Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Jaloers of terecht onredelijk? (lang)


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Ely

Ely

02-12-2011 om 12:09

Pretparken vs weekje weg

Volgens mij tikt het pretparken aflopen met het hele gezin veel harder aan dan een huisje huren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik juist niet zo van het pp vermaak ben maar volgens mij ben je minimaal 100 euro per dag kwijt voor een Efteling achtig iets.

Ieder zijn keuze maar als argument niet heel steekhoudend.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Sorry hoor

ik vind je gewoon heel verwend klinken - ik wil een weekje weg, maar eigenlijk hebben we er geen geld voor, maar ik wil het toch... tja... grow up!

Eline

Eline

04-12-2011 om 23:22

Zwelgje

Toch nog maar even steun van mijn kant, al gaat het nu met de gestegen prijs vermoedelijk niet door.
Ik begrijp al degenen niet die zo moeilijk doen over het geld. Als vriendin het betaalt, dan speelt dat argument niet dus waarom daar moeilijk over doen?
Verder of Zwelgje het van vriendin aan wil nemen is haar keuze. Iedereen staat daar anders in. Ik vind heel veel mensen hier heel veroordelend klinken, terwijl ik in Zwelgjes verhaal toch ook heel duidelijk hoor dat vriendin er erg blij mee zou zijn, dus dat Zwelgje het niet alleen voor zichzelf doet maar ook voor vriendin. Als Zwelgje het geld (van vriendin) kan aannemen, waarom daar dan moeilijk over doen?
Wat de vakantie met het gezin betreft: ook daarover schreef Zwelgje dat manlief en zij daar tot nu toe geen behoefte aan hadden. Toch vinden erg veel mensen dat ze vooral op zoek moet gaan naar een gezinsvakantie! Zo raar, kan iedereen dat niet voor zichzelf beslissen of ze met kleine kinderen wel of niet willen gaan (wij reisden ook vanaf 4 jaar (jongste) de wereld rond, maar er zijn genoeg mensen die daar anders over denken. Prima toch?). En ALS manlief dan nu wel samen op pad wil, dan hoeft dat toch niet per se in die vakantie dat ze een weekje naar de VS kan?
Al met al, erg veel veroordelende reacties, terwijl ik in Zwelgjes verhaal ook veel lees van jaloerse echtgenoot, die wel lekker doet wat hij wil (Wii) (en volgens mij niet voor de kleine kinderen maar gewoon voor zichzelf).
Neemt niet weg dat ik als ik Zwelgje was, toch maar eens goed aan manlief zou vragen wat hem nou echt dwars zit en inderdaad wat ze belangrijk vinden (beiden) in het leven. Maar een andere een (gratis- indien door vriendin betaald) uitje (geregeld met oma, dus geen praktisch probleem voor manlief) niet gunnen, bah, wat flauw.
Verder een tip: ik zou toch wel proberen wat meer te sparen, lijkt me een prettiger gevoel dan zonder spaargeld. Succes met manlief.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.