Relaties Relaties

Relaties

App gelezen van man en nu...


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
MariaR

MariaR

07-10-2012 om 19:59

Maar wat ik me nou afvraag

is: waarom niet gewoon aan de man in kwestie vragen hoe hij het een ander ziet? We zijn toch volwassen mensen, zoiets moet toch bespreekbaar zijn?

dc

dc

07-10-2012 om 21:10

Bespreekbaar

Ik denk dat je een relatie kapot kunt praten. Eerlijk waar. Natuurlijk moet je het over bepaalde dingen hebben, maar met zaken zoals lust en aantrekkingskracht, dat heb je aan praten vrij weinig.

Ik denk dat we het praten echt overschatten, en soms veel te belangrijk maken. Zoals de situatie beschreven wordt, is de man even niet geinteresseerd in zijn vrouw. Wil je hem nu echt dwingen dat te zeggen? En dan? Als je nog verder met hem wil, zou ik dat juist even niet doen. Eerst even zorgen dat ik wat sterker in mijn schoenen sta, en dan over een maandje weer eens zien. In die tijd kan zoveel veranderen.

MariaR

MariaR

07-10-2012 om 21:21

Praten

Ja dat denk ik ook wel, dat je iets kapot kunt praten. En ook dat het beter is zelf eerst sterk in je schoenen te staan. Kwestie is alleen: hoe lang moet je om zijn ego heen blijven werken? Dit is niet de eerste keer dat Christina dit men haar man meemaakt. Dus steeds opnieuw een man die 'even niet geinteresseerd is in zijn vrouw' en je moet weer wachten en weer jezelf oplappen en weer leuk worden en helemaal pittig en aantrekkelijk, dat wordt toch deurmatterig? Ja je zou nog een keer kunnen wachten tot het afzwakt en dan er wat over vragen. Maar op oud ijs vriest het snel, dus hoe lang kan je dat geduld nog opbrengen? En moet je dat wel doen?

Strategie: eerst die van dc proberen en dan evt. die van manda

of misschien een korte overlap, combineren. Maar of het werkt? Het moet bij je passen. Het kan geen kwaad het een en ander te proberen zoals met afspraken maken, sporten, kapper/garderobe (al zit je dan met allemaal bijgedachten bij de kapper die je daarvoor nooit had).

De vraag is wel of dc's strategie werkt als je al overduidelijk liefdesverdriet hebt en je vertrouwen in de relatie, en daarmee ook deels je zelfvertrouwen is ondermijnd? Komt het niet te geforceerd, fake of wanhopig over? Zit je met een interessante vriendin in een interessante bar en het enige wat je eigenlijk wilt is thuis zijn en dat het allemaal goed komt. Hoe voorkom je dit?

Vic

Vic

07-10-2012 om 21:55

Jamaar

Uit dit verhaal en die app-geschiedenis van een paar maanden geleden maak ik op dat het initiatief van het flirten vanuit de man komt. En die vrouwen happen niet zo heel hard. Het is dus niet geheel onwaarschijnlijk dat meneer zich helemaal de blubber schrikt als zijn vrouw hem de deur wijst. Ik denk niet dat hij gaat, maar de kwestie is natuurlijk wel hoe je dan moet zorgen dat hij weer geïnteresseerd blijft in Christina.

Christina2

Christina2

07-10-2012 om 22:34 Topicstarter

Weggestuurd...

..na een uitbarsting ( van hem). Ik kan blijkbaar even niets goed doen.
Advies van jullie opgevolgd en t voelt goed. Even time- out.

Hij mag nadenken en ik wordt weer mens.

Zit nu alleen, kids op bed voor me uit te staren. Het lijkt net alsof ik uit een achtbaan kom.

Ben benieuwd of dit gaat werken. Als niet dan niet, zoals het was was ook niet vol te houden,

Dank voor al jullie berichten, het geeft me steun,

Christina

MariaR

MariaR

07-10-2012 om 22:36

Goed gedaan

Hoe het ook gaat lopen, er zal in ieder geval meer duidelijk worden dan hoe het nu was. Zorg goed voor jezelf en veel sterkte

Vic

Vic

07-10-2012 om 22:36

Ach jee

Dat is toch ook ineens een klap. Sterkte!

Nien

Nien

07-10-2012 om 23:24

Sterkte

de komende tijd. Fijn dat het goed voor je voelt. Even los van hem geeft ook weer ruimte voor jezelf. In mijn geval gaf het me ook kracht, omdat ik voor mezelf op kwam. Voor je man is het nu ook duidelijk dat je niet alles accepteert.

Fijn

dat je hier wat steun vindt. Jezelf gijzelen breekt ook op denk ik, in ieder geval heb je iets veranderd, hoe zien we later wel weer. Dus gewoon weer voor jezelf zorgen en met jezelf rekening houden dan komt het in ieder geval goed, met of zonder hem.

he sterkte, goed gedaan.

Rafelkap

Rafelkap

08-10-2012 om 10:32

Waard

Zorg goed voor jezelf Christina! Als blijkt dat hij na verloop van tijd niet voor jou gaat is hij jou ook niet waard.
Heel veel sterkte in deze rare tijd, hopelijk heb je irl ook steun en anders schrijf hier maar van je af!

koentje

koentje

08-10-2012 om 11:31

Hee christina 2

hoe gaat het nu?

dc

dc

08-10-2012 om 17:41

Jeetje

Heel veel sterkte. Wees lief voor jezelf!

Steun

Ik hoop dat je ook steun hebt in je directe omgeving. Dat je ergens je hart kunt luchten.In ieder geval kan je hier je verhaal en emoties kwijt als je daar behoefte aan hebt. Sterkte, wat rot allemaal.

Christina2

Christina2

09-10-2012 om 09:44 Topicstarter

Nu..

Loop een beetje nog verdoofd rond.

Kan niet nadenken, wat hieruit gaat komen. Ik hoop de waarheid.
Als hij alleen verder wil, hoop ik dat hij het me (snel) verteld. Dan kan ik ook aan verder denken.

Maar misschien is het een ander probleem, Ik hoop dat ik binnenkort meer weet en dat ik daarmee verder kan. Het voelt nu alsof ik me zelf in de wacht heb gezet. Ik heb het er in ieder geval voor over, het wachten, om straks meer duidelijkheid te hebben.

Ik mis hem nog niet, omdat ik geen matte, ongeïnteresseerde
en/of onduidelijkheid man mis. Ik hoop dat ik dit gevoel snel achter me kan laten, zodat ik kan voelen of ik hem (zijn persoon) mis.

koentje

koentje

09-10-2012 om 12:30

Christina,

geef jezelf even de tijd op adem te komen! Dat heb je wel nodig. Heb je je ziek gemeld of iets dergelijks, of werk je niet? Want je moet echt even kunnen focussen op jezelf. En de kinderen?

GS

GS

09-10-2012 om 12:41

Probeer

in plaats van in een put verdwaasd rond te dolen, zo snel mogelijk je leven op te pakken en alle 'opknap'tips die hier door anderen genoemd zijn uit te voeren! (cursussen, kapper enz) Blijf niet te lang hangen in zieligheid en ga niet op hem zitten wachten! (wat doet hij trouwens ondertussen??) Levert je niets op. Heel veel sterkte meid.

Eens met gs

Ga niet afwachten wat je man gaat doen. Ben lief voor jezelf, heb je verdriet en trek ook je eigen plan, kies voor het leven. Richt je op de mogelijkheden die deze bevrijding met zich meebrengt. Hoe lastig ook. Crisis is een kans, zeggen ze wel eens. Grijp die kans. De deur hoeft niet dicht, die keuze hoef je helemaal nog niet te maken. Maar ga wel verder! Leidt jouw leven en maak je niet afhankelijk van de man die door zijn gedrag niet laat zien dat je belangrijk voor hem bent.
Bovendien: terugkomen doet hij waarschijnlijk makkelijker naar die leuke vrouw van vroeger, in haar kracht (jij dus!) dan naar een treurende, afhankelijke vrouw.

Sterkte!!

Christina2

Christina2

09-10-2012 om 19:28 Topicstarter

Gaat stukken beter.

Heb mezelf lekker verwend met winkelen, kapper is niet nodig want ga al iedere maand ; )

Ben ook tot de conclusie gekomen dat dit zo veel beter is voor zowel mijn man als voor mij.

Hij kan rustig nadenken wat hij wil en ik werk, zorg voor de kinderen en voor mezelf met alleen maar goede energie om me heen.

Ik hoop dat het een midlifecrises is, waar hij ( lees) niemand wat aan doen en dat hij daar zelf of met hulp uitkomt.

Geduld voor mijn man is toch zeker wel wat ik op kan brengen.
Her voelt goed, ik voel me goed.

klompjes

klompjes

11-10-2012 om 16:01

Betty wright zong het al.

So you gotta start acting like a ball of fire, instead of a block of ice,(listen)
You gotta love him like you're his outside woman, if you want him to treat u like a wife.

Geweldig nummer.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.