hij moest eens weten dat twee van die meiden een donkere vriend hebben die in zijn huis liggen te krikken

Saskia

Saskia

09-12-2008 om 20:22

Ongelofelijk

Wat moet je ontzettend kwaad zijn. Ik ben het al, laat staan jij. Kennelijk voelt de verhuurder ook al dat ie fout zit en probeert ie zich op deze manier in te dekken. Dat er zulke mensen bestaan. Ik zou inderdaad anderen vragen of zij ook last hebben van de buren, samen sta je veel sterker. Het is toch te gek voor woorden dat je wordt weggepest uit je eigen huis.

Vind het een goed idee om de wijkagent te vragen. Nodig hem uit voor een gesprek. Wij hebben dat destijds ook gedaan en hij is heel behulpzaam geweest. Zorg er dan wel voor dat je vooraf met andere buren hebt gesproken.

Verder zou ik proberen alles zoveel mogelijk te negeren direct naar je onderburen. Volgens mij werkt dat op dit moment averechts. Geluid vastleggen is inderdaad heel lastig. Moet je met een professioneel bedrijf doen die dan op een afgesproken tijd langskomen.... en dan moeten ze net herrie maken.

Heel veel sterkte en laat je niet gek maken!
Saskia

MaximeM

MaximeM

09-12-2008 om 23:51

Geluid meten

Hoi,

Je hebt natuurlijk wel decibel meters maar ja, wie bewijst dat jij niet zelf je radio hard had staan tijdens je meting, of, mocht je wel een goede recorder hebben om geluid op te nemen, dan kan er ook nog beweerd worden dat je zelf de radio aan had staan, zelfs als je ter plekke de politie belt om ze te laten horen dat er zoveel herrie is van de buren. Het is heel erg lastig maar ik zie wel veel haken en ogen aan deze vorm van bewijs zoeken. Ik zit met je mee te denken hoor, maar kan verder niet veel bedenken, eigenlijk alleen, dat wanneer er herrie is, je een buurman van de straat plukt om te vragen even mee te luisteren en je mee te helpen met eventuele aangiftes/meldingen. Dus juist die buren vragen die zich ook al ergeren aan het rijgedrag en die je daardoor wel willen helpen. Tevens zou ik nog wat tips zoeken op die site van goede buren die ik je gaf, wat je kan doen aan bewijzen zoeken.

Succes, ik leef met je mee !

Maxime

Pennetje

Pennetje

10-12-2008 om 09:07 Topicstarter

Heb ik ook gedacht

Ja Zonnetje, dat heb ik ook al bedacht. Maar toen de eigenaar het kocht leek de koop eerst niet door te gaan omdat hij de financiering niet rond kreeg. Een week of twee geleden heb ik hem zelfs gevraagd of hij mijn huis er soms bij wilde hebben. Hij was inderdaad geïnteresseerd, maar gaf wel aan niet de financiële mogelijkheden te hebben. Ik heb hem toen verteld dat ik waarschijnlijk mijn huis te koop ging zetten bij die-en-die makelaar en dat ik niet kieskeurig zou zijn bij de verkoop, zodat het maar zo kon zijn dat hij daar erg veel last van zou krijgen. En een extreem hoge prijs genoemd voor als hij het wil kopen.
Zelfs al is het allemaal een vooropgezet plan, dan vind ik het nog ongelofelijk dat iemand daaraan mee wil werken. Je gaat toch niet bewust iemand met een klein kind overspannen pesten? Ik denk zelf dat de meiden - die net onder moeders vleugels vandaan komen - totaal niet nadenken en het eigenlijk reuze grappig vinden dat iemand zich aan ze ergert. Een beetje puberaal dus. Toen ik een jaar of vijftien was vind ik het ook geestig als ik mensen over de rooie kon krijgen. Gelukkig had ik ouders die daar meteen straffen op zetten die mij over de rooie kregen. Ik denk dat deze meiden dat niet hebben meegekregen thuis.

mirreke

mirreke

10-12-2008 om 12:34

Stoepkrijt, toch ook naar politie

Ik zou dit niet pikken, dat jij daar even wordt neergezet als een zeur en intolerant persoon. Ga ook je verhaal doen. Het lijkt misschien kinderachtig, maar in dit geval zou het op wie zwijgt, stemt toe kunnen gaan lijken. Echt, ik denk dat de eigenaar dit doet om te voorkomen dat jij bij hem gaat aankloppen. Want een eigenaar is verplicht ervoor te zorgen dat de bewoners maar ook de omliggenden een leefbaar klimaat hebben, en hij moet dus ook ingrijpen als dat niet gebeurt. En ja, ik zou ook verhuizen, maar niet zonder slag of stoot weggaan. Dat gaat je heel veel geld kosten, en ik vraag me af of je het met dergelijke pestkoppen snel verkoopt.
Wat een k... situatie zeg!

mirreke

mirreke

10-12-2008 om 12:58

Vraag

Als die eigenaar eerst de financiering niet rond kon krijgen, waarom woont hij er nu dan niet zelf? Heeft hij ergens nog een ander huis dat hij nu niet kwijtraakt, of is hij toch gewoon een huisjesmelker. Enne, het klinkt ideaal, zo'n kerkje waar je in woont. Als je dat helemaal voor jezelf zou hebben... Dus misschien is het toch waar. Krijgen die meiden huurverlaging als ze je flink pesten... Ik vind het namelijk ook heel toevallig dat hij net drie van die luidruchtige dames bij elkaar heeft gevonden. Als je in de gezondheidszorg werkt moet je toch ook wel eens overdag slapen. En als ze alledrie wisselende tijden werken zou je verwachten dat het juist vaak stil moet zijn. Is het geen familie van hem of zo? Enfin, veel sterkte, het lijkt me zo naar...
(Ken jij geen Hells Angels of zo...)

elides

elides

10-12-2008 om 14:37

Jeetje

wat een verhaal zeg. het zijn gewoon treiterijen. is het niet een idee om mensen uit te nodigen en die voor jou kunnen 'getuigen' van lawaai bij de buren?

en politie in burger vind ik ook wel een idee. kan je trouwens geen video-opnames maken? dan hoor je toch ook het geluid??

we kunnen trouwens ook met iedereen van Ouders Online bij hun deur gaan staan!
succes in ieder geval!!

Pennetje

Pennetje

10-12-2008 om 15:38 Topicstarter

Feestje

Als ik een feestje geef, komen jullie dan allemaal?
Ik dacht zelf ook dat mensen met wisseldiensten wel lekker stil zouden zijn, maar blijkbaar slapen ze met dikke oorpluggen in terwijl de rest aan het feesten is. Of misschien hebben ze erg weinig slaap nodig.
Vanmorgen was mijn hulp in de huishouding er, dat is zo'n lekkere ouderwetse grondige poets, die ging me een potje tekeer in de badkamer! De buren lagen blijkbaar te slapen want even later was het geschreeuw niet van de lucht. Ik denk alleen dat ik dat vanavond weer moet bezuren...
Ik heb wel degelijk mijn verhaal gedaan tegen die politiedame, maar ze geloofde me niet. De eigenaar had haar al lekker geïndoctrineerd. Ik denk dat ik maar eens een ingezonden stuk in de plaatselijke krant zet en die krant dan even bij de burgemeester langs ga brengen. Mijn zus woont in hetzelfde dorp, ook in een smalle straat, waar aan één kant van de weg geparkeerd mag worden. Toch staan er altijd auto's aan de overkant geparkeerd, waardoor bijvoorbeeld een brandweerauto er niet doorheen kan. Als zus brand krijgt fikt de boel daar gewoon af. Ze heeft wel 100 keer de politie gebeld, maar die komen dan overdag even kijken en dan speelt het probleem niet omdat iedereen naar zijn werk is met de auto. Dus is zus ook al een zeikerd. Ik heb haar aangeraden de brandweer te bellen. Nou is dit dorp sowieso stom, er hebben ook jarenlang lijken onder het geitenhok van de kinderboerderij gelegen: Peter R de Vries heeft de misdaad opgelost, terwijl de buren van de vermoorde mensen al 20 keer melding hadden gedaan van vermissing en de verdachte hadden aangewezen. Dus of ik nou zoveel moet verwachten van de politie hier? Nou weten jullie meteen waar ik woon, voor dat feestje

Pennetje

Pennetje

10-12-2008 om 15:44 Topicstarter

Oja, mirreke

Die eigenaar heeft steeds andere verhalen waarom hij er niet zelf woont. Het laatste verhaal is dat hij nu een boerderij huurt met veel grond. Die boerderij zou worden afgebroken, maar dat is nu een jaar uitgesteld. Daarom heeft hij het gekochte huis voor een jaar verhuurd. Mocht de boerderij dan nog niet zijn afgebroken, dan verlengt hij de verhuur. Of het waar is weet ik niet. Want het verhaal was eerst dat hij in de boerderij van zijn vader woont, waar nog andere delen van verhuurd zijn en dat zijn vader wil dat hij blijft tot de andere huurders weg zijn en het huis gesloopt kan worden. Hij is namelijk uitsmijter van beroep, dus dan kan hij de huurders een beetje in bedwang houden. Waarom dat moet in een huis dat toch gesloopt gaat worden is me een raadsel, maar in de laatste versie van het verhaal zijn de huurders toch ineens weg.

amk

amk

10-12-2008 om 15:56

Mirreke (iets ot)

dat bewonen van panden die gesloopt moeten worden is om te voorkomen dat ze gekraakt worden, want dan mag je niet meer slopen. En krakers heb je er ook zo maar niet uit.

Angela

amk

amk

10-12-2008 om 16:03

Sorry

mijn vorige berichtje was voor stoepkrijt.
en bij herlezing van je berichtje ook niet van toepassing. Je vroeg je af waarom hij het slopen door de huurders tegen moest houden. Niet waarom er huurders in het pand zitten.

Pennetje

Pennetje

10-12-2008 om 16:20 Topicstarter

Tja

Ten eerste gun ik het hem niet en ten tweede zitten dan alle leuke buren uit het doodlopende straatje ook met dat tuig. En ten derde heb ik ook geld nodig om een nieuw huis te kopen, dus als hij me zo nodig weg wil hebben zal hij ervoor moeten dokken. Ik kan altijd nog zakken als er geen kopers te vinden zijn.

MaximeM

MaximeM

11-12-2008 om 00:03

Aha

Hoi Stoepkrijt,

Dan weet ik wel waar je woont (het dorp dan, niet de straat) ik woon 10km van dat dorp af. Hmm als de politie daar inderdaad met alles zo efficient omgaat... nou dan maar hopen dat er ook wat nieuwe frisse agenten daar aan de slag gaan.

Veel sterkte,

Maxime

Pennetje

Pennetje

11-12-2008 om 09:58 Topicstarter

Niet echt een optie

Ik heb er wel over gedacht om te verhuizen naar een andere plaats, maar dat is op dit moment niet handig. Mijn bejaarde ouders wonen hier ook en ze zijn nu nog redelijk kras, maar de eerste kwaaltjes zijn een feit en ik wil graag in de buurt zijn als ze hulp nodig gaan hebben. Dochter is trouwens ook erg gek op opa en oma en komt nu net op een leeftijd dat ze er zelfstandig even heen kan. Bovendien wonen mijn zus en mijn beste vriendinnen ook in de buurt en dat is als alleenstaande ouders reuze praktisch, al die hulptroepen in de buurt. Dus ik wil hier pas weg als dochter me niet meer nodig heeft en beide ouders zijn overleden en laten we hopen dat dat nog heeeeel lang duurt.

Jose van Polanen

Jose van Polanen

11-12-2008 om 14:34

Pieker me suf

Moeilijke situatie stoepkrijt, weet er ook geen oplossing voor. Wel zat ik het volgende te bedenken: het wegpesten van huurders/buren is een erkend fenomeen in die zin dat veel overheden, woningbouwverenigingen, pers enz. weten dat het vóórkomt. Huisjesmelkers zijn berucht vanwege dit gedrag. En daar zit misschien een kleine opening. Het is mogelijk dat deze mijnheer en jouw beneden buren jou inderdaad als een opperste zeurpiet ervaren. Maar als die man zijn zaakjes zo regelt zoals jij het beschrijft, dan klinkt het er toch ook naar dat hij een beetje raar aan het schuiven is met panden. En daar past dat gedrag dan weer in van lullige huurders onder jou plaatsen en niet zelf in zijn pandje gaan wonen. En dan dat verhaal over die boerderij met die tijdelijke huurders....
Nu heeft die man er heel leep voor gezorgd dat hij bij de politie is gaan klagen. Dat kan ervoor zorgen dat de politie onwillig wordt met aangifte opnemen, ik zie het voor me. Ik vroeg me af of je niet, voordat je verder gaat overleggen met wijkagent en/of politie wat inlichtingen zou kunnen verzamelen over die man. Hoeveel panden bezitten hij of zijn familie eigenlijk behalve een boerderij en een benedenhuis in een verbouwd kerkje? Wat voor werk doet hij? Bedrijfjes geregistreerd, bijvoorbeeld bij de KvK? Wat voor bedrijfjes? Hoe meer je van iemand weet, hoe handiger dat soms kan uitkomen. Tot je misschien op moment x aan bijvoorbeeld de wijkagent kunt uitleggen dat het hier geen doorsnee goedwillende verhuurder betreft, maar een figuur 'met pandjes'. Die jou misschien wel weg wil hebben.....Enfin, het is het enige wat ik kan verzinnen. Ik heb met je te doen. Als je trouwens googelt op politie en jouw woonplaats, vind je nog klachten tot en met 2008!
groet,

Rafelkap

Rafelkap

12-12-2008 om 14:03

Ik meld me graag aan

voor het Ouders Online-intimidatie-ploegje van Fladderbeestje! Ik heb twee krijsende jongetjes en ik zelf kan er ook wat van Maar ik weet niet waar je woont hoor, ondanks de tips (volg het nieuws niet goed genoeg) Ach NL is niet zo groot..
Goede tip van Jose van Polanen denk ik? Misschien een privédetective inschakelen of daar zelf voor spelen? Bij kvk kan je op de website zoeken - of het kadaster??

Pennetje

Pennetje

12-12-2008 om 15:19 Topicstarter

Maar weer aan de slag

Ik ga met jullie tips aan de slag!
Dat OOL intimidatieploegje lijkt me echt humor. Waarom komen jullie niet gezellig allemaal Oud & Nieuw hier vieren? Beetje vuurwerk langs de ramen gooien, hier en daar een gillende keukenmeid van het balkon laten vallen, Rafelkaps opgewonden jongetjes die van de trap denderen en wij zelf lekker luidruchtig van de champagne. Maar ja, zij zullen waarschijnlijk op die avond meer lawaai maken dan wij en daar kun je op zo'n avond natuurlijk ook niet echt wat van zeggen. Ik hoop in ieder geval dat ik met kerst even rustig kan eten.
Oja, de eigenaar is overdag "iets" met verhuizingen van kantoren en in het weekend is hij uitsmijter in een kroeg in Bussum. Kan ie lekker discrimineren bij de ingang. Niet een type waar je ruzie mee wilt krijgen, aan de andere kant denk ik dat ie wel uitkijkt voor hij erop slaat, want dan moet hij me óf meteen doodmeppen, óf hij krijgt een zaak aan zijn broek waar hij niet blij van wordt (ex-baas de advocaat behandelt ook schadeclaims en o wat heb ik een blijvend letsel). Ik kan het zeker niet maken zijn naam hier te noemen, of wel?
Vannacht had één van de dames ruzie met haar vriendje en dat werd buiten onder mijn slaapkamerraam uitgevochten. Het leek wel een soap, net zo onnozel en net zo langdradig: alles werd uitgekauwd en vier keer herhaald. Toen liep hij weg en riep zij: "Ja, loop maar weer weg." Kwam ie weer terug, had ik de neiging om uit het raam te roepen: "Je liep toch weg, wees een vent en blijf weg!" Maar ik heb me ingehouden. Trouwens, mijn 'nachtuiterlijk' - muf hemdje, onderbroek, verwilderd haar en brilletje - doet ook meteen afbreuk aan dat soort acties...

Fem

Fem

12-12-2008 om 15:54

Stoepkrijt, je hebt je kans gemist!

Dat had je op dat moment juist wel moeten doen!!!! Misschien waren ze dan wel zo van je geschrokken dat ze spontaan allebei op de vlucht waren geslagen :-p
En ik meld me ook graag aan voor het intimidatieploegje. Ik heb 2 gillende keukenjongens voor je in de aanbieding. Oh ja en ga kamers verhuren als zijnde kraamsuites. Ik kom graag bij je bevalllen hoor. Kan ik me lekker laten gaan En och arme.. blijkt dat kleintje toch een verschrikkelijke huilbaby te zijn..
Sterkte!!!! Fem

mirreke

mirreke

12-12-2008 om 16:50

Hier vier

gillende keukenkleintjes. Misschien kun je kinderopvang beginnen... Mijn kinderen kunnen ook heel goed stampend rondrennen (tot mijn wanhoop soms maar misschien valt het bij jou goed in te zetten). Of misschien doe je aan kindervakantieopvang, ik wil ze wel komen brengen voor de Kerstvakantie. Mijn ervaring is wel dat jongeren en kleine kinderen niet zo goed samengaan, de ritmes lopen teveel uiteen zeg maar. Misschien moet je dan maar in de vakantie gewoon veel vriendinnen met kinderen uitnodigen...
Sterkte er maar weer mee!

Jose van Polanen

Jose van Polanen

12-12-2008 om 17:01

Forum boven je hoofd

Hi hi, lijkt me prachtig, dat OO knokploegje. Ben zelf in het prachtige bezit van een doordringende vrij schelle stem en gewoonte om hard te praten. Alsmede twee jongens in de aanbieding die erg luidruchtig ruzie kunnen maken, rondbonken, enz. enz. De jongste speelt piano, für Elise maar dan op timmertempo en maximum volume en dat 100 keer. Mijn man is helaas vrij rustig, maar vloekt wel tijdens het klussen. Dus wij kunnen gewoon met aanhang bij jou doorforummen. We nemen Tinus mee om af en toe snoeihard Duh!! en Heu!! te roepen en Miriam om ze gek te maken met lange verhandelingen over de juridische ins en outs van leerplicht en privacywetgeving. Als Miriam dan haar schaap meeneemt, die beesten zijn ook leuk lawaaiig heb ik gemerkt. Kaaskopje kan haar telefoonwerk ook bij jou doen of ze gewoon vanuit huis platbellen met aanbiedingen. Manda Rijn kan hun verdieping zo irritant mogelijk restylen. Zelf zal ik het meningsverschil met evenzo bij jou thuis doorzetten, moeten nou honden of joggers voorrang hebben?
Nee, ik zie het helemaal zitten. Forumbeheer laten we thuis natuurlijk.
groet,

Kloten buren

ach ellende, ik heb vandaag onze advocaat moeten aansporen de boel voor de rechtbank te gooien, ik leef met je mee dus !

Videodagboek!

Iemand opperde om het eens op video op te nemen. Als je de komende paar weken nou eens een videodagboek (laat?) maken, en deze aan de politie laat zien? Of, maar dat moet je wel willen, dit naar een of ander tv. programma sturen? (Hart van Nederland ofzo)
Lijkt me echt verschrikkelijk, al die herrie steeds. En zeker ook voor je kind. Ik zou in ieder geval nergens meer op ingaan, maar wel zoveel mogelijk bewijzen gaan verzamelen. Dat lijkt me ook het enige wat je nu kunt doen. Het is toch ook jammer als je je huis uitmoet voor dit tuig.

Gr. Poezie.

Pennetje

Pennetje

12-12-2008 om 20:09 Topicstarter

Ik word wel blij van jullie!

Wat een beetje humor al kan doen! Iedere keer als ik lawaai hoor zie ik ons met z'n allen uit het raam hangen en luidkeels commentaar leveren, terwijl de kinderen als een soort Gremlins door het huis stampen en gillen, de hond als een gek loopt te ruften en in mijn slaapkamer iemand krijsend ligt te bevallen. En dan moet ik vreselijk lachen. Scheelt reuze in de ergernis!
Ik heb niet eens een videocamera, dus die zal ik moeten lenen. Mijn kind heeft gek genoeg weinig last van de hele toestand, die slaapt op zolder en krijgt tot haar plezier nu regelmatig mij als logée (ik heb een extra bed bij haar neergezet). Dus terwijl ik lig te balen in het smalle logeerbed ligt zij te genieten. Soms is het wel vervelend voor haar als ze nog niet slaapt en het is te lawaaierig, dan slaapt ze moeilijk in. En als ik maar twee uur heb geslapen, dan ben ik niet op mijn gezelligst en dat is voor haar ook niet leuk.
De dames hebben trouwens wel een hekel aan kinderen. Ons leuke buurjongetje van even verderop (net 6) voetbalt wel eens in ons stukje van het straatje, omdat het daar veiliger is. Zo schattig, zo'n blond humpie in een veel te groot Ajax-shirt. Maar die meiden staan dan voor het raam hem weg te heuen. Het arme kind is doodsbang voor ze. Dochter durven ze niet onaangenaam te behandelen, ik denk dat ik uitstraal dat de oorlog pas compleet is als ze dat doen.
Nou, ik ga even lekker een filmpje kijken in bed en hopen dat ik vannacht een keer doorslaap. Waarschijnlijk ijdele hoop, het is weekend en dan zijn de jongens ook vrij. Morgenochtend om 7 uur maar even lekker stofzuigen!

Pennetje

Pennetje

12-12-2008 om 20:11 Topicstarter

Manda

Jeetje Manda, wat een ellende. Ik wens je veel succes.

mirreke

mirreke

13-12-2008 om 12:12

Ahaa! spelende kinderen

Veel kinderen bij je voor de deur op het dode eindje laten spelen, stoel erbij, warme chocomel, glühwein voor de ouders... Hard joelen, springtouwen, skaten, voetballen, veel voetballen dat vinden mensen zonder kinderen meestal heel irritant. Heb je ook een blinde muur? Kun je een doel op tekenen, en dan ben jij de keeper die ze altijd doorlaat. Durven ze ook de kinderen niet weg te heuen. Laten oefenen met vuurwerk, en dat natuurlijk 's ochtends vroeg. Zelf ook wat afstrijken, van die kinderknallertjes die wel mogen. Muziek uit het raam aan, van die leuke zoete kinderkoortjes met kerstmuziek. Laptop met draadloze internetverbinding erbij, zodat wij hier ook op de hoogte kunnen blijven...
Gelukkig, je kunt weer een beetje lachen.
Ik vind dat idee van Poezie niet eens zo gek,een videodagboek maken. Doe het maar lekker openlijk, ook als ze onder je raam ruzie maken. Het is nou volgens mij toch gewoon oorlog, en met zo'n dagboek kun je ook eens naar iemand toe. Want jammer dat de politie in jouw plaats zo verrot is...
En probeer dat googelen op de naam van die man eens. Een uitsmijter die meerdere huizen heeft...?
Verder kan ik even niets anders bedenken behalve dan maar weer je sterkte te wensen. Moeten verhuizen omdat je weggepest wordt lijkt me niks, maar aan de andere kant, misschien ben je nu wel nog meer gedreven om bijv. het idee met je zus vorm te geven...

Bellefleur

Bellefleur

13-12-2008 om 12:44

Mag ik mezelf uitnodigen?

Mag ik ook mee komen knokken?
Ik ben dan wel klein, ik ben heel sterk.! Kan ontzettend tekeer gaan, ben verbaal zeer verontreinigend. Ik neem een vuurkorf mee, en ik heb nog wat nat hout en veel plastic dat ik graag bij hun huis wil opfikken. Zoonlief houdt heel veel van keihard vuurwerk. En mag mijn man blijven slapen? Hij kan toch zo heerlijk oorverdovend snurken? O ja! mijn Dochter is Europees kampioen deurenslaan.

mirreke

mirreke

13-12-2008 om 13:26

Nee hoor!

Die Kampioen woont al een poosje bij mij in huis! Misschien kunnen ze dan bij Stoepkrijt een WK houden. En wij allemaal joelen: hárder, hárder, hárder!!
Ja, Stoepkrijt, zo denk je lekker rustig te wonen, en zo is de situatie precies andersom. Wie had nou gedacht dat jíj de partij met de meeste herrie zou worden...?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.