Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
annika

annika

10-02-2014 om 20:54

15 weken en bruinbloed verlies

Hallo,

Ik ben nieuw hier en heb wel al het 1 en ander gelezen over bruin bloed verlies maar toch ga ik het ook nog een keertje vragen.

Nu precies een week geleden midden in de nacht werd ik wakker van het gevoel dat ik in bed zou plassen, ik ben als een gek naar de wc gelopen en toen ik eenmaal op de wc zat en ik ook echt plaste hoorde ik er na een harde plons in het water van de wc.Toen ik keek was het alleen maar rood en dacht ik dat ik me kleine wondertje had verloren. Me vriend heeft nog in de wc gekeken maar kon niks vinden. De zelfde ochtend naar het zh geweest en een echo gehad en daar was de spartelende kleine! Op gelucht.2 dagen rust gehouden en na 4 dagen had ik bruinbloed verlies. het is alleen maar bruin maar de artsen zeggen ook dat ik me geen zorgen hoeft te maken. alleen vind ik het niet echt een prettig idee dat ik telkens wat oud bloed verlies.

Wie heeft het ook mee gemaakt en kan mij ook een beetje gerust stellen!

groetjes annika

Evanlyn

Evanlyn

11-02-2014 om 12:10

ja, ook bloedverlies

Met 3 maanden, m'n bed zat echt onder. Leuk is anders, maar je kan er toch niks aan doen. Het kind werd keurig op tijd geboren en was kerngezond .

Ilva

Ilva

11-02-2014 om 16:00

baarmoeder

Misschien is je baarmoeder wat gedraaid. Dit had ik ook bij mijn derde. Ik verloor behoorlijk wat bloed en omdat ik al een miskraam had gehad was ik behoorlijk in paniek. Toen bleek bij de echo dat mijn baarmoeder wat gedraaid was en dat veroorzaakte de bloeding. Het is allemaal goed gekomen en 'de kleine' is inmiddels 9 jaar oud.
Sterkte, ik weet hoe nerveus je er van kan worden.

Jeanne

Jeanne

11-02-2014 om 19:37

2 keer

Ik heb het tijdens twee van mijn vier zwangerschappen gehad, beide keren stolsels en veel bloed verloren en beide keren bleek ik nog steeds zwanger. Één of twee weken bleef ik oud bloed verliezen, heel eng vond ik dat toen, maar allebei kinderen zijn gezond geboren. Als je blijft twijfelen kun je altijd vragen om een extra echo, mijn gynaecoloog zei dat ik elke dag wel mocht komen als ik onzeker was, ik heb daar overigens geen gebruik van gemaakt.

annika

annika

11-02-2014 om 19:38

dank jullie wel

Dank Jullie wel voor de reactie! Ik voel me weer wat op me gemak. Het is ook niet leuk en je hoofd blijft over uren draaien. Van daag eigenlijk me eerste dag zonder bruin verlies dus hoop dat het nu ook weg blijft.

nogmaals heel erg bedankt voor de reacties! ik kan weer wat meer opgelucht ademhalen.

Eén keer gehad

Volgens de arts een gesprongen ader door kanteling van de baarmoeder, in de 5e maand van de zwangerschap, behoorlijk bloedstolsel verloren, zoon is nu 29 jaar.

Sneeuwitje

Sneeuwitje

12-02-2014 om 14:18

hier ook

Bijna 7.5 jaar geleden, zoveel rood bloedverlies (onderbroek vol) dat ik dacht dat het mis was. Ik was toen bijna 11 weken. UIteindelijk bleek het gelukkig niet mis en 6 maanden later kregen we een gezonde dochter (inmiddels bijna 7 jaar oud!)

Sterkte,hoever ben je nu?

Groetjes, Sneeuwitje

annika

annika

21-02-2014 om 18:50

reactie op sneeuwitje

Hallo sneeuwitje,

Dank je wel voor de reactie, het is goed om te weten dat meer vrouwen er last van hebben gehad. En dat het geen kwaad kan.

Ik ben nu 17 weken en een paar dagen. Het bloed verlies word minder, alleen als ik moet niezen of hard moet hoesten merk ik gauw er na dat ik wat verlies. van daag weer even in het ziekenhuis (waar ik loop voor de controles) en heb het hartje even mogen horen. Dat was wel even een heerlijk geluid!

Groetjes annika

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.