Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Anoniem

Anoniem

30-08-2013 om 17:03

Scenario..

ik heb reeds eerder een draadje gehad over mijn partner. Over vriendin waar hij nog mee om wilt gaan. Ik heb hem het voordeel van de twijfel gegeven en hij is een dag met haar weg geweest. Ik weet dat er al lang geen contact meer is geweest behalve via berichtjes die ik heb gelezen. Ik heb geen reden om hem niet te geloven omdat hij zijn telefoon nog niet zo lang geleden was vergeten en ik ook inderdaad alles heb kunnen lezen wat zijn verhaal heeft onderbouwt. Nu het volgende: hij is met haar een dag weggeweest. Ik krijg hem niet te pakken. Hij was zijn telefoon weer vergeten thuis. Pas rond elf uur s avonds belt hij op. Dronken. En verteld dat hij een hele leuke dag heeft gehad en dat ze die hebben afgesloten in een cafe. Nu kom ik vanmorgen onverwachts bij hem thuis. Buiten op het terras staat een lege fles sterke drank. De balkondeur was niet op slot maar bijna dicht, en bij de bank ligt zijn broek en onderbroek. Wat zal ik hier nu eens van moeten denken ? Hij heeft gezworen dat er niks gebeurd is en dat als er wel iets zou gebeuren hij mij dat zou vertellen. Daar is hij in het verleden ook eerlijk over geweest. Maar ik twijfel nu aan zijn verhaal. ( het kan trouwens ook heel goed zijn dat hij zich beneden al heeft uitgekleed toen hij thuis kwam, dat doet hij wel vaker )

vinkje

vinkje

30-08-2013 om 18:14

Eerlijk gezegd

Denk ik dat ze NA het cafébezoek, deze fles hebben leeggemaakt bij hem thuis dus, als ze al in het cafe zijn geweest??
En of ze samen de nacht hebben doorgebracht, of een gedeelte daarvan?
Ik zelf ben niet zo heel goed van vertrouwen, ik persoonlijk heb er zo mijn gedachten over;(

Vic

Vic

30-08-2013 om 19:49

Naïef

Weet je zeker dat je volwassen bent? Het komt namelijk allemaal vreselijk naïef op me over, en dit gedrag van die man is ook niet bepaald volwassen. Ik zou er een punt achter zetten. Vertrouwen is toch wel een pijler van je relatie.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.