Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tihama

Tihama

09-01-2010 om 19:20

Al even zinloos: boekenkast inrichten


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Boeken boven

Hier beneden hebben wij alleen wat 'naslagwerk' encyclopedie,atlassen,woordenboek, stamboom en een hele reeks van 'wereldberoemde' boeken. Die reeks staat er eigenlijk alleen omdat het zo 'mooi' oogt. Ze zijn mooi in de band en van mooi formaat en mooie dikke kaft. De rest, staat boven. In de hal hebben wij een grote boekenkast en als het daar een rommeltje is geeft dat niks. En buiten dat...wij lezen ook veel boven. In bed. Dus hebben we ze daar dus het hardste nodig. En dan liggen er nog hele stapels naast ons bed en op de rand van het bed (zucht moet het nodig opruimen..)
De kinderen hebben ook beiden een boekenkast. Hoewel het meeste nu bij jongste staat (dat is de grootste lezer) en ook hele stapels naast hun bedden.Jongste heeft wel een boekenkast die keurig is! Alles op schrijver en een beetje ook op genre. Beneden wemelt het wel van tijdschriften en kranten die nog gelezen moeten worden en waar ik of wij dan zelden aan toe komen...We hebben ze dan wel 'vluchtig' gelezen, maar dan staan er artikelen in die we nog 's uitgebreid willen lezen....maar soms komt het daar gewoon niet van en dan uiteindelijk is het artikel achterhaald en beland het alsnog in de papierbak. Hebben jullie dat ook? Misschien heeft de interieurarchtect dáár nog een oplossing voor??
groeten albana

Oplossing voor rommelige boeken/tijdschriften

Oplossing is natuurlijk de e-reader. Geen boek meer in huis, alles in dat ene kleine apparaatje. Maar dan zijn mijn boekenkasten zo leeg en ga ik daar weer andere dingen in zetten die dan weer rommelig worden. Zucht, ik zal gewoon met de rommel (is het wel rommel? nee toch!) blijven leven

Groeten,Ekeim

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.