Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Arty

Arty

06-05-2012 om 15:20

Man depressief

Mijn man is depressief. Sinds een jaar. Hij wordt behandeld en het leek goed te gaan. Maar de laatste weken gaat het weer hardhollend achteruit. Het doet zo zeer om te zien hoe hij worstelt. Het doet zo zeer dat hij zo onaardig doet tegen mij en de kinderen. Het doet zo zeer dat hij zo anders is dan de man waar ik mee getrouwd ben; stabiel, vrolijk, optimistisch, goedlachs en goedgehumeurd, zelfverzekerd. Er is nu niets meer van over. En soms ben ik zo bang dat het niet meer overgaat. Ik ben moe, maak mij zorgen. En kan het vandaag niet meer 'handelen'. Ik weet even niet meer hoe het verder moet.Ik wil de stabiele factor zijn voor de kinderen maar moet vandaag alleen maar huilen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
dc

dc

06-05-2012 om 17:52

Google eens

of er niet een soort groep is in je buurt met lotgenoten. Je man is echt ziek, en het is gewoon loodzwaar om er opeens alleen voor te staan. Kijk ook praktisch om je heen wie je om praktische hulp kunt vragen, want zo te horen heb jij even adempauze nodig. Aarzel ook niet om dit aan te kaarten bij de dokter. Misschien kan er iets van hulp geregeld worden?

En je man die je getrouwd bent is er nog ergens binnenin. Ik ben ook depressief geweest en het is weer overgegaan en mijn normale optimistische ik is er weer. Het kost gewoon heel erg veel tijd!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.