Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Nobody

Nobody

26-06-2013 om 18:40

What was I thinking?

Vandaag keihard met m'n neus op de feiten gedrukt. Het maakt niet uit hoe hard je ervoor werkt. Als puntje bij paaltje komt zetten ze je te kakken.
Niet leuk dat je vriendin dat dan doet.
Ronduit pijnlijk dat je man gezellig meedoet.

rode krullenbol

rode krullenbol

26-06-2013 om 20:29

Vraagje

Wablief?

Dat klinkt

Alsof je je heel rot voelt. Maar je bent natuurlijk geen Nobody. Helpt het om uit te leggen wat er precies gebeurd is? Hebben een vriendin en je man geintjes gemaakt over jou of iets wat jij belangrijk vindt?

Elsa

Elsa

26-06-2013 om 22:19

Ik voel met je mee....

ik herken je gevoel, maar dan met mijn man die grapjes maakt en kind of kinderen die meedoen.

N.a.v. jouw posting, die mij raakt door mijn eigen ervaring, denk ik dat jij (en ik ook) misschien de pijn die het je doet moet delen met je man en ook met je vriendin.
Anderen hebben niet altijd door dat "grapjes" voor een ander niet leuk zijn. Ik heb mijn man al een gezegd dat het eigenlijk gewoon "pesten" is wat hij doet. Daarna was het weer even rustig, nu deed hij het laatst weer.
Tijd voor een gesprek, hoewel ik er tegenop zie. Wat inlevingsvermogen is helaas niet zijn sterkste kant.

Het lijkt alsof je het vaker hebt meegemaakt. Klopt dat?
Heb je er ooit wat van gezegd? Een serieus gesprek aan gewijd?

Vaak doen mensen dit soort dingen om zichzelf beter, sterker, te voelen. Eigenlijk dus een zwaktebod van hen! Dat ze dit soor gedrag nodig hebben om zichzelf beter te voelen....

Belangrijk is wel: ga niet aan jezelf twijfelen, ook al heb je misschien die neiging. Kijk naar alle goede dingen die jij doet, al je goede intenties en werk aan je zelfvertrouwen. Laat het niet afhangen van goedkeuring/complimentjes van anderen (je man, vriendin of wie dan ook). Je bent goed zoals je bent! Met al je goede en minder goede eigenschappen. Vergeet dat nooit.

Veel sterkte.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.