Relaties Relaties

Relaties

marieke74

marieke74

19-03-2009 om 16:07

Ik wil ex terug


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Morgana Fata

Morgana Fata

07-04-2009 om 18:44

Marieke

Dat je psych geen probeem ziet, wil natuurlijk niet zeggen dat het er niet is.
Ik heb niet je hele draadje gevolgd, maar waarom wil je eigenlijk deze man terug? Wat ik er zo van gelezen heb, is het niet veel goeds. Dus dat drijft jouw?

Marieke

je hebt helemaal gelijk en je psycholoog ook. Er is helemaal geen probleem, je bent dolgelukkig en totaal niet afhankelijk van je relatie of beter gezegd, de man op wie je wacht. Dus waar hebben we het nog over!

Groetjes van Purk

marieke74

marieke74

10-04-2009 om 12:01

Langzaam

Volgens mij is dit voor mij persoonlijk toch de beste oplossing. Ik heb al eens eerder bij een pycholoog gezeten en die zei: "beter een kies in 1 keer trekken, dan de hele tijd wrikken", daarmee bedoelde hij dat je een relatie beter in 1 keer kan beeindigen, dan het lang laten doodbloeden zeg maar. Ik heb daarna met een vriend ook in 1 keer gebroken. Alle contact verbroken, nooit meer gezien of gehoord. Ik heb er zo ontzettend lang nog last van gehad en verdriet. En nu na 8 jaar zit hij af en toe nog in mn kop. Denk dat dit dan dus niet werkt voor mij. De zachtere manier, langzaam "wrikken" werkt misschien beter voor me. Ik zie dan beter de realiteit, anders ga ik alles idealiseren. Ik blijf mn ex nu af en toe zien, het wordt niet meteen allemaal afgekapt, dus hij is niet geheel onbereikbaar. Daat geeft me rust. En de tijd om langzaam te gaan zien dat hij toch niet mijn ideale partner is, als ik maar beter mn best doe. Ik zie meer hoe hij werkelijk in elkaar zit, met heel veel verschillende kanten. Ik zie denk ik ook nu zijn ware zelf. Hij doet heel raar de laatste tijd, komt heel arrogant over. Vind ik niet echt aantrekkelijk. Ook drinkt hij af en toe toch alcohol. Dat rijbewijs gaat zo ook niet lukken ben ik bang.
En wat die psycholoog betreft, ik snap het aan de ene kant ook niet, omdat hij weet hoe ik er doorheen zit, aan de andere kant snap ik wel dat je een doel moet hebben waar je aan gaat werken, en dat ik er niet kom om alleen maar mijn hart te luchten. Hij zegt dat ik eerst maar eens alles moet regelen omtrent mn (moeilijke) zoontje. Ik sta inmiddels overal op de wachtlijdst voor hulp, dus hopelijk komt dat snel.

groetjes Marieke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.