Home » Forum » Bones

Bones?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nasha 1st
Bones?

Volgens mij heb ik wat gemist....Booth heeft in coma gelegen? Hoe kwam hij in coma?

emma43
Ook gemist.

Ik heb geen idee.Ik ben trouwens weg gegaan bij de t.v,vies hoor die katten.En er lag er 1 tegen me aan,kon ik even niet hebben,brrrrrrr.

Nasha 1st
Ja!

gruwelijk he?

martine
Coma

Volgens internet (het zei mij ook niets dus ik was nieuwsgierig) is hij geopereerd aan een hersentumor, heeft toen vier dagen in coma gelegen, en "gedroomd" dat hij getrouwd was met Brennan. Dit schijnt eind seizoen 4 geweest te zijn.

Martine

Dirkje
Ja, grrr

en dit speelde allemaal al in de laatste uitzending van het vorige seizoen (= voor de zomer van 2009!!!!). Ik heb met smart zitten wachten op het vervolg, want niet alleen droomde Booth dat hij met Brennan getrouwd was, Brennan had volgens mij net besloten dat ze een kind wilde en dat Booth de vader moest zijn. Volgens mij had ze dit Booth ook al laten weten, maar die wilde er nog niet aan, dacht ik. Ik wilde wel weten hoe het verder ging en heb me wezenloos zitten ergeren aan het feit dat we eerst maanden hehalingen kregen. Die ik dan ook maar niet meer keek.... Maar nu ben ik weer paraat. Ben benieuwd. Over een eventueel kind wordt niet meer gesproken....
Groet,
Dirkje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.