Home » Forum » Ontvolking oo

Ontvolking oo

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

222 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Manda Rijn
Haha genista

al ken ik geen Mea met lange rokken ik herken wel de namen ;-)

Elisabeth B.
Geen clues?

Voor andere naam / nick wisselingen?

krin
Elisabeth b.

De namen die je noemt zeggen mij niet veel (behalve als namen van beroemde oudgedienden die blijkbaar van voor mijn tijd zijn). Als ze zijn ondergedoken, hebben ze dat dus goed gedaan ;-)

Genista
1 clue

Tatiana heeft hier nog even gepost onder een andere nick, maar heeft inmiddels het forum wel tamelijk definitief verlaten.

sinas
Nick wisseling

ik ben er slecht in. Zelf van nick gewisseld, maar al snel was ik weer ontdekt geloof ik. Sommigen zijn er gehaaid in. Massi Nassi, geen idee welke naam ze nu heeft. En dat geldt voor meerderen.

Mea Proefrok
Sinas

Ik herken jouw nieuwe nick ook niet, kun je niet een tipje van de sluier oplichten? Ik ben helemaaal niet gehaaid met nieuwe nicks, ik ben altijd de allerlaatste die doorheeft dat een nieuwe naam in feite oude wijn in nieuwe zakken is.

sinas
Bewust ondergedoken

en hoewel al weer een beetje herkent, ga ik toch liever geen tipje van de sluier oplichten. Ik weet dat dat lastig is, want zelf heb ik ook moeite met nickwisselingen, maar ik vind dat toch prettiger.

Tirza G.
Weg

Ik ben ontvolkt. Of van de ontvolkende. Of een ontvolker, hoe zeg je dat. Ik ben er klaar mee, met het forum. Voor nu dan he, komt wel weer goed. Te druk, te veel andere dingen en zo langzamerhand te veel herhaling. Ik weet alles al :-) Nou weer een poossie wegblijven, dan is het weer fris :-) Neem ik misschien ook wel weer eens een andere nick.

Tirza

Sascha2
Tirza

Wat jammer!

tonny
Welnee

Tirza is niet echt weg. Heeft een tijdje pauze genomen, en toen we haar serieus begonnen te missen kwam ze er weer; weg blijven, écht weg, dat valt vast wel mee ;)

ilsepilse
10 jr

hang ik ik hier zeker ook al rond, in het begin wel iedere dag, maar nu ik tieners heb wat minder, en idd je moest toen meerdere keren per dag kijken om mee te komen met de draadjes ;-)

Pagina's

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.