Home » Forum » Kledingadvies

Kledingadvies

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Going on fifty
Kledingadvies

Even onder een verhullende nick!

Ik ga richting de 50. En ik draag al sinds mijn 12e spijkerbroeken. Echt altijd, zomer en winter, bij nette gelegenheden (jasje erop) en gewoon doordeweeks (t-shirt, vest).

Ergens rond mijn 40e heb ik de zomerjurkjes ontdekt. En nu wil ik voor de winter ook wel eens wat anders dan die eeuwige spijkerbroeken. Maar ... wat?

Ik ben lang en slank, maar heb wel grijs haar. Wie kan mij wat stylingadvies geven?

Temet
Broek?

Er zijn toch ook andere lange broeken dan spijkerbroeken? Nepspijkerbroeken (model spijkerbroek, andere stof) en hele andere broeken...

Zet je schrap en loop eens een middagje wat kledingzaken af, zou ik zeggen. En dan maar passen.

Maak niet de fout die ik de laatste keer maakte door van tevoren niet te eten en te drinken zodat je moe en knorrig wordt en dan maar snel de eerste broek koopt die redelijk staat en redelijk lijkt te zitten, om er dan later achter te komen dat-ie eigenlijk te wijd is ;-) (wat dan pas echt blijkt bij het dragen, dus ruilen is er niet meer bij).

Groeten,

Temet

Triple
Lang en slank!

dan kan je toch vrijwel alles dragen! ga er eens op letten wat anderen dragen en kijk wat je leuk vindt. en laat je inderdaad eens in een goede kledingwinkel adviseren. succes!

Verstuurd met de Ouders Online iPad app.

Rieke
Toevallig

Krijg ik net via de mail een uitnodiging om de friendtex collectie te bekijken.
Op de site van friendtex kun je de catalogus inkijken. Ik heb al een paar leuke ideetjes voor kleding en stijl opgedaan.
Ik loop ook tegen de 50, en draag graag makkelijke kleding. Niet bij voorkeur jeans, maar die zal ik voor mijn leeftijd ook niet laten liggen.

Temet
G.o.f.

Nette broeken, of nettere broeken, zijn er wel degelijk. Ook met een hogere taille. Ik deel je hekel aan heupbroeken, ik word er ook verschrikkelijk kregel van. Twee tips: C&A en P&C. Peek is wel duurder, maar ook weer niet enorm duur.

Kijk gewoon ook eens bij de tuttige kleren, maar dan alleen naar de broeken, sla de bloezen etc eerst even over. Als je dan de broeken hebt uitgezocht kies je de bovenstukken erbij. Daarvoor kan je dan bijvoorbeeld wel weer naar H&M ofzo (waar de broeken allemaal te laag zijn, althans dat vond ik de laatste keer).

Juist in de wat tuttige hoek zijn er naar mijn idee meer broeken te vinden met een taille op een fatsoenlijke hoogte.

Succes ermee

Temet

Ella2007
Ook zo

Ik draag ook altijd in m'n vrije tijd spijkerbroeken. En veel verder kom ik ook niet. Heb ze wel in meerdere varianten: van meer casual tot meer net (donkerblauw, rechte pijp, met niet te veel stiksels).

Als je lang bent lijkt me dat veel meer kleren leuk staan. Bij Didi of Superstar hebben ze volgens mij wel veel kleding voor de langere vrouwen. Ken dat probleem dan weer niet met mijn nog geen 1.60 (en maat 40).

Jasjes zijn wel ideaal vind ik , daarmee haal je een spijkerbroek toch gauw op. En het is zo aan- en uitgeschoten. Of een witte bloes met een donkerblauw vest, dan oogt het ook casual, maar wat netter. Zeker als je er ook nog een parelketting bij aandoet ;-). Zowiezo halen sieraden ook kleding op vind ik. Of een mooie sjaal.

Eik
Ik slaag...

Ik slaag vaak bij de boetiekachtige winkeltjes. Favomerken zijn: Brax of Braxton, NYDJ, Another woman, oef... en nu vergeet ik wat merken. ik heb vaak een beige, luxe stof broek. Geen bandplooi, gewoon glad, paspelzakken (?). Daarop een blousje of jasje. Kan bij feestelijke outfit maar net zo goed met denimcolbertje of sportief vest.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.