Relaties Relaties

Relaties

slinx

slinx

18-06-2009 om 10:03

+ en - punten aan man


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
MRI

MRI

20-06-2009 om 00:04

Haha ayanna

ja en zo zal het blijven, welke man je ook als partner hebt.
Trouwens iedereen struikelt maar over elkaar heen om te roepen dat zijn (wijlen) hun man nemen zoals die is/was maar dat vind ik wel wat heiligjes overkomen hoor... Irriteren jullie je dan nooit eens..?

Overigens: Slinx: tja je - en + lijstjes maakt: so be it. Ik heb het ook wel eens gedaan toen het heel slecht ging in een relatie. Ik had er vooral wat aan toen het uit was en ik even vergeten was waarom ook al weer.
Maar je reacties op de mensen die heel normaal commentaar geven, plaatsen je eerste posting voor mij in een heel ander licht: jeetje wat een bijzondere manier van een reactie geven. Net of het niet over jou gaat...

MR

Kaaskopje

Kaaskopje

20-06-2009 om 01:04

Dat heb je snel gedaan sfinx

Ik ken je niet, maar binnen 48 uur heb je al voor elkaar dat je van mij de discussie mag winnen. Niet omdat ik het je nou zo gun, maar ik haak gewoon af.

Misschien anders gevraagd

Ik vind de reacties ook nogal heftig. Maar ik heb de vraag dan ook wat luchtiger opgepakt als sommige hierboven.
Wat is er mis mee om eens te kijken hoe andere in hun relatie staan. Doordat ik hier met vriendinnen over praat waardeer ik vaak de goede kanten van mijn man weer eens extra. Die kanten die ik in de loop van de tijd voor lief had genomen.

Kaaskopje

Kaaskopje

20-06-2009 om 13:07

Ponpon

Ja natuurlijk heb ik het met mijn vriendin ook wel eens over de leukigheden en nukken van manlief. Daar is zij mijn vriendin voor. Zoals Sfinx het bracht en afgehandeld heeft vond ik heel onplezierig overkomen. Als ik hier op Ouders Online merk dat mensen mijn bedoelingen anders oppakken dan ik had gedacht lach ik ze bovendien niet uit. Dan denk ik 'okee, ze heeft al gezegd dat ze altijd wint in een discussie en dat ze de broek aanheeft, bovendien laat ze hier op Ouders Online merken dat ze commentaar belachelijk maakt.' Dat opgeteld brengt mij er dan toe om me af te vragen hoe het komt dat ze thuis de broek aan heeft en alle discussies wint en daarnaast de euvele moed heeft om daar trots op te zijn. Als een ander nooit de kans krijgt of zijn zin krijgt vind ik niet zo'n goede eigenschap.

ff zo

ff zo

20-06-2009 om 13:54

Saai

Ik zou graag een saaie ingedommelde relatie willen hebben. Zo een waar je allebei een beetje je eigen gang gaat, maar ook allebei weet dat je de enige voor altijd voor elkaar bent. Ik val op intelligente zelfverzekerde mannen met ambitie en doorzettingsvermogen. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook heel lief zijn en kunnen klussen. Inmiddels heb ik twee mislukte huwelijken achter de rug en begin te vermoeden dat die intelligente dominante mannen gewoon niet mijn ding zijn. Het zijn van die types die niet snel tevreden zijn over een ander. Ik heb ook wel eens een relatie met een lief sukkeltje (dat mij op handen droeg) geprobeerd. Daar was ik helemaal snel klaar mee omdat ik wel wat tegengas wil hebben. Mijn zus is al jaren gelukkig met een lieve, hardwerkende, doodsaaie man, niet zo knap om te zien. Hij heeft zijn mts niet afgemaakt en heeft als hobby knutselen aan pc's. Mijn zus is veel slimmer dan hij, heeft in zekere zin ook de broek aan, en toch werkt het.
Ik denk dat als je het al 25 jaar met dezelfde man uithoudt het logisch is dat je op een gegeven moment wat spanning wilt. Het zet je dan wel aan het denken als er iemand verliefd op je wordt. Leuk toch, om te zien dat je nog goed in de markt ligt. Dat goede gevoel kun je dan alleen beter gebruiken door je pijlen te richten op je eigen man. Zoek de spanning op van 25 jaar geleden, misschien mist hij dat ook al jaren. Dat drankprobleem is wel iets wat m.i. aangepakt zou moeten worden, of ervaar je dat niet als een probleem?

MRI

MRI

20-06-2009 om 14:58

Kaaskopje

ze heet Slinx hoor

Wat een raar draadje

plus en minpunten ? Huh je bedoelt zo'n puberaallijstje en dan onder de streep kijken wat de doorslag geeft ?

Misschien is mijn relatie gewoon heel erg goed want ik heb helemaal geen zin om zo over mijn vriend te denken.

Oh ik wil wel mijn eigen min en pluspunten

vermelden als je dat verder helpt:

minpunt: gek en labiel, dus: instabiel, hormonale ramp, onvoorspelbaar lichtontvlambaar/argwanend/euforisch/arrogant/dramatisch/aandacht vretend. verder: algemeen moeilijk in de omgang, niet altijd leuk tegen kinderen en andere mensen.

pluspunt: ik ken hem en gun hem het beste.

Kaaskopje

Kaaskopje

20-06-2009 om 17:21

Is ponpon sfinx dan mariarosa

Ik reageerde op Ponpon

Tineke

Tineke

20-06-2009 om 20:34

Hihi kaaskopje

ff goed lezen ) Het is sLinx, en dus niet sFinx!

Kaaskopje

Kaaskopje

20-06-2009 om 21:20

Nou ja...

ikke kippig...
Sorry MariaRosa, ik had het echt niet door.

Tirza G.

Tirza G.

20-06-2009 om 23:27

Hahhahah kaaskopje

Sterke reactie. Wat een tijger, he die Sl/finx. Kan met een broek aan keihard discussieren. Tjongejonge zeg, al die suffe dames van Ouders Online in shock - alweeeeeeer een discussie gewonnen.

Tja. Zo kan ik het ook. Na-na-na-na-na.

Tirza (lijstloos)

slinx

slinx

21-06-2009 om 09:47

@ ffzo

Hier werkt het ook wel positief, ookal durf ik het aan de min-punten te benoemen We kunnen elkaar heel fijn knuffelen en giechelen ook wat af samen
Tja z'n verslavingsprobleem, hij is er al voor in behandeling geweest, maar het risico blijft natuurlijk bestaan
Dat ikzelf verliefd zou zijn heb ik nergens gezegd, wel dat er een 'grote' mijnheer mij erop aangesproken heeft en ik denk dat iedereen daarmee wel eventjes zou gaan zweven, ik ben er zelfs van overtuigd dan menigeen daarmee de pedalen zou verliezen
Allen met de positieve antwoorden, fijn !! , de statistische vraag (over - en + ) is iets welke mijn collega's (o.a. psychologen) ook wel durven stellen, maar blijkbaar schrikken bepaalde personen daarvan,achja, so be it ,Doei

Tirza G.

Tirza G.

21-06-2009 om 16:52

Slinx - vlaams?

Het zal ongetwijfeld de Vlaams-nederlandse taalbarriere zijn, maar wat bedoel je met:

wel dat er een \'grote\' mijnheer mij erop aangesproken heeft en ik denk dat iedereen daarmee wel eventjes zou gaan zweven, ik ben er zelfs van overtuigd dan menigeen daarmee de pedalen zou verliezen

----Die snap ik niet. Wat is een grote meneer? Een belangrijk iemand? Een bekende Vlaming? Een politicus? Of een fysiek groot iemand? De burgemeester van je woonplaats?
En wat bedoel je met "mij erop aangesproken"? In het Nederlands betekent dat dat iemand je vraagt om verantwoording af te leggen. Maar ik heb het idee dat je bedoelt dat deze meneer je heeft verteld dat hij verliefd op je is?
En wat bedoel je met "de pedalen verliezen"? Is dat de Vlaamse equivalent voor "in de wolken zijn"? Ben je vereerd of blij ofzoiets?

Tirza

huismusje

huismusje

22-06-2009 om 14:56

Bedenk 1 ding

Mischien zijn de minpunten van jou man wel juist die dingen waardoor hij geen betere vrouw heeft kunnen krijgen dan jij bent.

gr huismusje

Jade

Jade

22-06-2009 om 22:46

Zo zeg...

..die is raak van Huismusje.

slinx

slinx

23-06-2009 om 08:55

Helaas

Helaas is dat 'min'punt bij mijn man er gekomen na een zeer dramatische situatie, heel erg, hij is een heel gevoelig persoon,
we waren toen trouwens al lang een koppel en ik kon hem toen spijtig genoeg ook niet helpen

Er bestaat een afstreeplijst

Toevallig zat ik in een oude Opzij te lezen en er bestaat een soort afstreeplijst van essentiele voorwaarden in een relatie. In een boek van Mira Kirshenbaum, zie:
http://www.bol.com/nl/p/boeken/de-prins-op-het-witte-paard/1001004005015984/index.html
Het gaat vooral over de chemie tussen partners (je veilig voelen, plezier hebben etc).
Als je al een lijstje gaat maken met detailkenmerken vrees ik dat er al iets niet goed zit....
Dan ben je jezelf aan het proberen wijs te maken dat je niet zo moet zeuren (een van de valkuilen volgens M.K).
Jonne

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.