Home » Forum » Zaanse schans leuk of andere tips

Zaanse schans leuk? (of andere tips?)

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
sonj@
Zaanse schans leuk? (of andere tips?)

Vrijdag zijn we 5 jaar getrouwd en willen we met de kinderen wat leuks doen. We wonen in Noord-Holland en zoeken iets wat niet te ver weg is. Onze kinderen zijn 10, 8 en 4 jaar oud.
Nu zat ik te denken aan de Zaanse Schans. Is iemand daar weleens geweest en is het leuk?
Ook andere tips zijn welkom !

Genista
Ja, is leuk

Het is wel een tijdje geleden dat we er waren, maar ik vond het leuk. Wellicht, afhankelijk van de interesse van je kinderen, kan het zijn dat je het met een uurtje of twee wel gezien hebt.

Margriet*
Nou nee

met drie kinderen kan ik wel iets leukers bedenken. Ik ben er meerdere keren geweest, maar ik vind het een hoog Japanners gehalte (in busladingen vol). Het is nu ook een treurige tijd, qua natuur. In het voorjaar ziet het er al weer wat anders uit. Maar ik vind het vooral erg toeristisch....

Vic
Heel leuk

Ik vond de Zaanse Schans heel erg leuk. Het is wel een mooi weer uitje, dus als het regent kun je beter iets anders gaan doen vrijdag.

sonj@
Mooi weer

Ik hd inderdaad bedacht om alleen te gaan als het mooi weer is, maar wat Magriet zegt dat het nu een treurige tijd is qua natuur zit ook wel wat in. Misschien dat we dit uitje dan maar op de planning zetten voor in het voorjaar en gaan we nu nadenken over iets anders (zwembad ofzo)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.