Home » Forum » Bewaren van teksten

Bewaren van teksten

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Minna
Bewaren van teksten

Ik wist even geen betere titel, maar ben benieuwd naar volgende. Wat doen jullie met losse teksten die je tegenkomt en graag later nog eens wil bekijken en dus wil bewaren?
Ik zoek een handig systeem om allerlei losse dingen die ik tegenkom te bewaren. Het gaat dan vooral om mooie of inspirerende dingen en soms ook om praktische, handige tips. Bijvoorbeeld een blogpost met een mooie achterliggende gedachte, een inspirerende spreuk, een lijstje met handige tips. Ik kom dat soort dingen zowel online als offline (tijdschriften e.d.) tegen. Ik twijfel tussen iets digitaals of gewoon op papier. Een soort knipselmap is op zich geen gek idee, maar dat betekent weer dat ik dingen moet gaan printen. Digitaal betekent dat ik dingen moet gaan scannen, op zich geen ramp, maar hoe orden ik het dan? Een programma als Evernote bijvoorbeeld? Is dat handig? Wie heeft een handig systeem en wil dat delen? Of ben ik de enige die dit soort dingen wil bewaren?

kamille
Evernote, ja

Je hebt wel een uploadlimiet van, ik geloof, 80 mb/maand. Ik bewaar er van alles: interessante achtergrondinformatie, recepten, praktische informatie, kortom wat jij ook wil bewaren.
Alleen voor quotes heb ik al jaren een apart schriftje. Nog heel oldskool pen en papier :)

Triple
Ipv scannen

Ik maak ook vaak gewoon een foto van een interessant receptje, openingstijden, etc. Dat gaat een stuk sneller dan scannen!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.