Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Een kastje per dag


Rafelkap

Rafelkap

05-07-2013 om 16:46

Andere helft

Andere helft vandaag. Ik ben heel trots En een hele zak voor de textielbak.

Tink

Tink

15-07-2013 om 11:47

Draadje verdwijnt!

Pfieuw net op tijd
Vandaag doe ik niet veel meer dan een enorme bult was wegwerken. Maar het wordt hoog tijd voor weer eens een klusje. Dat ene Beruchte Laatje is nog steeds niet aangepakt........

Rafelkap

Rafelkap

15-07-2013 om 12:23

Batterijen

Ik ga straks een rondje fietsen en lege batterijen in een bak gooien en bij de apotheek verlopen medicijnen afgeven.

JansjeRommy

JansjeRommy

16-07-2013 om 13:44

Gered

Fijn, draadje gered, dank dames. En de was telt ook hoor.
Joehoe, man heeft een extra plank getimmerd in het gootsteenkastje. Als ik die heb geverfd ga ik dat kastje lekker indelen, dat is een majeure stap in mijn kastjesleven! En verder heb ik helaas niet veel heldendaden te melden. Ik ben vooral bezig met de vakantievoorbereidingen en zo.

Tink

Tink

16-07-2013 om 18:05

Oh pfieuw

Dank JansjeRommy, de was telt ook!! Joechei dan ben ik weer klaar voor de komende dagen

Tink

Tink

18-07-2013 om 22:42

Vandaag

... heb ik een van de Beruchte Stapeltjes maar eens aangepakt, die op de keukentafel deze keer. Ik vond het wel een prettig steuntje bij het krant lezen, maar mijn man mopperde er zo over . Nouja nu is het weg, of in elk geval bijna.
Goed he, en dat met die warmte

Tina Spooren

Tina Spooren

19-07-2013 om 19:13

Ik doe mee!

Ik doe mee, goed plan! Ik denk dat ik idd begin met de stapeltjes en niet de kastjes. En las ik net ergens dat de was ook meetelt?! Dan ga ik die ook meteen even doen

En goeie regel voor tijdens het opruimen: als je het een jaar niet hebt gebruikt moet het weg... (behalve die goude armband, of parels natuurlijk)

JansjeRommy

JansjeRommy

20-07-2013 om 23:02

Stapeltjes

Ja...stapeltjes. Vandaag de stapel op mijn nachtkastje maar eens aangepakt. En toen mijn hele sieradenvoorraad weer eens netjes geordend. Dat is weer gebeurd! En nu weer proberen bij te houden.

Tink

Tink

22-07-2013 om 16:44

Ja, stapeltjes

Het is zo erg dat ik me bijna pas thuis voel als ik ergens een stapeltje ontdek
Die dingen verplaatsen zich trouwens ook op miraculeuze wijze. Ik heb dat uit de keuken nu weer onder controle, maar nu bevindt er zich plotseling een in het mandje op de overloop. En nee, daar zitten niet dezelfde dingen in als in de keuken... Zeer eigenaardig.
Nouja, vandaag is het toch te warm om me er druk over te maken. Ik doe de was en verder basta

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

22-07-2013 om 20:32

De zolder

Lang leve de airco. De zolder is vandaag de enige plek in huis waar het een beetje te harden is. Ik heb me dus maar braaf op de was geworpen en tussen de bedrijven door ook nog wat dozen en bakken verschoven en wat dingen geselecteerd voor Marktplaats. En dat staat nu allemaal op een hoopje bij de trap. Lekker zichtbaar dus en daardoor hopelijk niet al te lang. Het is namelijk makkelijker om afscheid te nemen van dingen die in de weg staan.
Ik hoop vanavond nog wat moed en tijd te vinden om een plankje van mijn bureau te doen. Heb er in ieder geval nu de ruimte voor...

Verstuurd met de Ouders Online iPad app

Tink

Tink

22-07-2013 om 21:09

Hier...

... op zolder smelt je juist weg. Toch heb ik 'm een beetje leger gemaakt: pakje verstuurd met iets wat via Marktplaats verkocht is

Rafelkap

Rafelkap

23-07-2013 om 08:25

Goede voormemens

Wat goed dat jullie zo actief zijn met dit weer Ik ga vandaag proberen spinrag te verwijderen in de woonkamer en dat was het dan zo ongeveer
Hopelijk leeft dit draadje nog als ik weer terug ben van vakantie. Dan zit ik weer vol goede voornemens Als de kinderen nu weer even flink groeien kan er weer wat op marktplaats.

evy

evy

23-07-2013 om 10:28

Computer

Het is inderdaad te warm om aan de slag te gaan.
Maar zitten lukt best
Dus ben ik mijn computer aan het opruimen.
Alles in mapjes op de juiste plek. Je gaat er niet meer door zweten en je verzet wel een berg werk.

Moiraine

Moiraine

12-04-2014 om 16:31

Ik pak het weer op!!!

Eindelijk de moed weer gevonden om iedere dag wat aan te pakken, alle kleine beetjes helpen. Vandaag begonnen met 1 (grote!) plank in een slaapkamerkast. Wat heerlijk, als ik die kast nu opendoe, dan is die plank netjes en een halve vuilniszak met troep is weg!

Morgen de plank eronder.... ik heb er nu al zin in !

@Moiraine

Als je net doet of je volgende week gaat verhuizen naar een woning die de helft kleiner is, waardoor je de helft van je kastruimte houdt, ruimt dat lekker op

Moiraine

Moiraine

12-04-2014 om 20:08

Dat heb ik gedaan

@Jasam: Dat heb ik werkelijk gedaan, en dan ook nog eens in een heel korte tijd. Tussen de datum dat ik de sleutel kreeg en de dag dat ik mijn oude huis moest verlaten zat maar 14 dagen en daarnaast was het nieuwe huis slechts een derde van de ruimte van het oude huis.
Bij het inpakken al veel weggedaan, maar niet genoeg. Vervolgens in het nieuwe huis ook nog veel weggedaan, maar ook veel in kasten gepropt, omdat ik de energie niet had om het toen verder uit te zoeken. Nu wel weer, gelukkig!

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

12-04-2014 om 21:06

Ik had al gezocht naar het draadje. Ook ik ben nog steeds bezig.

Ik heb het gootsteenkastje geruimd, de plank met speelgoed van jongste, mijn kruidendraaiplankje (oh dat was erg) de helft kon zo de prullenbak in wegens langjarig over de datum...), een aantal lades in de keuken, een hoop zooitjes in de woonkamer, slaapkamers en op zolder. Ben eigenlijk best goed bezig dus....

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.