Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Massi Nissa

Massi Nissa

10-01-2010 om 21:14

Welke film moet ik huren?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Biene M.

Biene M.

21-01-2010 om 20:25

Nou margje

Fijn dat je dat even komt melden, want dat gevoel had ik ook! Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo heb zitten genieten bij een Nederlandse tv-serie. O ja, met Zwarte Sneeuw, maar dat is wel heel erg lang geleden.

Ik heb helemaal geen voorkeur voor de oude of de jonge Bernhard, ik vind ze allebei fantastisch!

Overigens kijk ik op zondagavond ook naar Annie MG en het is wel heel grappig om Daan Schuurmans twee keer per week in zulke uiteenlopende rollen te zien.

Biene

Amarins

Amarins

22-01-2010 om 10:22

Ja, de schavuit!

Mag zeker in het rijtje met Zwarte Sneeuw, Oud Geld, Pleidooi en Bij Nader Inzien. Prachtige tv-series! Ik zie Beatrix helemaal zitten in Huis ten Bosch, op MSN met haar kinderen in binnen- en buitenland commentaar leverend op pappie de schavuit .

Off topic

"Mag zeker in het rijtje met Zwarte Sneeuw, Oud Geld, Pleidooi en Bij Nader Inzien. Prachtige tv-series!" Kennelijk is het mooi zijn van een tv-serie toch niet zo "onnederlands" (sorry, maar ik vind dat zo'n malle waardering, dat "onnederlands mooi"...)

Biene M.

Biene M.

22-01-2010 om 11:22

Onnederlands

Nou, met gemiddeld één mooie serie per vijf jaar zou ik toch niet willen spreken van een mooie-serie-traditie in Nederland.

Grinnik

Maar "we" kunnen het blijkbaar wel (overigens ken ik geen van de genoemde series, maar volg ik toevallig Bernhard wel, en die vind ik zeer geslaagd).

Bastet

Bastet

22-01-2010 om 11:53

Welnee

Jullie vergeten Vuurzee,die is vrij recent en erg goed!
Bastet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.