Relaties Relaties

Relaties

Leandra

Leandra

08-04-2011 om 08:51

Update internetdaten

Hai!

Ik heb 3 weken geleden een berichtje geplaatst om ervaring te vragen over internetdaten. Ik zat toen net bij RP. Arawen wees mij toen op relatieklik,een kleine gratis site. Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden.
Vorige week kreeg ik op deze site een mailtje van een leuke man die maar 13 km verderop woont. We hebben intensief gemaild en het voelde van beide kanten goed. Gisteravond hadden we dan afgesproken. Een vriendin wilde wel opassen en zou ook een keer bellen. We hadden op het station afgesproken en hebben eerst even door de stad gelopen en daarna hebben we op het terras wat gedronken. We konden goed praten en het was gezellig. We hebben ook gezoend (niet getongzoend, rustig aan....). Er komt in elk geval weer een afspraakje.

Groetjes Leandra

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Arawen

Arawen

08-04-2011 om 12:19

Leuk!

Aaaaah Leandra, wat leuk!!! Misschien wordt het wat... alleen al die spanning, adrenaline... heerlijk he..)

Ja, ik ben een fan van relatieklik haha. Kom er nog steeds, in de chatbox. Samen met mijn lief overigens. Gewoon, voor de gezelligheid. Er zijn wel meer stellen uit voort gekomen, die ook nog steeds wel eens langs komen. Virtuele kroeg he.. haha

Lief en ik gaan nog steeds prima; ik ga 'm straks weer van de trein van halen voor een weekend bij mij, de kids zijn dan bij papa.. En hoeveel ik ook van ze hou, een weekendje 'vrouw' zijn in plaats van 'mama' is zooo fijn.. Ik kijk er naar uit!

Heel veel geluk en plezier jij, en hou ons vooral op de hoogte!

groetjes Arawen

Wat leuk

wat leuk om te horen,geniet er van!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.