Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Vragen over de seksuele vorming en voorlichting van uw kind?

Beste ouders,

Wij zijn twee studentes die bezig zijn met een onderzoek naar de seksuele vorming en opvoeding van kinderen en adolescenten.
Wij willen hierbij graag uw hulp inroepen!

Wij vragen ons af tegen welke problemen of moeilijkheden u aanloopt in de seksuele vorming en opvoeding van uw kind of adolescent.
Wat zijn voor u en/of voor uw kind de belangrijkste vraagstukken?
Welke dingen zijn voor u en/of voor uw kind niet of moeilijk bespreekbaar, en hoe komt dit?
Wat vindt u belangrijk om u kind mee te geven over seks en relaties? Op welke manier probeert u dit over te brengen?
Vindt u dat school voldoende aandacht besteed aan seksuele vorming en opvoeding? Waarom wel of niet? Zo nee, wat mist u hierin?

Wij zien in dat dit een heleboel vragen zijn, daarbij begrijpen we dat deze informatie persoonlijk is. Om deze reden vindt u hieronder ons e-mailadres. Met deze gegevens wordt discreet omgegaan. Wij zullen namen en persoonlijke gegevens nooit in ons onderzoek vermelden.

Heeft u andere vragen, opmerkingen of ideeën? Ook dan horen we dit graag!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Carolien Saathof
Evelien Spek

E-mailadres: [email protected]

Feedback

jullie kunnen misschien beter een enquête formulier erop zetten met netjes een aantal vragen op een rijtje, met een aantal antwoorden erbij en een vakje voor een open antwoord, zoals andere enquête vragerstellers het presenteren, voor deze vorm moet je nogal wat tijd uittrekken.

Tante Tiny

Tante Tiny

08-02-2014 om 19:58

Het is ook nogal naïef om te denken

dat mensen allerlei privé informatie gaan opsturen naar iemand die ze niet kennen en die ze niet kunnen controleren. Tegelijk zijn ze zelf niet anoniem omdat ze hun mailadres gebruiken.
Ik zou ook gaan voor een ´normaal´ formulier, met uiteraard mogelijkheid tot open antwoorden. Dan is het tenminste wat veiliger voor de deelnemers.
Jullie kunnen nu ook een paar pedo´s zijn.....

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.