Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Meike

Meike

27-09-2010 om 18:00

Het imago van een fiat 500


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

28-09-2010 om 19:22

Geweldig, ik reed er 12 dagen in!

Ik heb alle andere reakties niet gelezen, maar werd gelijk gegrepen door de topic
Ik ben net terug van vakantie waar wij 12 dagen een Fiat 500 hadden, in de kleur babyblauw!
Wat een auto!
Echt ERRUG leuk, ruim vanbinnen, ook mijn lange man paste er prima in, een geweldig glazen panoramadak, wat een heerlijke auto!
Ik vind het helemaal geen gaycar, het is gewoon een geweldige auto!

PS Ik heb voor het eerst in mijn leven een auto toegesproken met het koosnaampje Schatje....

Meike

Meike

28-09-2010 om 19:55

Bedankt

Bedankt voor de antwoorden.
Het hele idee is van de baan want hij heeft op internet gelezen dat de fiat 500 tot gaycar van het jaar is gekozen, en nu vindt hij het niet zo'n geschikte wagen meer.

Vic

Vic

28-09-2010 om 20:14

Zwak

Dat vind ik dan weer een beetje zwak. Jammer hoor

Jammer

toch jammer dat hij zich hierdoor laat beinvloeden.

liora

liora

28-09-2010 om 23:44

Haha

Wat grappig, gay car van het jaar!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

29-09-2010 om 11:11

Associatie

Ik ken twee hockeydames die zo'n auto hebben. De een heeft een hele rijke vader en de ander een hele rijke man. Dus ja, qua associatie denk ik aan Gooische Vrouwen

Mathilde

Mathilde

30-09-2010 om 16:54

Kwestie van perspectief (licht ot)

Dat dacht ik dus eerst ook, dat mijn Toyota Yaris ongelofelijk veel agressie oproept op de weg in vergelijking met mijn Toyota Avensis Verso. Maar volgens mij LIJKT dat alleen maar zo. Het verschil is, dat als iemand achterop mijn slagschip aan het bumperkleven is, dat nog zo ver weg is voor mijn gevoel dat het me helemaal niet interesseert. Terwijl het al rijdend in mijn dinky toy ineens behoorlijk dichtbij komt allemaal. Het scheelt namelijk wel een meter of drie.
Wat volgens mij WEL zo is, is dat vrachtwagens mij in mijn Yarisje nog wat meer tijd/ruimte geven om in te halen dan wanneer ik er met die Verso aan kom. Zo van, ach laat ik die huismoeke in dat boodschappenwagentje er nog maar even langs rijden, dan gooi ik 'm wel voor de volgende. Zoiets .
Ik vind die nieuwe Fiat 500 niet leuk, maar ik houd sowieso niet van retro.

Primavera

Primavera

03-10-2010 om 09:19

Leuke sites voor meike en haar man

Eigenlijk vindt ik het wel verschrikkelijk suf dat een auto die eerst leuk gevonden wordt, ineens niet meer leuk gevonden wordt als blijkt dat er op een één of andere Oldtimer gay club die auto door de bezoekers het meest is gestemd en daarom wordt uitgeroepen als gay-auto van het jaar. Bang voor besmettelijkheid als je dezelfde smaak hebt? Bang dat je plotseling voor "één van hen" kan worden versleten?
Door een bezoekje aan de site www.ledorga.fr kwam ik er toevallig achter dat zowel ik als man in een gay-merk auto van het jaar reden. Ik kan er niet heet of koud van worden. Maar als je daar zo benauwd voor bent zou ik beslist even die site bezoeken om te kijken of je niet per ongeluk dat merk kiest of een auto die voorgaande jaren tot gay-auto van het jaar is verkozen.
En als je toch bezig bent neem dan ook even een kijkje op de Amerikaanse Gay-site. Die kiezen ook al 5 jaar per categorie tien gay-cars van het jaar. Je zou maar per ongeluk één van deze vijftig auto's aanschaffen. Hoe eng, riskeer je zomaar ineens om voor homoseksueel te worden versleten
Groeten van Primavera, die zich blijft verbazen

Primavera

Primavera

03-10-2010 om 09:22

Link amerikaanse gay-cars

Ik vergat nog de link van de Amerikaanse Gay-cars erbij te zetten:
http://gaylife.about.com/od/entertainment/ss/topgaycars2010.htm

100%mama

100%mama

05-10-2010 om 10:57

Verbazen

Net zoals Primavera verbaas ik me waar een mens zich druk om kan maken......HIJ vind het toch leuk? Lekker belangrijk wat de rest ervan denkt!

Enige tijd geleden hebben we met het werk een Italiaanse rally geredn in deze auto's, geweldig! Ze rijden super lekker, makkelijk overal in te zetten en nog stoer ook!

En ik....ik rij al 4 jaar zalig in een Fiat Panda die harder kan dan 80 en als primeur blijkbaar.....een richtingaanwijzer die het nog doet ook

Meike

Meike

06-10-2010 om 08:53

Punt is dat hij het niet meer leuk vindt als de auto gaycar van het jaar is. Het maakt mij niets uit of ik dan wel lesbisch of hetero over zou komen. Ik zou de lijn tussen homo en hetero nooit scherp willen trekken maar ik heb dan ook een hele andere achtergrond als mijn man. Voor mijn man kan die associatie gewoon heel bedreigend zijn. Misschien wegens redenen vanuit binnenuit of vanuit de werkomgeving, dat weet ik niet. Bespreekbaar is dat overigens niet.

Man

Mijn man zou het ook niet leuk vinden om homo over te komen. Ik heb vroeger een sticker op mijn auto gehad: "pas op, ik rem ook voor mooie mannen" (dat was in die tijd dat je voor allerlei dingen van die stickers had, tja toen was ik nog jong) Hij wilde toen eigenlijk liever niet meer in mijn auto rijden...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.