Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

WendyW

WendyW

13-01-2014 om 10:01

welke bh voor 10-jarige (zonder gevulde cups)?

Dochter van 10 draagt een half jaar de topjes van Ten Cate. Ik heb nu het gevoel dat ze iets meer steun nodig heeft en dus een gewone bh. Ze wil natuurlijk niet benadrukken dat er al wat zit dus geen gevulde cups. Het moet dus meisjes achtig zijn. Heel basic eigenlijk. Iemand een tip? Niet knellende stoffen zou fijn zijn. Ik zag bij de V&D wel tienerbh's maar die hadden allemaal gevulde cups. Wat dragen jonge tieners voor bv? Alvast bedankt.

Marie

Marie

13-01-2014 om 10:07

Hema - my first bra

Deze droegen mijn dochters toen ze net begonnen met BH's: My first bra van de Hema:

http://www.hema.nl/winkel?searchtext=my+first+bra+cup+A-AA&searchlocation=%2F%2Fnlhema%2Fnl_NL%2Fpnl_product_type%3E%7Bbooks%3Bexoot%3Bshop%7D

Bij de C&A hebben ze ook wel leuke setjes voor meisjes:
http://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/product.html#!/Meisjes/Kids/Ondermode & nachtkleding/Ondermode sets

Bij Wibra en Zeeman hebben ze trouwens ook leuke "beginners bh'tjes" trouwens.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

13-01-2014 om 11:04

Mijn dochter

vind de voorgevormde tienerbh's van de zeeman heel prettig. En juist omdat ze zijn voorgevormt vallen ze minder op is mijn idee. Het is geen push-up hé. Mijn dochter's borstjes zijn bobbels met daarop nog een bobbeltje en met name die bobbeltjes vallen onder veel kleding erg op.

Maar voor gewone tienerbh's kan je goed bij Hema terecht. Maar ik geloof niet dat die nou echt steun bieden ofzo, ze zijn eigenlijk gewoon alleen maar leuk. En dochter vind de afzakkende bandjes knap irritant.
Ik wilde voor haar ook zo'n aahhh-braaah (hoe schrijf je dat) aanschaffen, lijkt me erg confortabel. Maar daarvoor is ze nog te mager.

Suze

Suze

13-01-2014 om 13:30

Hunke Möller

Voor eerste bh'tjes van dochter toen geslaagd bij Hunke Möller. Ik geloof dat anderen van Hema niet lekker zaten?

En ik moet zeggen: ook veel beter advies bij Hunke Möller natuurlijk.

V en D SOHO bh

Ik heb voor mijn dochter van bijna 11 jaar deze http://www.vd.nl/kinderen/meisjes-134-170/ondermode.html
Op de eerste rij, 2 stuks voor 7 euro. Zij is er erg tevreden over. De schouderbandjes zijn verstelbaar en de sluiting op de rug is net als een gewone bh. Deze bh's zijn NIET gevuld.

Annet

Annet

13-01-2014 om 20:00

Steun lijkt me wat overdreven, tenzij ze al een volle cup heeft

Aan beginnende borsten valt niets te steunen.
Ik herken wel dat het niet prettig is als er twee punten door je shirt heen steken. Daar zijn juist de padded cups handig voor (ze zijn dus niet gevuld, maar hebben wel een dik laagje aan de voorkant).
Hier is 'my first bra' van de Zeeman goed bevallen. Leuke setjes rond de 5 euro. De omvang valt vrij smal, heel handig voor een jong meisje.

Tango

Tango

13-01-2014 om 21:25

topjes

Dochter van 12 hier vindt juist topjes nog het prettigst zitten. Die duwen het geheel een beetje plat en dat vindt ze met name met sporten e.d. fijner. Ze heeft ook nog nauwelijks een cup, w.s. AA. Ze heeft o.a. topjes van Zeeman, Hema en V&D.

Fiorucci

Fiorucci

14-01-2014 om 07:55

boobs en bloomers

Boobs en Bloomers, ook online te koop, en bij V&D.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.