Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Pluk53

Pluk53

18-01-2009 om 23:31

Obama, de eerste "zwarte" president

Waarom wordt Obama de eerste zwarte president genoemd, terwijl hij een mulat is. Waarom laat hij zijn witte familie volledig buiten beeld, terwijl hij door zijn blanke grootouders is grootgebracht? Heb ik wat gemist, of is hij een politieke opportunist die erop gespeculeerde dat hij beter kon scoren als politicus als hij zich als "zwart" presenteerde?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wat het met elkaar te maken heeft?

hè dat is toch logisch ?! Aha als je het dus niet kan winnen dan leg je maar woorden in mijn mond, ook weer iets waar je niet de schoonheidsprijs voor haalt. Oh ja ik ging mij niet meer reageren op jullie.... Laatste dan:

Williamson ontkend de systematische uitroeiing van de Joden, zigeuners, homoseksuelen en gehandicapten tijdens wo2.

Kaaskopje

Kaaskopje

31-01-2009 om 03:28

Manda

Ten eerste is Williamson een Brit en geen Nederlander. Je toevoeging doet dus niet terzake in dit geval. Die man moet bij kop en kont gepakt worden.
Ten tweede wek je de schijn dat Roefel en ik waarschijnlijk ook de slachtpartij van Kim de G. zouden kunnen vergoeilijken. Zo werkt dat natuurlijk niet. Jammer dat je na zoveel jaren OO totaal nog niet weet wat voor vlees je in de kuip hebt met mij en Roefel. Dat gebrek aan mensenkennis heb ik als beledigend ervaren. Als dat een tranentrekkende opmerking is voor sommigen... vind wat je ervan wilt vinden. Ik laat het hier echt bij.

Tuurlijk doet het wel ter zake

hij ONTKEND dat het gebeurd is ! Mijn toevoeging is een feit, is gebeurd, is vastgelegd en beschreven. Het gaat om bijna 900 gehandicapten die op die manier vermoord zijn, tuurlijk doen die er toe in de discussie rondom Williamson. Net als de 6 miljoen andere mensen.

"Ten tweede wek je de schijn dat Roefel en ik waarschijnlijk ook de slachtpartij van Kim de G. zouden kunnen vergoeilijken."

Ik heb inderdaad de indruk dat jij alles wat recht is krom kan maken dat blijkt na zoveel jaren oo inderdaad.

Kaaskopje

Kaaskopje

31-01-2009 om 12:45

Roeping genegeerdt?

Ik had dus advocaat moeten worden. Als Steenbok had ik dat kunnen weten. Nou ik ga me maar eens voorbereiden op de rest van vandaag. Ik gun jou verder je opvattingen in dit draadje.

Nee kaaskopje

een advocaat probeert doorgaans dingen die krom zijn recht te krijgen.

Ik wens je oprecht uiteraard een hele fijne dag en een leuke meeting vanavond als je daar naar toe gaat !

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.