Relaties Relaties

Relaties

karretje

karretje

27-01-2014 om 21:04

niet voor karretje laten spannen….


Bij je man in de leer?

Karretje, blijkbaar weet je man zich goed te handhaven in deze situatie en lukt het hem zich er niet aan te ergeren. Kun je niet wat tips van hem krijgen of op hem letten hoe hij dat doet?

Karretje

Karretje

31-01-2014 om 14:45

n@nny

Ja, dat is een goed idee. Hij ergert zich er wel aan hoor…Ik merk wel dat hij met haar meepraat om dan vervolgens toch zijn eigen weg te gaan. Aan de telefoon gaat het precies hetzelfde. Laten praten, een paar keer "ja" of "nee" zeggen en voor de rest laten praten…..ene oor in het andere weer uit.

Zo doet hij dat. mannen zijn daar overigens beter in dat vrouwen denk ik ha,ha,ha.

Stenna

Stenna

31-01-2014 om 22:31

precies

Dat is volgens mij precies de goede strategie, die van je man. Beetje meepraten, jajajaja, daarna vergeten en gewoon je eigen gang gaan.

Ergerlijk

Goed gedaan. Het gaat niet om de ene kilometer, maar om het geregel van wat jij MOET doen (van de man van X), en het voor jou en voor je kind beslissen dat het kind wel kan lopen. Dat is voor mij genoeg reden om het niet te doen.

kleine toevoeging

O ja, ondanks mijn nick ben ik niet de man van X

Karretje

Karretje

03-02-2014 om 19:17

ManX

"Het gaat niet om de ene kilometer, maar om het geregel van wat jij MOET doen (van de man van X), en het voor jou en voor je kind beslissen dat het kind wel kan lopen. Dat is voor mij genoeg reden om het niet te doen"

Toepasselijke naam ha,ha,ha. Maar inderdaad wat je zegt. Dat is ook precies zoals het voelt. Alsof jezelf totaal niets te vertellen hebt over je kind dan wel je eigen spullen. Mogen we dat even zelf bepalen?!
Schoonvader doet dat overigens wel eens vaker hoor; dat beslissen over wat een ander moet doen.

Nien

Nien

03-02-2014 om 22:39

nou...

Je hele autonomie wordt toch niet afgenomen door de suggestie van je schoonvader om je zoon te laten lopen en je schoonmoeder mee te nemen in de auto. Ik begrijp dat jullie bij je schoonmoeder zijn en aansluitend in de buurt nog even ergens gaan kijken. Je schoonouders willen wel graag mee maar je schoonmoeder wil liever niet lopen in de kou. Een kilometer heen en een kilometer terug. Wat is er dan mis met het voorstel van je schoonvader?

Stenna

Stenna

03-02-2014 om 23:51

voorval

Het gaat niet speciaal ze om dit voorval. Karretje heeft al langer last van haar schoonmoeder en ergert zich voortdurend aan haar. Ze kan zich beter concentreren op haar eigen irritatiegevoel en proberen dat los te laten, zich te spiegelen aan haar man, accepteren dat de schoonmoeder zo irritant is als ze is, en niet over ieder voorval doormalen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.