Relaties Relaties

Relaties

Uhm...geen relatieprobleem....[single en leuke buurman]


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Blikspoes

Blikspoes

11-01-2010 om 21:11

Brutaal zijn

Misschien kun je vragen wat hij van je voorstel vind?Dan weet je in elk geval of hij 'm gekregen heeft of per ongeluk weggegooid.Tis toch een hele normale vraag?

Blix

Nachtegaal

Nachtegaal

11-01-2010 om 21:45 Topicstarter

Blikspoes(toffe naam!)

Jamaar datdurfikkeniethoor.....
Serieus niet

Blikspoes

Blikspoes

11-01-2010 om 22:44

Nachtegaal

Je durft het niet maar je kan het wel.

En je hebt niets te verliezen.
Stel je nou eens voor dat hij het niet ziet zitten? Dan is hij in elk geval niet beleefd genoeg om je even netjes te woord te staan hierover en is dat meteen maar duidelijk.

Blix

Heirthe

Heirthe

12-01-2010 om 11:47

Vervelend

dat hij niet reageert zeg.
En dat invullen doen we allemaal hoor als we verliefd zijn, dat hoort er toch bij?
En nu zit je natuurlijk weer te twijfelen of hij het kaartje met de folders heeft weggegooid... Kan ik me ook wel weer voorstellen eigenlijk.
Wat kun je moe worden van dit soort onzekerheden he?
Maar hem weer vragen zou ik geloof ik zelf ook niet zo gauw durven..

Stefanie

Stefanie

12-01-2010 om 12:21

Ach nachtegaal..

Wel blijven zingen he!(je naam)

Ik weet van dichtbij hoe ontzettend zwaar een burnout is, en dat dat met ups maar ook heel veel downs gepaard gaat. Wat goed van je dat je dan toch de moed vind om iets voor jezelf te doen! (maskertje enzo)
En wat betreft die buurman, ik zou hem maar laten zitten. misschien iets wat gewoon niet zo heeft moeten zijn. En zul je zien, over een tijdje komt er ineens zomaar die hele speciale man in je leven.
Ik zend vele zonnetjes jouw kant op!

groetjes, Stefanie

Nachtegaal

Nachtegaal

12-01-2010 om 20:56 Topicstarter

Zonnetjes terug stefanie

Dank voor je lieve bericht, ach; het zal allemaal wel ergens goed voor zijn. Misschien is het een hergroepeerperiode, in ieder geval zal ik er weer sterker uitkomen. Zo is het leven denk ik wel eens, alles gebeurd gewoon en het is aan ons wat we er mee doen.
De buurman...
Hij blijft leuk, maar ik trek verder mijn aandacht er af.
Verderssss....
Zat ik eergister op de datingsite waar ik niet meer voor betaal; dus beperkte privilege's heb. (ik dacht kom ik kijk ff)
Krijg ik een msn uitnodiging van een leuke man(-uizondering!), dus nu 2 avonden zwaar aan de msn gezeten. Ik heb er verder niks heftigs bij, hij is leuk en aardig en heeft me al uitgenodigd iets leuks te gaan doen. Ik ben er relaxed onder omdat ik in de laatste 2 jaar een aantal dates gehad heb en het in praktijk er toch vaak op neer komt dat iemand aardig is en verder niets(ben ook niet zo snel verliefd moet ik zeggen)
In ieder geval is het leuk en we zien wel hoe het loopt.
Ha ha, dit gaat bijna lijken op (No-)Sex in the city/maar dan de zwaar brave versie, proest! )
Zacht fluitende nachtegaal

Nachtegaal

Nachtegaal

13-01-2010 om 11:58 Topicstarter

Mijniesnappiedoen

Dusssssssssssssssss....loop ik net met de doggo's langs de bushalte, wie staat daar, en groet me even vriendelijk als altijd.....
Jahoor!
Er is dus ergens een misvatting...
Was ik soms overmoedig door als afzender mijn voornaam te vermelden en niet mijn huisnummer? Hij heeft immers de kerstkaart ook in de juiste brievenbus weten te proppen....
Ik weet wat jullie gaan zeggen en terecht, maar ik KAN dat niet...
Die man maakt teveel indruk op me (brengt me van mijn stuk)+ als ik het er over ga hebben heb ik het gevoel dat ik sta te bedelen. Ik weet het...het ligt allemaal aan mij! a-l-l-e-m-a-a-l

(smullen dit hé soapvolgers ha ha, pakken die pinda's!!!)

tweet tweet

Polly Shearman

Polly Shearman

13-01-2010 om 16:39

Smachtend

kijk ik her meerdere keren per dat of er al nieuws is,
ik heb nooit romannetjes gelezen, maar dit vind ik reuze spannend.
Misschien denkt hij nu wel: ik zag haar bij de bushalte en ze begon er niet over dus zal het wel van iemand anders komen?!@?!?!

ooooh ik vind het reuze spannend! ga zo door! zet een rode lamp achter je raam LOL

groet, polly

Nachtegaal

Nachtegaal

13-01-2010 om 16:50 Topicstarter

Rode lamp?

Okay, ik stop er over.

liora

liora

13-01-2010 om 17:50

Zonnetje

Hoi Zonnetje,

Wat een idiote reactie!

Ik vind dat Nachtegaal heel veel moed heeft getoond juist.

Liora

Holiday

Holiday

13-01-2010 om 18:02

Grijp je kans de volgende keer

Ik heb je verhaal ook gevolgd en tot nu toe nog niet gereageerd, maar nou moet ik hoor!

Je moet gewoon zorgen dat je voorbereid bent de volgende keer. Je moet gewoon nu al je tekst klaar hebben, je niet laten verrassen doordat ie ineens bij de bushalte staat.

Duss..de eerstvolgende keer dat je hem waar dan ook tegenkomt, zeg je hé hoi, heb je mijn kaart nog gekregen?

In je hoofd prenten deze zin (of een andere simpele naar keuze) en gewoon uitbraken zodra je hem ziet.

Echt het is niet gek, jij bent niet gek, het is niet raar je hoeft je nergens voor te schamen. Je kunt je van alles in je kop halen over wat hij nu allemaal denkt of juist niet denkt maar zo kom je er nooit achter.

Herhaal: hé hoi, heb je mijn kaart nog gekregen?

Ik zie het nog wel goedkomen hoor! Maar dan moet je wel nu iets tegen hem zeggen hoor. Succes!!

Marlou H.

Marlou H.

13-01-2010 om 21:12

Als je doet....

Heb het ergens gelezen en is hier wel erg van toepassing. "Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg".

Toelichting overbodig lijkt me.

Ik heb wel sympathie voor je Nachtegaal en gun je een ontzettend leuke vent.

Marlou

Nachtegaal

Nachtegaal

13-01-2010 om 23:49 Topicstarter

Sow hallo!

Wat een bijval!
Super van jullie zeg....

Ik weet, ik moet de zin voorbereiden, maar weet je wat het is, ik kan het niet precies uitleggen, als hij naar me kijkt is het net of hij me werkelijk ziet, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Het is gevoelsmatig net of hij te dichtbij is, terwijl dat natuurlijk super is. Maar voor zo iemand als ik(lang verhaal) is dat heel eng, omdat ik nogal gevoelig en (ik zeg het niet graag) emotioneel beschadigd ben.
(sorry als ik wat vreemd over kom, had een pittige dag, de psychologe stelde voorzichtig voor dat ik naar een psychiater ga, voor eventuele medicijnen maar in ieder geval voor diagnostiek/ze opperde dat ik misschien een dysthyme stoornis zou kunnen hebben of add/ze is van mening dat ik me te lang door depressieve gevoelens heenvecht, het zou wel een verlossing zijn om te weten waarom sommige dingen al zo lang... nou ja, ik zal stoppen anders wordt het te lang en very off topic!) Ik weet; het is niet de juiste tijd voor verkering, maar aan de andere kant, brengt het wel zon in het leven en legt het accent op andere facetten van het leven, ach, wat is wijsheid. Ik heb gewoon vaak behoefte aan een lieve knuffel en een zetje. (en ik ben niet het type van iemand 'gebruiken' als redder hoor, voor er boze tongen komen)
Nou, dank jullie en slaap lekker voor straks...
Groet van Nachtegaal(-die zo dolgraag eens een 'lichter' leven zou willen leiden)

Sterkte!

Goed dat je je niet laat afschrikken door de botte boerinnen die je menen een virtuele schop onder je kont te moeten geven en dat je hier blijft posten.

Heel veel sterkte! Ik hoop dat je je beter gaat voelen + de buurman aan de haak slaat.

Nachtegaal

Hi nachtegaal,

Met een lach op mijn gezicht heb ik een aantal berichtjes gelezen. Ik vind het leuk om te lezen hoe je in het begin proces van misschien wel een nieuwe liefde zit (ja, ben een romanticus). Als ik jou was, zou ik er niet teveel over nadenken, maar gebruik maken van de positieve gevoelend die het jou geeft. Zo te lezen heb je het niet makkelijk en in het verleden ook niet makkelijk gehad. Voor jezelf heb je nog een weg te gaan. Laat deze spannende buurman je daar dan ongemerkt een beetje mee helpen. Zolang je geen date met hem hebt of hem niet echt durft aan te spreken, kan je fantasie nog alle kanten op (is toch ook wel leuk!). Je hebt nu 2x initiatief genomen, dus misschien is de volgende stap nu aan hem. Neem je niets voor en wacht gewoon af. Misschien is hij ook wel zijn angst aan het overwinnen om jou aan te spreken. Senario's van te voren verzinnen, lukt eigenlijk bijna nooit. Dan gebeurt er meestal net dat ene waar je niet aan gedacht hebt. Richt je op je herstel en go by the flow.

Als het zo moet zijn, komt het toch wel goed. Ben geen zwever, maar raak wel steeds meer overtuigd dat sommige dingen (nee, niet alles) met een reden gebeurd.

Geniet, werk aan jezelf en kom er sterker uit. Wie weet neem je wel de stap om hem aan te spreken en misschien ook niet. Maakt je geen mietje of held. Je bent wie je bent en kan veranderen, maar sommige dingen zijn nou eenmaal moeilijk.

Oke, misschien een vaag verhaal van mijn kant, maar wel met de beste bedoelingen en ik hoop ook dat ze overkomen. Ik hou je draadje in de gaten

Zet em op
Groetjes
Mariska

Nachtegaal

Nachtegaal

15-01-2010 om 00:00 Topicstarter

Mariska

Nee hoor, ik begrijp je helemaal hoor, ik vind het een fijn inlevend bericht. Doet me goed
Ik beloof plechtig eraan te werken en hier echt sterker uit te komen

Liefs van het vogeltje

Nachtegaal

Nachtegaal

15-01-2010 om 00:05 Topicstarter

Liat

Dank je voor je goede wensen, heel lief

Zonnetje en nachtvogel

ik kan me jouw reactie goed voorstellen hoor, al gun ik nachtegaal haar momenten van hilariteit en het, met humor, opschrijven van haar verhaal.

Bij het lezen van het verhaal moet ik ook denken dat het misschien gewoon te vroeg is voor een nieuwe liefde. Als je zelf niet lekker in je vel zit vind ik het eigenlijk ook een beetje riskant, alsof je de invulling zoekt en dat die ander daar dan ineens (mede) verantwoordelijk voor is.

De verwijten en invullingen snap ik dan ook niet.. Natuurlijk is verliefd(erig) zijn leuk en spannend en... maar vat het dan ook niet op als iets diepgaands en verwacht ook niet teveel..go with the flow!

Succes

Nachtegaal

Nachtegaal

17-01-2010 om 15:44 Topicstarter

Da's wat

ik momenteeel zo wie zo doe; Go with the flow

Ik laat het lekker los, geeft rust....

Nachtegaal

Faith

Faith

21-01-2010 om 22:01

Boerinnen?

IK kom niet zo vaak meer kijken op Ouders Online maar dacht laat ik eens kijken hoe het met Nachtegaal en haar buurman gaat. Was zo benieuwd... het is hartstikke spannend dus ga er voor Nachtegaal, als de tijd rijp is..
De reacite van Liat is natuurlijk hartstikke lief en goed gemeend, maar hoezo botte boerinnen?? Het allitereert lekker, maar ik ken geen botte boerinnen, dus denk aub na voor je zoiets aan een beroepsgroep hangt!! Het slaat helemaal nergens op.
Verder no hard feelings. groet, Faith

Nachtegaal

Nachtegaal

24-01-2010 om 22:39 Topicstarter

Update!

Ik ben totaal niet meer bezig met 'de buurman'.
Het moet een beetje leuk en spontaan zijn, geen zin meer in moeilijk gedoe.
Ik heb zelfs een 1e date as donderdag met een hele leuke vriendelijke man.
(ik had weer eens gekeken op een datingssite-waar ik overigens niet meer betaalde/was het zat-maar nog alle privilege's heb!)
Het contact loopt leuk en relaxed, dus ik zie wel.

Hartelijke groet, Nachtegaal

Leuk!

Hoi nachtegaal,

Jammer dat het niks is geworden met de buurman. Maar als het in het begin al zo stroef verloopt, kan je daar inderdaad je vraagtekens bij zetten.

Spannend, je date deze week! Ik hoop dat je deze keer meer geluk hebt. Ik ben benieuwd..... en natuurlijk hou je ons op de hoogte van eventuele romantische ontwikkelingen.

Nachtegaal

Nachtegaal

28-01-2010 om 13:50 Topicstarter

Ja ja

Gistermiddag koffie wezen luiten met de date-meneer
Was erg leuk, we hebben elkaar sufgekletst (de avond ervoor ook al 3 uur!-en dan heb ik het nog niet eens over alle msn uurtjes...
We hebben erg veel overeenkomsten en hij heeft betoverende mooie ogen.
We hebben het er vooraf ook over gehad dat we beiden niet zo snel verliefd zijn én na 1 keer natuurlijk niets kunnen zeggen. Met dit op de achtergrond gaan we weer afspreken.
Dus we laten het los en hebben lekker lol.
(o ja....en met een andere leuke meneer heb ik binnenkort een eetafspraak...)
Soms lijkt de wereld opeens een snoepwinkel ha ha
Ik hou jullie op de hoogte!

evenzo maar

evenzo maar

28-01-2010 om 15:07

Inbraakje voor nachtegaal

Hoi,

Jij had het over een datingsite, op de sites waar ik zoek is in mijn omgeving ( heemskerk) nou niet direct een snoepwinkel. Welke site zit jij en welke omgeving heb je gezocht ( ik ga dan maar voor het gezegde: wat je van ver haalt is lekker...)

Groeten van mij

Nachtegaal

Nachtegaal

28-01-2010 om 23:58 Topicstarter

Evenzo maar

Nou, 'ver' staat geloof ik garant voor lekker, de leukste lijken het verst te wonen.
Ik hou het tegenwoordig dichterbij huis.
Ik surf over Lexa, niet dat dat nou zo succesvol is, maar heel soms kom je een leuke tegen.
Succes!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.