Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

P

P

01-10-2011 om 22:34

Nieuwe oo enquete

De vorige enquete van mij op OO was een aardig succes in kwantiteit. Nu nog de kwaliteit

De vraag is dus: wat heb jij altijd al willen weten van de OO bevolking?

Nog tips qua opzet, en soorten vragen en zo dat we ook echt iets met de info kunnen doen (hoe hoger opgeleid hoe minder pakjes gebruik LOL).


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Rofl

Geweldige vragen!! Op eentje 'n antwoord. Hier dasty-gebruiker. Is poetsspul te koop bij de Wibra. Ik rij er speciaal voor naar de Wibra.

krin

krin

04-10-2011 om 10:09

Pelle

Wat voor hulp heb je nodig?

Primavera

Primavera

04-10-2011 om 12:50

Excentrieke echtelijke ergenissen

Het hoeft geen enquete te zijn, een anoniemen draadje zou net zo goed kunnen, maar ik vraag me aan de hand van sommige draadjes me wel eens af waar echtlieden zich toch in hemelsnaam allemaal druk over kunnen maken.
Dan bedoel ik niet objectieve ergenissen, maar van die wat excentrieke echtelijke ergenissen, zoal een vrouw die zich ergert aan hoe haar man precies het gras maait of dat draadje van 2 jaar terug waarin een man zich ergerde aan de manier waarom zijn vrouw haar onderbroek aantrok, enz.
Ik vraag me af of ze daar na jaren nu overheen komen, hun hele leven deze ergenissen zullen dragen of dat het misschien wel een vroeg symptoom is van een op z'n eind lopende relatie.
Groeten Primavera

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

04-10-2011 om 18:57

Myar ot

Welke dasty moet je dan hebben? Ik snap ut niet, het is geen allesreiniger. Die voor de tegels tast de kalk en de mortel aan, die voor de keuken mag niet op natuursteen of geverfd spul enz.

Rosa van der Zanden, geen schoonmaakwonder

Primavera

dat was mijn lief die zich ergerde aan mijn onderbroeken-aantrek-methode... Ik heb hem jouw stukje gemaild en erbij gezegd dat hij nof altijd berucht is. En nee, onze relatie loopt zeker niet op zijn tijd en mijn man weet niet hoe ik mijn onderbroek aantrek, hij let er niet meer op of ergert zich er niet aan, hij wist het eigenlijk niet eens!
En waarom hij zich toen wel ergerde wist hij ook al niet meer, dus het kan ook spontaan verdwijnen!

Lionne

Massi Nissa

Massi Nissa

04-10-2011 om 20:58

Lionne

En ik herinner me nog altijd een reactie in dat draadje (een reactie die ik niet meer aan cobi durf toe te schrijven sinds ik dat abusievelijk deed met de term 'emotioneel incontinent'), waarin iemand stelde dat zij altijd sierlijk op de grond ging liggen met haar benen omhoog, het broekje opwierp en dat dan keurig opving met haar voeten a la een wereldkampioene gymnastiek. Ik denk werkelijk elke ochtend aan die reactie als ik zelf mijn eigen onderbroek op wat minder treffende wijze aandoe.
Groetjes
Massi

Jade

Jade

04-10-2011 om 21:01

Okeey,

Antwoorden op vragen van Biene:
1. wat is je geslacht? Vrouw

2. doe je aan handwerken? Nee.

3. doe je aan sport? Nee (nog niet, zit nog te dubben

4. Hoeveel boeken lees je per jaar? 0-10

5. Zit je op facebook/hyves/iets anders/geen van allen? Ik zit alleen op Hyves. Facebook daar doe ik eigenlijk niks meer mee, zelfde geldt voor Twitter.

6. Wanneer kwam je voor het eerst op dit forum? Bij 'Verlies en Verdriet'(heette in 2000 nog 'Miskraam en Overlijden'

7. Is Rob de Nijs te oud om nog een kind te krijgen? Ja

8. Is Carla Bruni te oud om nog een kind te krijgen? Ja

9. Ben je het diep in je hart eens met Wilders? Nee....soms zegt ie dingen, waarbij je eventjes gaat knikken onder het mom van "zit wat in", maar ik ga hem liever uit de weg.

10. Vind je Andries Knevel stiekem woest aantrekkelijk. *Braak*.......nee dus

Jade

Jade

04-10-2011 om 21:05

Ja,

ik gebruik inlegkruisjes, heb geen vibrator, mijn schaamhaar is netjes geschoren, ik douche me een paar keer in de week en douche ik me niet dan was ik me aan de wasbak, handdoeken gebruik ik 1 keer (behalve als ik op vakantie ben, ik verschoon de bedden om de 2 weken, mag graag OOL-en, ik stofzuig elke dag (althans, dat probeer ik en anders veeg ik het gewoon aan en leg het in een hoekje neer, ik woon op het platteland (met uitzicht over weiland), ik ga niet naar de kerk (ben wel Christelijk)........en ik ga nu kijken of ik antwoord kan geven op de vragen van Krin

krin

krin

04-10-2011 om 21:10

Mijn vorige aanhef had P moeten zijn, natuurlijk! Sorry, ik heb een Auto-aanvul in mijn hoofd.
Hoe dan ook: als ik iets voor je kan doen, geef je maar een brul.

Jade

Jade

04-10-2011 om 21:11

Antwoorden....

...op de vragen van Krin:

- Verdenk je je echtgenoot wel eens van autistische danwel narcisstistische trekken?

- Vind je meer dan drie dagen kdv/nso sielug? Of het zielig is weet ik niet, maar het geniet niet mijn voorkeur

- Is OOl voor jou hoofdzakelijk een nuttige bron van kennis en kunde of hoofdzakelijk een stamkroeg? Allebei....

- Is er, naar jouw bescheiden mening, sprake van een OOl-incrowd en zo ja, wil je daarbij horen? *Eehhhh* ja? *Eeehhhh* niet per definitie....het kan mij eigenlijk niet zoveel schelen of ik er nu bij hoor of niet (sprak zij stoer.

Jade

Jade

04-10-2011 om 21:14

Vraag vergeten:

- Verdenk je je echtgenoot wel eens van autistische danwel narcisstistische trekken? Gut, nooit zo over nagedacht....ik denk toch van allebei wel een beetje.....maar dat zal ook wel voor mij gelden denk ik.......jeumig, wat een vraag

Jade

Jade

04-10-2011 om 21:14

Ja savon,

ook ik ben zo "gek" om als een "gek" te gaan poetsen, als mensen voor de eerste keer hier op visite komen

Rosa ot

Dasty ontvetter, geel spul in een sprayfles. Kleine lettertjes kan ik niet lezen dus ik spray maar wat. Keuken ziet er -ook voor tweede keer visite- stralend uit. Man deed er ooit de ramen mee, dat was geen succes.

Handstand massi, handstand

"Het beste werkt nog altijd als je je onderbroek in de lucht gooit, dan razendsnel een handstand maakt en twee benen tegelijk erin steekt." (Vic)

Leuk draadje was dat, moet er ook nog regelmatig aan denken als ik met rigor mortis wakker wordt en twijfel of ik mijn man er bij moet roepen of hij mij wil helpen m'n onderbroek aan te trekken.

skik

Massi Nissa

Massi Nissa

05-10-2011 om 15:52

Lol skik

Zo zie je maar weer, ik heb nauwelijks geheugen en wat ik opsla, is voor de helft gefantaseerd. Handstand. Vic. Ik hoop het nu te onthouden. En die rigor mortis, daar moest ik hardop om grinniken omdat ik dat wel heel erg herken van mezelf. Ik ben 38, maar lijk 's morgens wel het omgekeerde.
Groetjes
Massi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.