Home » Forum » Ideetjes 40 jarige bruiloft

Ideetjes 40-jarige bruiloft

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
*madelief*
Ideetjes 40-jarige bruiloft

wie heeft er leuke ideeen voor een 40-jarige bruiloft? Iets voor de kleinkinderen/kinderen...alle tips zijn welkom!!

jufmama
Wat wij deden

Mijn ouders wilden absoluut geen groot kado, dus dit is wat wij deden.
We hebben een (digitaal)fotoboek laten maken met 40 pagina's foto's van hun leven. Dus vanaf trouwen tot nu. Met foto's van hun zelf, van de geboortes van de kinderen, vakanties, tot en met de kleinkinderen. we moesten er wel even voor 'inbreken' in hun huis en alle foto's scannen uit de albums, maar ouders waren er zeer blij mee.
Een mand met 40 kadootjes (nuttig en grappig).
Een fotolijst met foto's van de 8 kleinkinderen (gemaakt door een goede fotograaf).
Alle kleinkinderen maakten een kunstwerkje op van die kleine schildersdoekjes (bij Xenos, Kwantum enzo.)
Op de dag zelf hadden we een taart bij de hema laten maken met hun trouwfoto erop. Verder veel slingers en ballonnen met 40 erop.
Groot succes!!

joos
En wij

Toen mijn ouders 50 jaar getrouwd waren, hebben we de volgende dingen gegeven:
een verjaardagskalender met bij iedere maand een groepsfoto van degenen die die maand jarig zijn (wij hebben een groot gezin, dus dan kan je ook spreken van groepsfoto's)
van alle kleinkinderen apart een foto laten maken door een fotograaf, en die foto's zijn op een groot linnen doek afgebeeld (geen groepsfoto dus, maar een lijst met allemaal verschillende fotootjes)
de eigen kinderen hebben een foto van vroeger overgenomen in de tijd van nu. Ik heb zelf bijvoorbeeld een foto van toen ik een jaar werd (taart, kaarsje, slagroom) nu op dezelfde manier genomen. Dus een zelfde soort jurkje aangetrokken (was moeilijk te krijgen, maar is toch gelukt!), slagroom op dezelfde manier op mijn gezicht gesmeerd en een taart met kaarsjes. Dat is echt een heel leuk effect. Mijn broer had een oude schoolfoto en op school van zijn dochter had hij dezelfde foto gemaakt. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is :-)
Affijn, die foto's een beetje opgepimpt met scrapbooktechnieken en er een mooi album van gemaakt. Mijn moeder kijkt er heel vaak in, want ze vindt het schitterend.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.