Home » Forum » Kadootje opsturen

Kadootje opsturen

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Petr@
Kadootje opsturen

Een kennis van mij is opgenomen in een psychiatrische inrichting en moet daar tot einde van dit jaar blijven. Ik heb haar al een kaartje gestuurd, maar wil haar nu een aardigheidje sturen, maar weet niet wat. Ik ken haar niet zo heel goed dus weet niet wat zij leuk vindt.
Iemand een idee?

gr.
Petr@

Klaartje
Ik zou denken aan..

...iets om zich bezig te houden?? Een mooi boek? Alleen is dat niet zo makkelijk als je iemand zijn smaak niet kent. Ik weet niet of je bij bol.com ook een tegoedbon kunt geven, dat zou een optie zijn. Puzzelboekje kan ook. Zulke dingen zijn altijd moeilijk als je niet weet wat iemand leuk vind om te krijgen.

Puck2
Moeilijk

Als je helemaal niet weet wat de persoon leuk vind dan is het wel lastig. Een boek zoals Klaartje aanraadt zou ik persoonlijk niet doen. Mijn ervaring is dat je je niet voldoende kunt concentreren. Een paar tijdschriften met korte artikeltjes is dan misschien beter. Een puzzelboekje vind ik wel een idee, en dan vooral niet te moeilijk. Kun je niet navragen bij familie wat ze waardeert en of ze het überhaupt waardeert als er iets opgestuurd wordt. Sommige mensen vinden dat namelijk erg confronterend en zijn er niet blij mee.

purk
Petr@

misschien vindt ze een pakketje wierrookstokjes met een houdertje leuk (doosje lucifers bij doen, misschien).
Of een chocoladeletter. Verder kom ik op een lekkere fles doucheschuim of bodylotion. Even denken wat nog meer leuk kan zijn. Misschien een mooi schrift met harde kaft om in gedachten in op te schrijven.

Misschien heb je wat aan mijn verzinsels.

groetjes van Purk

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.