Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Sanne

Sanne

23-08-2013 om 21:19

50 jaar - cadeau?

Vriendin wordt vijftig en viert het.
Ken haar al jaren, maar vind het toch moeilijk om een cadeau te geven - misschien alleen of misschien samen met gemeenschappelijke vriendin (mannen niet uitgenodigd).

Voor een gewoon verjaardagsfeestje kan je wel met van alles (badspul, tijdschrift, kaarsen etc.) aan komen zetten (ik besteed dan meestal tussen de 10 en 15 euro), maar als ze 50 worden?

Hoeveel besteden jullie dan?
En hebben jullie nog ideeën?
Ze viert het met een high tea (in restaurant, niet thuis).

kaatje43

kaatje43

23-08-2013 om 21:43

Is 50 geen gewone verjaardag dan?

Onzin dat het nu ineens veel duurder moet zijn. Gewoon geven wat je normaal geeft.

Petra Kappers

Petra Kappers

24-08-2013 om 00:01

Iets persoonlijke

en dat kunnen we hier moeilijk voor jou bedenken.
Prijs vind ik zelf niet zo belangrijk (mits passend in mijn eigen budget)

Kaaskopje

Kaaskopje

24-08-2013 om 00:26

Bij mijlpalen

Geven wij wel meer. Kan onzin zijn, maar soms moet je het leven voor jezelf of een ander net even leuker maken dan gebruikelijk
Ik weet niet of ze een partner heeft? Alles wat ik met mijn man samen kan doen vind ik leuk, dus ook voor mijn verjaardag gegeven. Een high-tea, overnachting in een hotel mét ontbijt, uitstapje, en dergelijke. (Denk hierbij aan van die 'belevenissen' of via vakantieveiling.nl of hotelkamerveiling.nl.)
Een bon van Ici Paris of Douglas, dat geeft leuk omdat je er vaak ook nog wat spulletjes bij krijgt.
Ik heb ooit als bedankje voor een aantal mensen een soort 'goodiebag' samengesteld. Voor mijn doen, ben ik een beetje brutaal langs winkels gegaan voor proefmonsters. Daarnaast, dus wel gewoon gekocht, Italiaans eetspul. Flesje olijfolie o.a..
De nationale Tijdschriftenbon
Een ontbijtje via een ontbijtservice. Bijvoorbeeld hier:
http://123ontbijt.nl/haarlem/ontbijt-menu/ontbijt-aan-huis.html

Persoonlijks

ik zou het juist leuk vinden om als kado iets samen met vriendin te gaan doen. dus samen genieten van een dagje winkelen met high-tea. of een dagje strand met lunch. misschien wat simpeler: samen naar een voorstelling of bioscoop. 50 is wel een mijlpaal, zou er ook wat meer voor uitgeven.

bibi63

bibi63

24-08-2013 om 14:01

Gewone verjaardag, maar....

.... zij viert het in een restaurant, dus geeft er zelf een wat specialer én kostbaarder tintje aan. Wat dat betreft zou een iets 'groter' cadeau niet gek zijn m.i.
Kaaskopje had leuke ideeen. Zelf vind ik het ook altijd leuk iets in de Wereldwinkel te kopen (als er 1 bij jou in de buurt zit), hebben leuke en originele spulletjes.
Gr. Bibi

Vic

Vic

24-08-2013 om 17:50

Een uitje

Ik vind 50 niet echt een leeftijd om groots te vieren, maar je vriendin blijkbaar wel. Toen mijn vader 65 werd hebben we (zus en ik) een groter cadeau gegeven dan normaal (foto van alle kleinkinderen en een rondvaart met ons allemaal).
Misschien kun je samen met iemand anders een uitje geven, rondvaart, theater, geocachewandeling met lunch, oid.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.