Home » Forum » Verborgen gebreken

"verborgen gebreken"

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Faith
"verborgen gebreken"

Wie heeft maandag ook het slot gezien van deze serie? Ik had gedurende de serie al het vermoeden dat het een zeer slappe plot zou worden maar het was wel heel erg. Of heb ik iets gemist??
Wat vind jij? faith

Vic
Gemist

Ik heb heel veel afleveringen gezien, en net deze gemist. Had de moeder het gedaan? Of dat vriendje van Puck?

Faith
Al schiet je me...

Het wil me even niet te binnen schieten. IK geloof dat Bram nogal overstuur was dat zijn geliefde een verhouding met de baas had gehad en daarover had gezwegen (echt idioot zo boos als hij werd) en dat de moeder het heeft gedaan. maar ... ik kan het mis hebben. vond het een heel slap gedoen in ieder geval. Faith

margje van dijk
Je kunt het nog terugkijken

Op de site van verborgen gebreken kun je de uitzendingen nog terug kijken.

Ik was elke maandag nog zo lang bezig met naar bed brengen en voorlezen dat ik meestal niet meer dan het laatste half uur meepikte. De slotaflevering was dat de laatste 10 minuten. Maar net als Faith waren die 10 minuten nou niet van zo'n niveau dat ik onmiddellijk de uitzendingen terug wil kijken.

Ik vond het best aardig om even naar te kijken. Soms vond ik het briljant. Maar meestal toch weer 'niet niet' qua acteerwerk. In elk geval wel leuk genoeg om naar te kijken, vond ik.

Margje

Faith
Ja ... maar

Ik heb alle afleveringen bekeken en het loste al mijn gespannen verwachtingen niet echt in. Hoewel er leuke en lekkere stukjes in zaten en een enkele leuke man.
Laatst ook een CSI aflevering bekeken ,ook zo'n zwakke plot. Weet ik dat ook weer. Toch stom om zo lang te blijven kijken, maar net als met boeken wil ik dan toch weten hoe het gaat en of het "cadeautje" aan het eind komt. Faith

Kaaskopje
Onderhoudende serie

Mijn oudste dochter die nooit tv kijkt was aan Verborgen Gebreken begonnen en vond het helemaal geweldig. Dat wil wat zeggen dus.
Ik vond het zelf ook een leuke serie. Het eind was een beetje slap, maar goed, dat mocht de pret van de serie als geheel niet drukken.
Het wordt nu een beetje afzien voor de komende tijd. Én geen Grey´s Anatomy én geen leuke serie erna. Pffft...

Kaaskopje
Pech

Ik ben elke dinsdagavond pas kwart voor tien thuis. Ach, heeft manlief ook eens geen last van mijn serieverslaving, haha.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.